Dodaj do ulubionych

fajerwerki -solacz

06.08.06, 00:20
ktos wie z jakiej okazji te fajerwerki byly ?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: fajerwerki -solacz IP: *.echostar.pl 06.08.06, 00:24
      tez sie nad tym zastanawiam. w calym poznaniu to bylo slychac. a ty widziales czy slyszales?
      • student22 Re: fajerwerki -solacz 06.08.06, 00:33
        Widzialem i slyszalem, bo mieszkam na Przyjazni i akurat w tamtym kierunku mam
        dobry widok - tak przynajmniej mysle ze to byl Solacz.
        • Gość: misiek Re: fajerwerki -solacz IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 09:39
          Tak to było na Sołaczu, najprawdopodobniej w "Meridianie"
    • businessangel kolega wydał party urodzinowe ;-) 06.08.06, 00:39
      • Gość: m Re: kolega wydał party urodzinowe ;-) IP: *.echostar.pl 06.08.06, 00:40
        i znowu :)
        • sliwka_w_czekoladzie Re: kolega wydał party urodzinowe ;-) 06.08.06, 00:57
          też słyszałam, ale nie wiedziałam :(
          Grunwlad
          • businessangel czy to były Grunwald? 06.08.06, 01:11
            • Gość: lili Re: czy to były Grunwald? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 09:59
              To byly zdecydowanie Jezyce - Solacz. Mieszkam niedaleko parku i myslalam, ze
              zawalu dostane. Nie wiem dlaczego bylo tak wyjatkowo glosno. Moje dzieci
              obudzily sie z wrzaskiem i placzem, szyby w oknach drzaly. Nie wiem kto sie tak
              zabawial w srodku nocy, na policji nie chcieli powiedziec tylko poinformowali,
              ze juz zamykaja te impreze.
              • Gość: misiek Re: czy to były Grunwald? IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 10:18
                a może był to ktoś wpływowy i policja przymknęła oko jak to czasami ma w zwyczaju
    • Gość: max Re: fajerwerki -solacz IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 19:20
      ro bylo weselisko w meridianie. Panstwo mlodzi sobie urzadzili wybuchowe party.
      Policja o tym wiedziala i nawet byla na miejscu. Show przygotowala jakas
      profesjonalna firma. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to "wybuchowy zwiazek"
      Najlepszego.....
    • Gość: o rany słyszałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:44
      jak hukneło, to myslałam, ze to IV RP nadchodzi. Ale chyba sa jakies granice
      halasu? Czy policja pozwala na taki 30 min show? To bylo okropne
      • Gość: fanatyk Re: słyszałam IP: *.icpnet.pl 07.08.06, 09:37
        grobelny z frankiewiczem otwierali park wodny...
    • Gość: ng Re: fajerwerki -solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:32
      jakaś para młoda miała wesele-jak dla mnie to wybaczcie-ale karygodne -tak z
      nikim się nie liczyć wrrrrrrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka