jan.ushek 21.08.06, 20:44 Czy ktos zna firmę Lena lighting? Jakie warunki pracy ,atmosfera,zarząd.Czy warto aplikować na przedstawiciela handlowego? Prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi53 Re: Praca w Lena lighting 22.08.06, 11:06 Radzę zapoznać się ze stroną www.lenalighting.pl Więcej informacji nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: Praca w Lena lighting 25.09.06, 14:40 atmosfera jest spokojna bo nie ma tam produkcji tylko magazyny.spokój i od 8- 16.i to wszystko.jest spoko. jest to jedyna firma z nazwiskiem w zarzadzie "Lesińskiego" która nie zabija chęci do zycia. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutek76 Re: Praca w Lena lighting 24.01.07, 09:24 Podnoszę temat. Czy mogę poznanć opinię pracujących w Lenie osób? Zostałam zaproszona na rozmowę o pracę. Ciekawi mnie bardzo jakie warunki pracy panują w tej firmie? Zarówno atmosfera, godziny pracy jak i zarobki. Jeśli ktoś będzie w stanie napisać swoje doświadczenia będę bardzo wdzięczna :) Pozdrawiam, Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
seba86 Re: Praca w Lena lighting 19.10.15, 11:37 Również poszukuję informacji o pracy w tej firmie. Stanowisko w dziale konstrukcji, interesuje mnie dlaczego poprzedni szef zespołu odszedł. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś