Dodaj do ulubionych

Przychodzi baba z TPSA

21.02.06, 19:16
Czy ktos spotkał się z taka ofertą? Przychodzi do mnie Panienka z Tpsa i chce
mi "wcisnąć" ,ze jej firma odchodzi od standardowego abonamentu na rzecz
Planu 60 darmowych minut, twierdzać,ze dostaję 60 darmowych minut przy
niezmienionym abomnamencie. Dla mnie zwykłe oszustwo.
Obserwuj wątek
    • r0bur Re: Przychodzi baba z TPSA 21.02.06, 21:16
      Do Ciebie przyszła? Ja zamówiłem, bo wychodzi taniej. Nie jest zła oferta,
      biorąc pod uwagę ze jest niewiele wyzszy abonament całościowo, a i
      porezygnowałem dodatkowo ze wszystkich innych ofert co miałem.
      Opłaca sie.
      Tak jak w komórce będziesz miał(a), darmowe minuty w abonamencie.
    • r0bur Re: Przychodzi baba z TPSA 21.02.06, 21:17
      Ano, zapomniałem dodać, że wg dyrektyw UE, nie powinno się w żadnych połatach
      stosować abonamentu, tylko usługę "płacisz za usługę", czyli tak jak w komórkach
      na kartę, na przykład.
      • Gość: gauche Re: Przychodzi baba z TPSA IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:41
        Darmowe minuty, tyle że każda kosztuje ponad 80 groszy. 3 minutowe połączenie
        kosztowało w starym planie 35 gr teraz 56 gr, analogicznie droższe rozmowy
        międzymiastowe, zagraniczne i komórkowe. Ludzie myślcie trochę i nie dajcie się
        okradać francuskiemu złodziejowi.
    • giger4 Re: Przychodzi baba z TPSA 21.02.06, 22:16
      Dodam jeszcze, iz Panienka Twierdzi,że TPSA przechodzi na ów abonament i
      wychodzi na to,że jest to oferta "obowiązkowa". I to mi najbadziej nie gra.
    • Gość: aaaa Re: Przychodzi baba z TPSA IP: *.icpnet.pl 21.02.06, 22:32
      hmmm, no wlasnie mi zmieniono nawet nie wiem kiedy

ale rzeczywiscie rachunki mam sporo nizsze, wiec sie nie kloce
    • giger4 Re: Przychodzi baba z TPSA 22.02.06, 11:03
      Może jeszcze inne głosy w tej sprawie? Liczę na Wasze opinie.
      • l.george.l Re: Przychodzi baba z TPSA 22.02.06, 11:40
        By ocenić czy oferta baby z tespy jest korzystna, należy dokładnie prześledzić biling i przeanalizować własne przyzwyczajenia. Jeśli nie mamy zwyczaju zawracać ludziom dupy wieczorami i nie daj Boże w weekendy, to raczej nic ciekawego w ofercie tepsy dla siebie nie znajdziemy.
        • Gość: kobieta Re: Przychodzi baba z TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:01
          tu chyba nawet nie o to czy oferta korzystna czy nie chodzi lecz o to czy baba
          prawdę mówi - proponuję babę poprosić o dane, zadzwonić na błękiną linie i się
          dowiedziec jak i co - tylko czy oni tam wiedzą? :) sama mam ten abonament i
          jest taniej.
    • gocha221 Re: Przychodzi baba z TPSA 22.02.06, 16:00
      Moi rodzice maja ten abonament, nie wiem, czy zmienili sami, czy im
      zmieniono,ale fakt jest taki, ze raczunki nizsze.
      ja sie za dokładnie w ofercie TP nie orientuje, bo sama juz dawno podziekowalam
      temu wspaniałemu operatorowi za ofertę (komorka + stałe łącze w zupełności
      wystarcza i jest o wieeele tańsze, szczególnie biorac pod uwage mozliwosci Netu
      a telefonu stacjonarnego).
    • v.i.k.k.a ja mam darmowe wieczory i week 22.02.06, 17:58
      i wychodzi ogólnie drozej, bo abonament jest chyba 85PLN, ale za to gadam po
      kilka godzin wieczorem "o dupie maryni", gdyby nie to siedzałabym kilka godzin
      dłużej w necie na gadu a mi sie nie chce.
    • Gość: ja2 Re: Przychodzi baba z TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 07:20
      TPSA nie może nikogo zmusić do rezygnacji z pakietu standardowego, ani sama nie
      może go zmienić! Konsultanci często wciskają nam kit, a powrót do standardu
      jest później niemożliwy. W przypadku, kiedy ma się mało połączeń wychodzących
      taki plan jest optymalny. Radzę to wszystko dobrze przeliczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka