Dodaj do ulubionych

Skarga na weterynarza

20.07.06, 22:14
Czy ktoś mógłby mi pomóc i podpowiedzieć, gdzie mogę złożyć skargę na gabinet
weterynaryjny w Poznaniu? Od czego powinnam zacząć? Chcę ustrzec innych przed
naciągactwem i kiepską jakością usług świadczonych przez pewien gabinet.
Dziekuje za ewentualną pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Pies Re: Skarga na weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:25
      Wrzuć dane weterynarza na forum. Nie sądzę, żeby była inna forma jego ukarania,
      chyba że skarga do Wielkopolskiej Izby Weterynaryjnej o ile taka istnieje. A
      jeżeli istnieje to pewnie trudno ją będzie znaleźć i skargę będzie rozpatrywała
      dwa lata. Jeżeli sprawa jest ewidentna to może poskarż się do Powiatowego lub
      Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii - który jest bodajże na ul.
      Grunwaldzkiej. Tylko czy oni mają jakiś wpływ na prywatne gabinety? Nie sądzę.
      W twoim wypadku jest podobny problem jakbyć chciała się poskarżyć na
      lekarza "od ludzi" z prywatnego gabinetu - gdzie zgłosisz sprawę?
    • Gość: alibi Re: Skarga na weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:13
      napisz do loklanej gazety badz informacyjnego portalu internetowego
    • Gość: Paulina Re: Skarga na weterynarza IP: *.promax.media.pl 13.03.14, 18:48
      A co to za gabinet? , ja również jestem niezadowolona z jednej niby profesjonalnej kliniki, która zaraziła mi kotka FIPem , 100% śmiertelnym wirusem. Kot był tam na kastracji i po miesiącu musieliśmy poddać go eutanazji bo zaraził się od innego kota. A nigdzie nie miał do czynienia z kotami tylko tam :(. Na pytanie czy Kastracja była przyczyną, że nie zachowali odpowiednich zdezynfekowanych środków... Weterynarz odpowiada "Nie wiadomo co było przyczyną" A niby co miał powiedzieć? Zawsze się będą wybielać bo i tak gó... im udowodnią . Jednak tym wirusem nie można zarazić się tak bez powodu, tylko w kontaktach z innym kotem. Naszemu Kotkowi życia to niestety nie wróci, ale ostrzegam chociaż innych posiadaczy kotów. :((((
      • Gość: konrad Re: Skarga na weterynarza IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.14, 21:12
        Patrząc po datach to wątek wyciągnięty z lochu/
        Ale jedynym właściwym adresem skargi może być izba lekarsko -weterynaryjna przynależna danemu lekarzowi.
        • salimis Re: Skarga na weterynarza 16.03.14, 18:22
          Paulina, weź sobie dziecko poczytaj trochę bo z tego co widzę toś zielona w temacie jak szczypiorek na wiosnę . Przy panleukopeni zgodziłabym się ze twój kot zaraził się nią w lecznicy ale nie przy FIP .

www.vetopedia.pl/article44-1-Zakazne_zapalenie_otrzewnej_kotow__-_FIP_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka