23.09.05, 08:43
Co sądzicie o aplikacji Ginger - rozkład jazdy komunikacji miejskiej w
komórce dostępnej pod adresem www.mpk.poznan.pl/ginger.html
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Ginger 23.09.05, 14:49
      Ginger?
      To dobre piwo, czy coś pomyliłem??
      • Gość: pasazer 16 Re: Ginger IP: *.icpnet.pl 24.09.05, 10:42
        Bardzo dobra sprawa ! Pobrałem, zainstalowałem i rewelacja. To nie wap, nie
        trzeba płacić! Tylko dlaczego tak późno się coś takiego ukazało? Ciekawe jak
        będzie wyglądała aktualizacja rozkładów jazdy.
        Polecam wszystkim ten programik!
    • Gość: ask Re: Ginger IP: *.plusgsm.pl 24.09.05, 11:01
      Ja też korzystam już z tej aplikacji - jest bardzo funkcjonalna i przydatna.
      Boję się tylko, że w przypadku aktualizaji nie będę wiedział - w sumie trzeba w
      tym celu chyba regularnie odwiedzać stronę mpk. A może by tak dało radę zrobić
      listę mailingową? Zainteresowani ściągając aplikację mogliby podać mail, a mpk
      przy każdej zmianie wysyłało by automatycznie mail z powiadomieniem. No i mam
      przy okazji pytanie - czy aplikacja nie może po prostu nazywać się "rozklad" czy
      coś w tym guście? Ginger to faktycznie chyba nie najszczęśliwsza nazwa... No ale
      ogólnie - wielkie brawa dla mpk.
      • shishapangma Re: Ginger 09.01.06, 15:13
        jest lista mailingowa :)
    • v.i.k.k.a na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) 24.09.05, 17:57

• Gość: orbi brawo! lubie takie nowinki a ta ulatwia zycie IP: *.icpnet.pl 09.01.06, 14:49
        Przesiadam sie dziennie pare razy takze karteczki z zapisanymi godzinami
        odjazdow czy przyjazdow nie sprawdza sie. Biore telefon do reki i w pare sekund
        mam wszystkie potrzebne dane. Brawo za funkcjonalnosc! Dobre tez jest to ze nic
        to nie kosztuje. Wgrywasz i uruchamiasz. Ja korzystam.
      • Gość: ktos tam Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) IP: *.crowley.pl 09.01.06, 14:55
        IMBIROWE dziewczynko... ginger to imbir a nie cynamon.
        • mantis77 Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) 09.01.06, 16:53
          Są już dwa rodzaje gingera. Oba są korzennymi imbirowymi ale jedno chyba to
          pierwsze było o smaku jabłka czy cytryny (nie pamiętam raz piłem) a ostatnio
          widziałem gingera właśnie cynamonowego. Tak więc i jedno i drugie.
          • grendelek Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) 09.01.06, 17:31
            Bycmejbi... zasadniczo wole piwo niz napoje piwopodobne, wiec bylem nieswiadom.
            Pierwszy Ginger byl o smaku imbiru nowy, zeczywiscie ma cos wspolnego z
            cynamonem na dokladke. Fuj...
        • v.i.k.k.a Re: na ten temat nic, ale lubie piwo cynamonowe:) 09.01.06, 18:50
          Jak już wspomnieli inni jest CYNAMONOWE, tak więc niepotrzebnie sie czepiasz.
      • Gość: ewelina brzydula skasować post vikki,NIE NA TEMAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:58
        może w końcu ktoś zwróci uwage tej pustej idiotce by przestała wypisywać
        pierdoły dotyczące jej marnego życia
    • bzduratotalna Re: Ginger 09.01.06, 22:19
      mi na moto v3 nie chce dzialac :(
      • Gość: worek Re: Ginger IP: *.netair.pl / *.netair.pl 09.01.06, 22:41
        Musi Ci dzialac :) Ja mam moto e-398 i smiga swietnie !
      • Gość: wsiekly jezozwierz PROPOZYCJA ! IP: *.netair.pl / *.netair.pl 09.01.06, 22:43
        Mam propozycje z punktu widzenia osoby rzadziej jezdzacej autobusami.

Proponuje, aby do Gingera (swietna aplikacja) dodac mozliwosc wyszukiwania numerow lini wpisujac nazwe ulicy na ktora chcemy dojechac.

Pozdrawiam.
        • jesol Re: PROPOZYCJA ! 10.01.06, 10:11
          To niestety nie może działać na zwykłych telefonach komórkowych. Aplikacja
          byłaby bardzo duża, a trzeba pamiętać, iż nie wszystkie telefony posiadają dużą
          ilość wolnej pamięci.
          Co do nazwy aplikacji to szczegółowe wyjaśnienie znajduje się pod adresem
          www.mpk.poznan.pl/ginger/?node=_Pelnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka