Dodaj do ulubionych

Naramowice - Juranda

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:10
Szukam pilnie opinii na temat nowego bloku na Juranda. Jak się tam mieszka?
Opłaty, uciążliwośći itp. Chcę kupić tam mieszkanie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kiszka20 Re: Naramowice - Juranda 26.12.05, 13:26
      a kto to buduje???
      • Gość: R Re: Naramowice - Juranda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:51
        To już zbudowane. Sprzedaje RUBIKON.
        • Gość: R Re: Naramowice - Juranda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:45
          Halo? Pomoże ktoś? Są jakieś minusy?
    • Gość: Wera22 Re: Naramowice - Juranda IP: 213.17.247.* 17.01.06, 11:07
      Witam, Zanim podejmnie Pan(i) decyzje zakupu radze sie BARDZO zastanowic.
      Mieszkam tam od 2 lat i coraz wiecej jest watpliwosci, niedogodnien , utrudnien.
      Ostatnio okazało sie, że blok jest zadłużony w stosunku do mediów, a co do
      Rubikonu, juz ich nie ma!, teraz jest inny administrator Mega Dom, Prosze sie
      domyslic dlaczego nie ma Rubikonu, bo mi nie wy[pada napisac wprost dlaczego
      "zostali zastapieni" przez innych. I co dzieje sie z naszymi pieniążkami, kótre
      się płaci za czynsz, itd... Bloki nie sa wykonane solidnie, w środku pękaja
      ściany, do dzis nie ma np. kablowki, która miała byc w miesiąc po tym jak sie
      wprowadzałam, Obiecanki cacanki. Bez kablówki akurat da sie zyc, ale sa również
      inne rzeczy od strony prawnej, ale nie mnie tu osądzać . Wiele jest tutaj
      niedoskonałości, Ale decyzje pozostawiam do Państwa wyboru. Ja nigdy drugi raz
      bym tu nie kupiła mieszkania,
      Pozdrawiam
      Weronika
      • Gość: R Re: Naramowice - Juranda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:20
        Proszę o więcej szczegółów. Podpisałem już umowę przedwstępną i wpłaciłem
        zaliczkę... Bardzo mnie ta wiadomość zaniepokoiła. Gdy byłem i pytałem kilku
        przypadkowych mieszkańców nie narzekali... Bardzo proszę o informację
        R

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka