fornarina 28.05.02, 10:28 dojrzałe i słodkie kupię! niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 10:34 fornarina napisał(a): > dojrzałe i słodkie kupię! > niedrogo A nie jestes gotowa ich w darze przyjac? Dojrzale sa i slodkie krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 10:41 taka słodka propozycja, nie odmówię damy z truskawkami jeszcze nie było krzysztof.r.m napisał(a): > fornarina napisał(a): > > > dojrzałe i słodkie kupię! > > niedrogo > A nie jestes gotowa ich w darze przyjac? > Dojrzale sa i slodkie > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 10:54 I nie boisz sie? Dar moze wcale nie oznaczac , ze to jest niedrogo. krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:07 pieczywo zaproponuję, gorące jeszcze i pachnące krzysztof.r.m napisał(a): > I nie boisz sie? Dar moze wcale nie oznaczac , ze to jest niedrogo. > krm > Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:10 Na wszystkie pory roku, na swity i na pelnie? krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:30 taki duży masz apetyt? na świty owoce i pachnącą kawę a na przedobiady niech będą fiołki krzysztof.r.m napisał(a): > Na wszystkie pory roku, na swity i na pelnie? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:34 A co bedzie na pelnie? Na tych bardzo mi zalezy. Gwiazdy wzmagaja apetyt, tak slyszalem i nie slyszalem zeby to byla nieprawda. krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:36 wpierw powinno wystapić iskrzenie krzysztof.r.m napisał(a): > A co bedzie na pelnie? Na tych bardzo mi zalezy. > Gwiazdy wzmagaja apetyt, tak slyszalem i nie slyszalem zeby to byla nieprawda. > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:42 Nie o skrach chce posluchac, ale o gwiazdach. krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:48 gwiazdy wiedzą wiele, a powiedzieć nic nie chcą nocne iskry na niebie krzysztof.r.m napisał(a): > Nie o skrach chce posluchac, ale o gwiazdach. > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 11:52 One moga pomilczec. Mnogosc tez nie jest konieczna. Truskawki w swietle gwiazd i ten piekarz co z gwiazdami praktycznie pogadac moze. Czy piekarza zajmuja gwiazdy? krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:00 piekarz - chlebowa pracą zajęty a piekarka z poranną rosa drogę do chatki wydeptuje? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:04 Nie wiem czy rogalik to wynik tworczosci czy obserwator z piekarza bystry. U piekarza sporo odniesien goracy piec i czarno granatowe niebo, ze swoimi zlotymi akcentami. krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:05 krzysztof.r.m napisał(a): > Nie wiem czy rogalik to wynik tworczosci czy obserwator z piekarza bystry. > U piekarza sporo odniesien goracy piec i czarno granatowe niebo, ze swoimi > zlotymi akcentami. a co z atłasami? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:11 Jesli tak to ni to lsnia , ni to polyskuja. I sama zobacz, ze nieprawde mowil ktos kto mowil , ze pomiete. Zwodzi czasem cos, czasem prawie doskonale. A wybaczone mialby dostawca truskawek? Nawet bez pelni ale wybaczone w pelni? krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:16 krzysztof.r.m napisał(a): > Jesli tak to ni to lsnia , ni to polyskuja. I sama zobacz, ze nieprawde mowil > ktos kto mowil , ze pomiete. Zwodzi czasem cos, czasem prawie doskonale. A > wybaczone mialby dostawca truskawek? Nawet bez pelni ale wybaczone w pelni? > krm nie w pełni i tylko podczas pełni Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:19 a kiedy jest najbliższa? krzysztof.r.m napisał(a): > Pelnia najblizsza? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:32 chyba nie krzysztof.r.m napisał(a): > Tej nocy? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:44 Sporu chcesz? Moim zdaniem tak. Dotyczy pelni. krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:49 nie będę się spierać, wyjrzę o księżycowej porze i sprawdze a co z innymi pełniami? kiedy występują? krzysztof.r.m napisał(a): > Sporu chcesz? Moim zdaniem tak. Dotyczy pelni. > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 12:54 Nie wiem, ale regularnie. Cyklicznie. Zazdroscic ? krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 13:03 nie zazdrościć, a spełniać krzysztof.r.m napisał(a): > Nie wiem, ale regularnie. Cyklicznie. > Zazdroscic ? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: TRUSKAWKI 28.05.02, 13:15 spełniasz w pełni? krzysztof.r.m napisał(a): > I ja pusty, pelnie spelnie? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina A ja pytam o 28.05.02, 13:19 miłego , życzenia spełniającego w pełni ? fornarina napisał(a): > dojrzałe i słodkie kupię! > niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: A ja pytam o 28.05.02, 13:32 A jesteś tym, o kogo pytam? krzysztof.r.m napisał(a): > Mnie wiec pytasz czy o mnie? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: A ja pytam o 28.05.02, 13:39 Jesli to Ty pytasz i o to , to tak, krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: A ja pytam o 28.05.02, 13:51 mam cztery życzenia do spełnienia krzysztof.r.m napisał(a): > Jesli to Ty pytasz i o to , to tak, > krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: A ja pytam o 28.05.02, 13:54 > 1:*** > 2:********* > 3:****** > 4:******** > ??? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: A ja pytam o 28.05.02, 14:01 fornarina napisał(a): > > > > *** > > ********* > > ****** > >******** > > A ksiezyc o ktorej wschodzi? krm> Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: A ja pytam o 28.05.02, 14:04 gwiazdy o w pól do piątej godzinie po mojej pracy krzysztof.r.m napisał(a): > fornarina napisał(a): > > > > > > > > *** > > > ********* > > > ****** > > >******** > > > A ksiezyc o ktorej wschodzi? > krm> > Odpowiedz Link Zgłoś