Dodaj do ulubionych

Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56

• Gość: hm Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.jmdi.pl 06.07.06, 17:46
      zamiast dać tej babie 5 zeta na jabola to się kłócą - zupełnie bez głowy !
      a swoją drogą co alkohol robi ludziom z mózgu - wszędzie widzą swoje dzieci
    • Gość: krakus wstyd mi za ciebie kobieto IP: *.eranet.pl 06.07.06, 17:47
      wstyd mi za Ciebie kobieto, szkoda gadać, głupota nie boli
    • Gość: Aniaaaa Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 80.54.67.* 06.07.06, 17:52
      W dupach wam sie poprzewracało od tego dobrobytu!!! <cfaniak>
      • Gość: kur... Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 80.54.21.* 06.07.06, 17:58
        zas na tapecie agencja "Just":-)
    • zachelmie Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 06.07.06, 18:33
      czyżby także u nas swe urocze eksperymenty przeprowadzał jakiś swojski polski doktor Slama? z charakterystycznym uchem, nie nosem :-)
      • Gość: bogalfa Fajny bobas IP: *.bchsia.telus.net 06.07.06, 19:34
        A co szkodzi się trochę pohandryczyć? No nie? Ci na górze, ci na dole, to już
        było w Panu Tadeuszu.
    • Gość: Mądry facet Głupia baba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:44
      Takie zdjęcie to świetny punkt w CV. Dzieciak bedzie miał w życiu tylko lepiej
      przez ten plakat. A na pewno nie gorzej. Sądzę, że jednak matce chodzi o forsę.
      Krakusy to znane skąpiradła.
      • aaniia Re: Głupia baba! 06.07.06, 20:20
        odczep się od Krakosow .. ta baba to nie krakoska.. anioły to mieszkały na
        alternatywy 4 w warszawie
    • pethate Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 06.07.06, 19:49
      Piss rece precz od niemowlakow.Macie kaczki.
      • Gość: Benek Pelno tutaj róznych POpapranców IP: *.compi.net.pl 06.07.06, 19:53
        co maja wszystko w SLDUPie
        • aaniia Re: Pelno tutaj róznych POpapranców 06.07.06, 20:33
          baba chce pieniędzy i tyle a anioły są z w-wy alternatywa 4
    • michalparadowski Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 06.07.06, 20:50
      Wszyscy kłamią, bo Michałek to przecież jestem ja! A ja nie chciałem być
      instrumentem w rękach dworaków, chcących sprawić przyjemność rządzącym.
      Dlatego protestuję w niniejszym tekściku!
    • Gość: Johann Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.pools.arcor-ip.net 06.07.06, 20:55
      Ja w każdym bądź razie jestem ojcem.
    • Gość: antiope Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 212.244.184.* 06.07.06, 21:11
    • Gość: antiope Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: 212.244.184.* 06.07.06, 21:12
      co w tym takiego strasznego ja bym chciala taki plakat na pamiątkę dla mojego
      dziecka
    • Gość: Zbyszek Plakat jest żenujący i na poziomie dna reklamowego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.06, 21:19
      Po prostu chamówa na poziomie wyborców PIS-u
    • Gość: The.Libertarian Gdzie Salomon kiedy go potrzeba? (n/t) IP: *.nwrk.east.verizon.net 06.07.06, 21:59
    • Gość: Qba CO za histeria. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:33
      I co sie stalo... dzieci sa badzo podobne, ile krzyku o nic. Ja bylbym dumny.
    • geralt9 Z twarzy podobny zupelnie do nikogo 06.07.06, 23:47
      • Gość: polnoc Re: Z twarzy podobny zupelnie do nikogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:03
        Z takim twarzowcem jak Ty nie można nawet dyskutować.
        • geralt9 Re: Z twarzy podobny zupelnie do nikogo 07.07.06, 16:42
          Gość portalu: polnoc napisał(a):

> Z takim twarzowcem jak Ty nie można nawet dyskutować.

No jak sie ma polnocnika na glowie to sie niedowidzi...
    • Gość: Anka Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.gazeta.pl / *.tpl.toronto.on.ca 07.07.06, 00:01
      Tak samo bylam przekonana, ze Wlosi uzyli zdjecie mojej coreczki na plakacie
      (to byl 1987 rok). Bobas wygladal identycznie jak ona. Wszyscy znajomi mi to
      mowili. Ale bylo to malo prawdopodobne. Po prostu noworodki sa bardzo podobne
      do siebie!
    • Gość: Paweł Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:44
      A ja twierdzę, ze to bliźniaki. I to oba. Brzydkie jak dwie krople wódki. Przy
      czym jeden jest dziewczynką. Radzę w kamasze, zanim będzie za późno. Wyrosną
      kurduple i znów będzie komu obrażać się na satyrę europejską.
      Trójkąt weimarski, a dlaczego nie kółko?
      Precz z seksizmem!
      Niech żyje becikowe!
      Kraków jest za stary! ble, ble, ble...
      Ach te upały!
    • Gość: mc fox Re: Awantura o dziecko z plakatu Czerwca '56 IP: *.lexell.com.pl 12.07.06, 10:21
      buhahaha!Plakat kiepski, jak cała promocja Czerwca'56. Do tego, agencja, która
      przygotowała plakat nie potrafi się profesionalnie zachowac i po prostu wyjąć z
      teczki oświadczenie rodzicóa, że się zgodzili, że wzieli pieniądze za zdjęcie.
      Pokazywanie dokumentów na ten temat po dwóch dniach jest słabe i albo ma na celu
      podwójny lans agencji, bąż pani, kóra ja reprezentuje, albo świadczy o
      nieumiejętnym przygotowaniu strategii rozwiązywania sytuacji kryzysowych.
      buhahahaha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka