derc.leprechaun 22.01.08, 19:45 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,4859433.html jaki prezydent taki szacunek dla niego...:) brawo GW za naglowek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Krzystek dostal...:))))))) IP: *.cable.smsnet.pl 22.01.08, 19:52 I o co Ci tak właściwie chodzi? a co miał dostać? szampana? samochód? Nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
derc.leprechaun Re: Krzystek dostal...:))))))) 22.01.08, 19:54 nie zrozumiesz, wy tak macie - pluja wam w twarz, a wy ze deszczyk pada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
derc.leprechaun Re: Krzystek dostal...:))))))) 22.01.08, 19:57 www.google.pl/search?hl=pl&q=mr+bloomberg&lr= znajdz szczegol...:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek dostal...:))))))) 22.01.08, 20:17 Gościu, nie widzisz że karmisz kwaśnego trolla. Niech troll gada sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
derc.leprechaun Re: Krzystek dostal...:))))))) 22.01.08, 20:23 jemu za to placa wiec musi, a jesli chodzi o ciebie to... na drzewo szczawiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krzystek dostal...:))))))) IP: *.cable.smsnet.pl 22.01.08, 20:33 równie dobrze i ja mogę napisać, że płacą Ci za to :). Chce Ci się tak gmerać i wątki zakładać? Powiedzmy sobie szczerze - ja Ciebie utrzymuję przy życiu. Wyłącze się z dyskusji i po Twojej premii ;). Jeżeli masz jakiś kredyt, rodzinę etc. to będę dobrym człowiekiem i pozwolę Ci zarobić. Tylko musisz być kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś