Gość: Piotr IP: 217.153.54.* 05.12.02, 12:48 Czy ktos moze polecic fotolab w P-niu (bazujac na własnym doswiadczeniu) ktory robi naprawde wysokiej jakosci odbitki i przyklada sie przy tym do kadrowania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manius Re: FOTOLAB W POZNANIU IP: debian1:* / *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 10:47 Spróbuj w Fuji na Półwiejskiej pomiędzy Kwatową i Krakowską (naprzeciwko budowanego Browaru). Odbitki robią porządnie - kiedyś "komisyjnie" porównywałem zrobione u nich "dobitki" z pochodzącymi z innego punktu. Wygrali bezapelacyjnie! Niestety, nie jestem dobrego zdania o firmie uznanego fotografika na Św. Marcinie przy Garncarskiej. Ale to kwestia indywidualnych doświadczeń pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: FOTOLAB W POZNANIU IP: *.policom.com.pl 07.12.02, 13:42 Fuji na Półwiejskiej jest rzeczywiście dobre, niezły jest też punkt Fuji na Starym Rynku (koło informacji turystycznej) oraz - ale to już wiem tylko z drugiej ręki - fotolab na Garncarskiej, ale nie ten "znanego fotografika", tylko ten mniejszy po schodkach w dół, zaraz za prześwitem od Św. Marcina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manius Re: FOTOLAB W POZNANIU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:40 >niezły jest też punkt Fuji na > Starym Rynku (koło informacji turystycznej) Ten punkt kiedyś działał na Gwarnej - był najlepszy, tylko tam oddawałem filmy. Niestety, Stary Rynek jest mi wyjątkowo nie po drodze, a do tego horendalnie droga "strefa parkowania" :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: FOTOLAB W POZNANIU IP: 217.153.54.* 06.12.02, 13:55 Dzieki za info. Mam swoj punkt, ale wiesz jak jest , czasem cie czyms wkurza i chce sie zmienic laba.Co prawda mieszkam na Winogradach i jest to kawałek na Półwiejską ale po jakość warto sie przejechac. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: FOTOLAB W POZNANIU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 11:59 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Dzieki za info. Mam swoj punkt, ale wiesz jak jest , czasem cie czyms wkurza i > chce sie zmienic laba.Co prawda mieszkam na Winogradach i jest to kawałek na > Półwiejską ale po jakość warto sie przejechac. Ja kurna z Piatkowa zapylam do Fotomy na Polwiejska i nie narzekam :)))) Remik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: FOTOLAB W POZNANIU IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 14:16 Przydal by sie punkt w ktorym samemu mozna by skadrowac sobie film. Choc niedlugo zapanuje w 99% fotograqfia cyfrowa i kazdy to bedzie mogl zrobic sobie na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś