jesol 23.09.05, 08:43 Co sądzicie o aplikacji Ginger - rozkład jazdy komunikacji miejskiej w komórce dostępnej pod adresem www.mpk.poznan.pl/ginger.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasazer 16 Re: Ginger IP: *.icpnet.pl 24.09.05, 10:42 Bardzo dobra sprawa ! Pobrałem, zainstalowałem i rewelacja. To nie wap, nie trzeba płacić! Tylko dlaczego tak późno się coś takiego ukazało? Ciekawe jak będzie wyglądała aktualizacja rozkładów jazdy. Polecam wszystkim ten programik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: Ginger IP: *.plusgsm.pl 24.09.05, 11:01 Ja też korzystam już z tej aplikacji - jest bardzo funkcjonalna i przydatna. Boję się tylko, że w przypadku aktualizaji nie będę wiedział - w sumie trzeba w tym celu chyba regularnie odwiedzać stronę mpk. A może by tak dało radę zrobić listę mailingową? Zainteresowani ściągając aplikację mogliby podać mail, a mpk przy każdej zmianie wysyłało by automatycznie mail z powiadomieniem. No i mam przy okazji pytanie - czy aplikacja nie może po prostu nazywać się "rozklad" czy coś w tym guście? Ginger to faktycznie chyba nie najszczęśliwsza nazwa... No ale ogólnie - wielkie brawa dla mpk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orbi brawo! lubie takie nowinki a ta ulatwia zycie IP: *.icpnet.pl 09.01.06, 14:49 Przesiadam sie dziennie pare razy takze karteczki z zapisanymi godzinami odjazdow czy przyjazdow nie sprawdza sie. Biore telefon do reki i w pare sekund mam wszystkie potrzebne dane. Brawo za funkcjonalnosc! Dobre tez jest to ze nic to nie kosztuje. Wgrywasz i uruchamiasz. Ja korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) IP: *.crowley.pl 09.01.06, 14:55 IMBIROWE dziewczynko... ginger to imbir a nie cynamon. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) 09.01.06, 16:53 Są już dwa rodzaje gingera. Oba są korzennymi imbirowymi ale jedno chyba to pierwsze było o smaku jabłka czy cytryny (nie pamiętam raz piłem) a ostatnio widziałem gingera właśnie cynamonowego. Tak więc i jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) 09.01.06, 17:31 Bycmejbi... zasadniczo wole piwo niz napoje piwopodobne, wiec bylem nieswiadom. Pierwszy Ginger byl o smaku imbiru nowy, zeczywiscie ma cos wspolnego z cynamonem na dokladke. Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) 09.01.06, 18:50 Jak już wspomnieli inni jest CYNAMONOWE, tak więc niepotrzebnie sie czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina brzydula skasować post vikki,NIE NA TEMAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:58 może w końcu ktoś zwróci uwage tej pustej idiotce by przestała wypisywać pierdoły dotyczące jej marnego życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worek Re: Ginger IP: *.netair.pl / *.netair.pl 09.01.06, 22:41 Musi Ci dzialac :) Ja mam moto e-398 i smiga swietnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiekly jezozwierz PROPOZYCJA ! IP: *.netair.pl / *.netair.pl 09.01.06, 22:43 Mam propozycje z punktu widzenia osoby rzadziej jezdzacej autobusami. Proponuje, aby do Gingera (swietna aplikacja) dodac mozliwosc wyszukiwania numerow lini wpisujac nazwe ulicy na ktora chcemy dojechac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jesol Re: PROPOZYCJA ! 10.01.06, 10:11 To niestety nie może działać na zwykłych telefonach komórkowych. Aplikacja byłaby bardzo duża, a trzeba pamiętać, iż nie wszystkie telefony posiadają dużą ilość wolnej pamięci. Co do nazwy aplikacji to szczegółowe wyjaśnienie znajduje się pod adresem www.mpk.poznan.pl/ginger/?node=_Pelnia Odpowiedz Link Zgłoś