Gość: Warschau IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 00:00 Ten człowiek tylko skłóca innych - odczuwa jakąś dzika satysfakcję z tego co czyni...Dlaczego? Czy jest jakieś racjonalne wytłumaczenie jego głupoty? Warschau (tym razem z domu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mw Re: Lechita - jakie ma know - how a jakie kompleksy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.06.01, 17:18 Jest. To psychopata. Jest we własnym odczuciu człowiekiem niedowartościowanym. Uważa, że środowisko, w którym przebywa, nie akceptuje go, albo nie podziela jego poglądów. Będąc, we własnym mniemaniu, człowiekiem o szerokich horyzontach i bogatej osobowości, uważa że świat nie dostrzega jego głębokich przemyśleń i bogatej wiedzy, która lęgnie się w jego chorym umyśle. Chce imponować na szerokim forum, a taką możliwość daje mu anonimowy post, na którym może dać upust swoim wynatyrzonym wypowiedziom. To totalny pojebus i należy tak go odbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Lechita - jakie ma know - how a jakie kompleksy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.06.01, 17:27 Radost! Wiem, że się odezwiesz. Mam o Tobie lepsze mniemanie po ostatnich postach. Nie bądź przydupasem Lechity i nie pętaj się przy nim jak bezdomny kundel! W porywach masz lepsze wyczucie forum niż ten porąbany oszołom! Trzymaj się! Lubię Twoje życzenia miłych dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Lechita - jakie ma know - how a jakie kompleksy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.06.01, 21:52 I co Ty na to Radost? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Lechita - jakie ma know - how a jakie kompleksy? IP: *.matrix.pl 12.06.01, 09:30 Zgadzam się z Tobą MW i co do Lechity i co do Radosta! Z Radostem w końcu mozna już całkiem normalnie i na poziomie porozmawiać... Pozdro dla MW i Radosta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Lechita - jakie ma know - how a jakie kompleksy? IP: 217.96.4.* 12.06.01, 10:08 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Ten człowiek tylko skłóca innych - odczuwa jakąś dzika satysfakcję z tego co > czyni...Dlaczego? Czy jest jakieś racjonalne wytłumaczenie jego głupoty? > > Warschau (tym razem z domu) Lechita ma mentalność kibola. Wywija tym swoim szlikiem i tak na prawdę nie wie na jakim jest meczu i jaki jest jego wynik bo go to nie interesuje. Ważne jest aby była zadym i ktoś do dania w mordę. Jak każdy kibol silnie się czuje w grupie, gdzie może ukryć swoją małą duszę. Apel do prawdziwych poznaniaków, których szanuję (sam też jestem poznaniakiem z pochodzenia): ignorować typa, izolować. Gdy zabraknie mu grupy, która go chroni i podziwia to sam uschnie. Pozdrawiam i liczę na współpracę, w końcu to Poznań, Wrocław i parę innych miast może podnieść poziom życia w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAdost Re: Lechita ok IP: 213.76.74.* 12.06.01, 22:48 Po pierwsze moie jestem niczyim przydupasem!!! A Lechite lubie!! i koniec wiecej komentowac nie zamierzam !! A swoja droga najwiecej watkow bezsensownych tworza ludzie z zewnatrz:) no ale z nie chce wszczynac aawantur na forum (tak jak to ze mna bywalo) chce naormalnie rozmawic na tyle ile sie da!! pozdrawiam i tyle!!! P>S ponawiam apel jesli kogos cos nie interesuje to NIE PISZCIE!! poczytajcie i ok !! Kazdy ma prwo do wlasnego zdania! nie twierdze ze z Lechita mamy dosyc radykalne poglady ale no coz punkt widzenia zalezy .,,,chcecie rywalizowc z LEchita??? Odpowiedzice na na jego posty ktore dotycza konkretnych spraw i podajcie argumenty a nie epitey!! Z tego co widac to jedynie 2,3 osoby moga merytorycznie odniesc sie do jego postow.(Reszta nie potrafi?:)) Pozdraawiam Lechite i mam nadzieje ze to ostatni wpis w takim watku!! S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Lechita ok IP: *.icom.ca 12.06.01, 22:57 Gość portalu: RAdost napisał(a): > Po pierwsze moie jestem niczyim przydupasem!!! A Lechite lubie!! i koniec > wiecej komentowac nie zamierzam !! A swoja droga najwiecej watkow bezsensownych > > tworza ludzie z zewnatrz:) no ale z nie chce wszczynac aawantur na forum (tak > jak to ze mna bywalo) chce naormalnie rozmawic na tyle ile sie da!! pozdrawiam > i tyle!!! > P>S ponawiam apel jesli kogos cos nie interesuje to NIE PISZCIE!! poczytajc > ie > i ok !! Kazdy ma prwo do wlasnego zdania! nie twierdze ze z Lechita mamy dosyc > radykalne poglady ale no coz punkt widzenia zalezy .,,,chcecie rywalizowc z > LEchita??? Odpowiedzice na na jego posty ktore dotycza konkretnych spraw i > podajcie argumenty a nie epitey!! Z tego co widac to jedynie 2,3 osoby moga > merytorycznie odniesc sie do jego postow.(Reszta nie potrafi?:)) > Pozdraawiam Lechite i mam nadzieje ze to ostatni wpis w takim watku!! S Dzieki Radost za poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Lechita.... IP: *.matrix.pl 13.06.01, 09:50 Tyle, ze połowa argumentów Lechity jest wyssana z palca (czasem więcej niż połowa). A często za ostro szafuje epitetami wobec innych...a jak już ktoś jest z Warszawy, to...Lechita dostaje jakiegoś szału. Sam jest niewiele wart ale ponizać i obrażać ludzi potrafi. Faktem jest, ze to co napisałem nie odnosi się do jego ostatnich (tzn. z wczoraj) wątków na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josher Re: Lechita - jakie ma know - how a jakie kompleksy? IP: *.icpnet.pl 12.06.01, 10:27 Wchodzac Wam w dyskusje. Zawsze gdzies , czy to w Poznaniu czy w Warszawie znajdzie sie ktos kto dymi. Ciekawie jest zawsze normalnie porozmawiac. Ale nie zawsze posty odbierane sa tak jak chcialby tego jego autor. A najlepsze jest to, ze zdarza sie ze na innym forum pisze cos innego a na innym jeszcze inaczej. Tego nie zmienimy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 Re: Lechita - jakie ma know - how a jakie kompleksy? 30.12.01, 22:34 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Ten człowiek tylko skłóca innych - odczuwa jakąś dzika satysfakcję z tego co > czyni...Dlaczego? Czy jest jakieś racjonalne wytłumaczenie jego głupoty? > > Warschau (tym razem z domu) Odpowiedz Link Zgłoś