lechita 24.10.01, 11:07 Kurde, nie wiedzialem ze nikt mi nie uwierzy kim jestem. lol, chcesz, to ci udowodnie ze amten Lechita i ja to ta sama osoba. Tylko powiedz jak. A redakcja napewno tez potwierdzi ze z wawka nie mam nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Lechita to Lechita IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 11:14 Prosta sprawa - napisz coś bez logowania się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Lechita to Lechita IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 11:25 Lechita byl na innym kontynencie. O godzinie 11 naszego czasu raczej spal. Nie sadze aby nagle nabawil sie bezsennosci. Wiec sprawa jest podejrzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Lechita to Lechita IP: 211.191.12.* 24.10.01, 13:07 Gość portalu: tur napisał(a): > Lechita byl na innym kontynencie. O godzinie 11 naszego > czasu raczej spal. Nie sadze aby nagle nabawil sie > bezsennosci. Wiec sprawa jest podejrzana. A nie pamietasz tur ze mowilem ze sie przeprowadzam? Tylko ze przeprowadzilem sie na zupelnie inny kontynent. A wychowalem sie nie pod Poznaniem, tylko na os. Kraju Rad, tzn. na obecnym os. Wichrowe Wzgorze. P.S. Dzieki za mile powitanie panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Lechita to Lechita IP: 213.173.210.* 25.10.01, 17:11 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: tur napisał(a): > > > Lechita byl na innym kontynencie. O godzinie 11 naszego > > czasu raczej spal. Nie sadze aby nagle nabawil sie > > bezsennosci. Wiec sprawa jest podejrzana. > > > A nie pamietasz tur ze mowilem ze sie przeprowadzam? Tylko ze przeprowadzilem s > ie > na zupelnie inny kontynent. A wychowalem sie nie pod Poznaniem, tylko na os. > Kraju Rad, tzn. na obecnym os. Wichrowe Wzgorze. > > P.S. Dzieki za mile powitanie panowie. Oto dowod to jest prawdziwy Lechita!Kraju Rad, tzn. na obecnym os. Wichrowe Wzgorze - vinc nie wiedzialby o tym! a ja z nim rozmawialem na czacie!:0 pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Lechita to Lechita IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 18:30 Radost! Jeśli twierdzisz że to nasz Lechita to OK! Ja Ci wierzę bo znałeś Lechitę lepiej niż ja, choć coś nam on teraz złagodniał i jest mniej wygadany i aktywny niż kiedyś. Całe to zamieszanie powstało przez przygłupa który bawi się często w zmienianie nicków, a którego kolega bawi się w drogich lokalach ;) Wiesz. Nawet jeśli to nie jest Lechita to też OK - przecież forum jest dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Lechita to Lechita IP: 211.168.222.* 26.10.01, 06:00 Gość portalu: lol napisał(a): > > Radost! Jeśli twierdzisz że to nasz Lechita to OK! Ja Ci wierzę bo znałeś > Lechitę lepiej niż ja, choć coś nam on teraz złagodniał i jest mniej wygadany i > > aktywny niż kiedyś. lol, czlowieku, jestem mniej wygadany bo wszyscy sie przyczepiliscie. Dzieki za takie powitanie chlopcy, A Radost chyba mnie najlepiej znal i on wie o czym gadalismy na czatach, wiec mozemy sie tam spotkac i radost moze potwierdzic niedowiarkom kim jestem. A ze jestem mniej aktywny, to chyba oczywiste, pisalem dlaczego 3 miesiace temu. > Całe to zamieszanie powstało przez przygłupa który bawi się często w zmienianie > > nicków, a którego kolega bawi się w drogich lokalach ;) Wiesz. Nawet jeśli to > nie jest Lechita to też OK - przecież forum jest dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Lechita to Lechita IP: 211.168.222.* 26.10.01, 06:02 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: Lechita napisał(a): > > > Gość portalu: tur napisał(a): > > > > > Lechita byl na innym kontynencie. O godzinie 11 naszego > > > czasu raczej spal. Nie sadze aby nagle nabawil sie > > > bezsennosci. Wiec sprawa jest podejrzana. > > > > > > A nie pamietasz tur ze mowilem ze sie przeprowadzam? Tylko ze przeprowadzi > lem s > > ie > > na zupelnie inny kontynent. A wychowalem sie nie pod Poznaniem, tylko na o > s. > > Kraju Rad, tzn. na obecnym os. Wichrowe Wzgorze. > > > > P.S. Dzieki za mile powitanie panowie. > > Oto dowod to jest prawdziwy Lechita!Kraju Rad, tzn. na obecnym os. Wichrowe > Wzgorze - vinc nie wiedzialby o tym! a ja z nim rozmawialem na czacie!:0 pozdro > ! Wlasnie. O tym ze wychowalem sie na Kraju Rad nie pisalem nigdy na forum, a nawet jesli tak, to kolega vinc musialby przeczytac ponad 1000 moich postow uwaznie zeby sie o tym dowiedziec. Radostowi mowilem o tym na czacie. Thanx Radost, mam nadzieje ze reszta sie teraz ode mnie odczepi. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Lechita to Lechita IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 22:36 Ale dałeś się nabrac jak przedszkolak. Trzeba byc bardziej czujnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Lechita to Lechita IP: *.wskiz.poznan.pl 24.10.01, 12:09 lechita napisał(a): > Kurde, nie wiedzialem ze nikt mi nie uwierzy kim jestem. lol, chcesz, to ci > udowodnie ze amten Lechita i ja to ta sama osoba. Tylko powiedz jak. A redakcja > > napewno tez potwierdzi ze z wawka nie mam nic wspolnego. Powiedz mi w jakiej podpoznańskiej gminie się wychowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Lechita to Lechita 24.10.01, 12:23 Czy prawdziwy Lechita też tak sączył jad?(patrz wątek o Polsce B) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Lechita to... IP: 217.153.46.* 24.10.01, 12:44 ...zwyczajny idiota. Ten poprzedni również "sączył jad" jak ten z wątku o Polsce B. Tyle, ze poprzedni Lechita wykazywał jakieś oznaki działania w mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Lechita to... 24.10.01, 13:38 Witaj, Warschau, dlaczego nie odzywasz się u nas na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Lechita to nie Lechita IP: *.*.*.* 24.10.01, 13:28 lechita napisał(a): > Kurde, nie wiedzialem ze nikt mi nie uwierzy kim jestem. lol, chcesz, to ci > udowodnie ze amten Lechita i ja to ta sama osoba. Tylko powiedz jak. A redakcja > napewno tez potwierdzi ze z wawka nie mam nic wspolnego. nie ten styl, tamtem byl agresywny ale dobrze argumentowal, zawsze podpieral sie niezliczona iloscia (tendencyjnie dobranych ale z reguly prawdziwych) faktow i informacji statystycznych - ten to zwykly wariat i oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Lechita to nie Lechita IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 13:50 Poprzedni Lechita nie uzylby slowa "kurde". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Lechita to nie Lechita IP: 211.168.222.* 24.10.01, 16:55 Gość portalu: tur napisaŠŠ(a): > Poprzedni Lechita nie uzylby slowa "kurde". No nie, sami eksperci nt. mojego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Lechita to nie Lechita IP: *.*.*.* 24.10.01, 16:58 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: tur napisaŠŠ(a): > > > Poprzedni Lechita nie uzylby slowa "kurde". > > No nie, sami eksperci nt. mojego stylu. nie Twojego tylko Lechity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Lechita to Lechita IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:41 pewnie to ja nie lol ty idioto, wstyd ci że masz takich głupich kolezkow Odpowiedz Link Zgłoś