student22 06.08.06, 00:20 ktos wie z jakiej okazji te fajerwerki byly ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: fajerwerki -solacz IP: *.echostar.pl 06.08.06, 00:24 tez sie nad tym zastanawiam. w calym poznaniu to bylo slychac. a ty widziales czy slyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
student22 Re: fajerwerki -solacz 06.08.06, 00:33 Widzialem i slyszalem, bo mieszkam na Przyjazni i akurat w tamtym kierunku mam dobry widok - tak przynajmniej mysle ze to byl Solacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: fajerwerki -solacz IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 09:39 Tak to było na Sołaczu, najprawdopodobniej w "Meridianie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kolega wydał party urodzinowe ;-) IP: *.echostar.pl 06.08.06, 00:40 i znowu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka_w_czekoladzie Re: kolega wydał party urodzinowe ;-) 06.08.06, 00:57 też słyszałam, ale nie wiedziałam :( Grunwlad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: czy to były Grunwald? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 09:59 To byly zdecydowanie Jezyce - Solacz. Mieszkam niedaleko parku i myslalam, ze zawalu dostane. Nie wiem dlaczego bylo tak wyjatkowo glosno. Moje dzieci obudzily sie z wrzaskiem i placzem, szyby w oknach drzaly. Nie wiem kto sie tak zabawial w srodku nocy, na policji nie chcieli powiedziec tylko poinformowali, ze juz zamykaja te impreze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: czy to były Grunwald? IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 10:18 a może był to ktoś wpływowy i policja przymknęła oko jak to czasami ma w zwyczaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: fajerwerki -solacz IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 19:20 ro bylo weselisko w meridianie. Panstwo mlodzi sobie urzadzili wybuchowe party. Policja o tym wiedziala i nawet byla na miejscu. Show przygotowala jakas profesjonalna firma. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to "wybuchowy zwiazek" Najlepszego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany słyszałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:44 jak hukneło, to myslałam, ze to IV RP nadchodzi. Ale chyba sa jakies granice halasu? Czy policja pozwala na taki 30 min show? To bylo okropne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: słyszałam IP: *.icpnet.pl 07.08.06, 09:37 grobelny z frankiewiczem otwierali park wodny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ng Re: fajerwerki -solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:32 jakaś para młoda miała wesele-jak dla mnie to wybaczcie-ale karygodne -tak z nikim się nie liczyć wrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś