Dodaj do ulubionych

A&Atut Poznań

11.08.05, 21:12
Szukam informacji na temat odbywających się tam kursów kadrowo-płacowych. Czy
warto? Pracujące tam Panie przedstawiają wszystko pięknie, ale czy tak jest?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: A&Atut Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:57
      warto
      • Gość: JIMI TENOR Re: A&Atut Poznań IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.13, 20:51
        Nie warto to zwykli złodzieje!! Naciągneli mnie i teraz nie oddają pieniędzy ludzie omijajcie szerokim łukiem, chyba że chcecie stracićwasze ciężko zarobione pieniądze. SKANDAL!! Gdyby pieniądze były wystarczająco wysokie ścigałbym ich po sądach...
        • Gość: znawca Re: A&Atut Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.13, 21:22
          Nie wiem, nie znam, ale się wypowiem: nie warto! To oni powinni Ci zapłacić za uczestnictwo w kursie, żeby se mogli w portfolio wpisać dużą liczbę kursantow i na tej podstawie siano od cioci Unii wyłudzić.
          • Gość: kursantka Re: A&Atut Poznań IP: *.icpnet.pl 18.02.14, 14:33
            Uważam, że ośrodek godny polecenia. Teorię zdałam za pierwszym razem a praktykę za drugim. Instruktor Artur Nowakowaki bardzo wymagajacy ( i dobrze) i przy tym przesympatyczny. Wyjeżdziłam w sumie 60 godzin bo chciałam i czułam taką potrzebę. Wolałam pojeździć dłużej ale potem bezpieczniej niż startować do egzaminu po 30 godzinach ( nie mając wcześniej nic wspólnego z kierownicą). Jest masę osób zdających bez dodatkowych godzin z jazdy - ja należę do tych osób, które musiały pojeździć więcej.Ośrodek gwarantuje materiały do nauki z płytką pytań mogących pojawić się na egzaminie z teorii ( i tak też było u mnie) plus dobrze wykorzystane godziny jazdy. Warto było. Efekt końcowy został osiągnięty. Polecam
            • Gość: sex instructor Re: Wyjeździłam w sumie 60 godzin IP: *.icpnet.pl 18.02.14, 15:09
              Na kursie kadrowo-płacowym?!... ;->
    • Gość: Bumtarara Re: A&Atut Poznań IP: *.205.37.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.04.13, 18:07
      Wszyndzie dobrze gdzie nos nima. I tyle w temacie.
    • jerry1122 Re: A&Atut Poznań 25.11.15, 10:35
      aa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka