Gość: produkt IP: *.futuro.pl 14.08.05, 19:31 Czy ktoś może orientuje się czy jeśli w zeszłym tygodniu pracowałem na rano to w następnym pracuję na popołudnie czy nocki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
energy52 Re: DRAMERS 14.08.05, 19:43 Myślę,że w ramach zasług na polu zawodowym, w następnym tygodniu będziesz pracował na trzy zmiany! Pozdrawiam Energy52 Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: DRAMERS 15.08.05, 10:04 Warto czasem przeczytać Regulamin pracy w swojej firmie i umowę o pracę :) Jeśli nie wiesz, na którą iść we wtorek do pracy, to może po prostu zadzwoń z samego rana do firmy. Pozdrawiam, VIPunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chacha Re: DRAMERS IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.05, 10:11 ja myśle, że jak w zeszłym tygodniu pracowałeś całe rano to w tym tygodniu powinieneś miec wolne. A na poważnie- zazwyczaj zmiany się cofają, czyli jeśli pracowałeć na rano to powinenes teraz pracować w nocy- jednak reguł państwowych nie. Zadzwoń albo wpadnij dzisiaj do zakładu i zapytaj ochronę Odpowiedz Link Zgłoś