stasi1 09.11.24, 17:47 Jak wam upływa? Raczej bez fajerwerków a i dodatkowo kazali mi wziąć jeden dzień urlopu.i po co mi to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepanka313 Re: Długi weekend 09.11.24, 22:53 Obijam się. Nadrabiam zaległości w sprzątaniu. Ale bez spiny. Lubię mieć wolne. Odpowiedz Link
obrotowy Stasiek, o ogrodek trzeba zadbac... 09.11.24, 23:00 stasi1 napisał: > Jak wam upływa? Raczej bez fajerwerków a i dodatkowo kazali mi wziąć jeden dzie > ń urlopu.i po co mi to? Stasiek, o ogrodek trzeba zadbac... przed zima... jak nie u Ciebie - to u sasiadki... wiesz, ze kobitki na pomoc sasiada sa zawsze chetne... - jezeli kosztuje ich to nie wiecej, niz szklanka herbaty. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi weekend 10.11.24, 17:44 Gdyby nie taki ziąb to by się ognisko zrobiło. I pomyśleć że kilka lat temu w ten czas zdobyliśmy Śnieżkę Odpowiedz Link
obrotowy a pies ? 13.11.24, 22:44 szarlotka_ja napisała: > W rzeczy samej. a pies ? sam sie siebie ? wyprowadzi na spacer ? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Teraz tylko Ciemnosc... 26.11.24, 09:41 Bez przesady, dwa razy do pracy i mam długi weekend Odpowiedz Link
xstefciax Re: Długi weekend 14.11.24, 19:49 Nie lubisz swojej pracy? Dla mnie praca to mój drugi dom. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Długi weekend 25.11.24, 18:48 Może jesteś przemęczony, chyba, że zmieniles pracę. Ja cały czas lubię swoją pracę. Dobrze się czuje w szkole. Odpowiedz Link
baenzai Re: Długi weekend 14.11.24, 20:54 stasi1 napisał: > Jak wam upływa? Raczej bez fajerwerków a i dodatkowo kazali mi wziąć jeden dzie > ń urlopu.i po co mi to? szarlotka_ja napisała: > I po weekendzie 🤔 Ach, te dyskusje botów. Odpowiedz Link