Gość: hm Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.jmdi.pl 06.07.06, 17:46 zamiast dać tej babie 5 zeta na jabola to się kłócą - zupełnie bez głowy ! a swoją drogą co alkohol robi ludziom z mózgu - wszędzie widzą swoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus wstyd mi za ciebie kobieto IP: *.eranet.pl 06.07.06, 17:47 wstyd mi za Ciebie kobieto, szkoda gadać, głupota nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaa Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 80.54.67.* 06.07.06, 17:52 W dupach wam sie poprzewracało od tego dobrobytu!!! <cfaniak> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kur... Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 80.54.21.* 06.07.06, 17:58 zas na tapecie agencja "Just":-) Odpowiedz Link Zgłoś
zachelmie Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 06.07.06, 18:33 czyżby także u nas swe urocze eksperymenty przeprowadzał jakiś swojski polski doktor Slama? z charakterystycznym uchem, nie nosem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogalfa Fajny bobas IP: *.bchsia.telus.net 06.07.06, 19:34 A co szkodzi się trochę pohandryczyć? No nie? Ci na górze, ci na dole, to już było w Panu Tadeuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądry facet Głupia baba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:44 Takie zdjęcie to świetny punkt w CV. Dzieciak bedzie miał w życiu tylko lepiej przez ten plakat. A na pewno nie gorzej. Sądzę, że jednak matce chodzi o forsę. Krakusy to znane skąpiradła. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: Głupia baba! 06.07.06, 20:20 odczep się od Krakosow .. ta baba to nie krakoska.. anioły to mieszkały na alternatywy 4 w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 06.07.06, 19:49 Piss rece precz od niemowlakow.Macie kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Pelno tutaj róznych POpapranców IP: *.compi.net.pl 06.07.06, 19:53 co maja wszystko w SLDUPie Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: Pelno tutaj róznych POpapranców 06.07.06, 20:33 baba chce pieniędzy i tyle a anioły są z w-wy alternatywa 4 Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 06.07.06, 20:50 Wszyscy kłamią, bo Michałek to przecież jestem ja! A ja nie chciałem być instrumentem w rękach dworaków, chcących sprawić przyjemność rządzącym. Dlatego protestuję w niniejszym tekściku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.pools.arcor-ip.net 06.07.06, 20:55 Ja w każdym bądź razie jestem ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiope Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 212.244.184.* 06.07.06, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiope Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 212.244.184.* 06.07.06, 21:12 co w tym takiego strasznego ja bym chciala taki plakat na pamiątkę dla mojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Plakat jest żenujący i na poziomie dna reklamowego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.06, 21:19 Po prostu chamówa na poziomie wyborców PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The.Libertarian Gdzie Salomon kiedy go potrzeba? (n/t) IP: *.nwrk.east.verizon.net 06.07.06, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba CO za histeria. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:33 I co sie stalo... dzieci sa badzo podobne, ile krzyku o nic. Ja bylbym dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polnoc Re: Z twarzy podobny zupelnie do nikogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:03 Z takim twarzowcem jak Ty nie można nawet dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Z twarzy podobny zupelnie do nikogo 07.07.06, 16:42 Gość portalu: polnoc napisał(a): > Z takim twarzowcem jak Ty nie można nawet dyskutować. No jak sie ma polnocnika na glowie to sie niedowidzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.gazeta.pl / *.tpl.toronto.on.ca 07.07.06, 00:01 Tak samo bylam przekonana, ze Wlosi uzyli zdjecie mojej coreczki na plakacie (to byl 1987 rok). Bobas wygladal identycznie jak ona. Wszyscy znajomi mi to mowili. Ale bylo to malo prawdopodobne. Po prostu noworodki sa bardzo podobne do siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:44 A ja twierdzę, ze to bliźniaki. I to oba. Brzydkie jak dwie krople wódki. Przy czym jeden jest dziewczynką. Radzę w kamasze, zanim będzie za późno. Wyrosną kurduple i znów będzie komu obrażać się na satyrę europejską. Trójkąt weimarski, a dlaczego nie kółko? Precz z seksizmem! Niech żyje becikowe! Kraków jest za stary! ble, ble, ble... Ach te upały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc fox Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.lexell.com.pl 12.07.06, 10:21 buhahaha!Plakat kiepski, jak cała promocja Czerwca'56. Do tego, agencja, która przygotowała plakat nie potrafi się profesionalnie zachowac i po prostu wyjąć z teczki oświadczenie rodzicóa, że się zgodzili, że wzieli pieniądze za zdjęcie. Pokazywanie dokumentów na ten temat po dwóch dniach jest słabe i albo ma na celu podwójny lans agencji, bąż pani, kóra ja reprezentuje, albo świadczy o nieumiejętnym przygotowaniu strategii rozwiązywania sytuacji kryzysowych. buhahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś