Gość: W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:10 Szukam pilnie opinii na temat nowego bloku na Juranda. Jak się tam mieszka? Opłaty, uciążliwośći itp. Chcę kupić tam mieszkanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: Naramowice - Juranda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:51 To już zbudowane. Sprzedaje RUBIKON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Naramowice - Juranda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:45 Halo? Pomoże ktoś? Są jakieś minusy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera22 Re: Naramowice - Juranda IP: 213.17.247.* 17.01.06, 11:07 Witam, Zanim podejmnie Pan(i) decyzje zakupu radze sie BARDZO zastanowic. Mieszkam tam od 2 lat i coraz wiecej jest watpliwosci, niedogodnien , utrudnien. Ostatnio okazało sie, że blok jest zadłużony w stosunku do mediów, a co do Rubikonu, juz ich nie ma!, teraz jest inny administrator Mega Dom, Prosze sie domyslic dlaczego nie ma Rubikonu, bo mi nie wy[pada napisac wprost dlaczego "zostali zastapieni" przez innych. I co dzieje sie z naszymi pieniążkami, kótre się płaci za czynsz, itd... Bloki nie sa wykonane solidnie, w środku pękaja ściany, do dzis nie ma np. kablowki, która miała byc w miesiąc po tym jak sie wprowadzałam, Obiecanki cacanki. Bez kablówki akurat da sie zyc, ale sa również inne rzeczy od strony prawnej, ale nie mnie tu osądzać . Wiele jest tutaj niedoskonałości, Ale decyzje pozostawiam do Państwa wyboru. Ja nigdy drugi raz bym tu nie kupiła mieszkania, Pozdrawiam Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Naramowice - Juranda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:20 Proszę o więcej szczegółów. Podpisałem już umowę przedwstępną i wpłaciłem zaliczkę... Bardzo mnie ta wiadomość zaniepokoiła. Gdy byłem i pytałem kilku przypadkowych mieszkańców nie narzekali... Bardzo proszę o informację R Odpowiedz Link Zgłoś