rita100 29.12.06, 22:30 moich urodzin zapraszam na bankiet na cześć Wszystkich Forumowiczów Świata. Każdy dzień to dzień urodzin. Ludzie rodzą się i umierają. Ale póki żyjemy , póki istniejemy bawmy się. Kochajmy świat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:32 Jeden jest rytm, jeden rytm Jeden jest węgiel i tlen Zwykłą losu koleją Praca, posiłek i sen Urodziłem się tam mój pradziadek ten sam który wiesz to co wiesz moja matka jest stąd a mój ojciec stamtąd babka stąd dziadek stąd od morza do morza od morza do morza mój majątek jest tam znany pałac ten sam który wiesz to co wiesz moje prawa do ziem dobrze wiem to co wiem kiedy zjem popijem od morza do morza od morza do morza od morza do morza gdzie polarna zorza góry i przestworza jak Wilcza i Hoża Wilcza i Hoża Podole Polesie silna wola niesie Zaolzie też dojdzie szabla tu pióro tam obydwa skrzydła mam jedno tu drugie tam od morza do morza od morza do morza Odpowiedz Link
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:32 Do przodu żyj. Z wesołą miną spotykaj swój kolejny świt, by szybko dzień pechowy minął, nawijaj mu swingowy rytm. Ta ba... ta ba... ta ba... ta ba... ta bardzo przenikliwa myśl da ba... da ba... da ba... da ba... da barwę twoim dniom... Więc już od dziś do przodu żyj, żyj kolorowo marzenia najbarwniejsze miej. Odpowiedz Link
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:33 Do przodu żyj, żyj kolorowo, marzenia najbarwniejsze miej, do przodu żyj, a daję słowo, napotkasz mnie na drodze swej. I przyznasz mi, że przeżyć warto tak choć parę chwil, by życie miało wdzięk, by życie miało styl, by życie się z myślą zaczęło rymować uparto, że warto właśnie tak żyć, kolorowo żyć... Tip ta ru di ru di ri o uo! Odpowiedz Link
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:33 Znam wyspę snów, gdzie oprócz ptaków i marzeń dzieci, nikt nie wchodził. Można tam z mydła puszczać bańki, albo pojeździć na wielbłądzie! Odpowiedz Link
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:35 Tokaj Co wieczora tokaj piłem, moja ty, moja ty , dzieweczko , Co wieczora się bawiłem , moja ty , miła ty dzieweczko , I choć w głowie tęgo zaszumiało, serce się do Ciebie rwało, Moja ty , miła ty , dzieweczko . Wczoraj znowu tokaj piłem , moja ty , miła ty, dzieweczko, Co wieczora się bawiłem , moja ty , miła ty dzieweczko , Choć się głowa jak len w polu chwieje, Do wieczora wytrzeźwieje, moja ty, moja ty dzieweczko. Potem przyjdę ja do ciebei , moja ty , moja ty dzieweczko. A ty przyjmiesz mnie do siebie , moja ty , moja ty dzieweczko. I choć z ust mych zapachnie ci wino , pocałujesz mnie dziewczyno Odpowiedz Link
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:36 Prawdziwe życie zaczyna się zawsze dziś rano. Wystarczy je tylko precyzyjnie nakreslić. Rano zbierz myśli. Wstrząśnij swoim zyciem. Za którymś razem na pewno ułozy się tak, jak tego chcesz. Odpowiedz Link
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:37 Każdy świt traktujmy jak niedzielny poranek. Przywołanie szczęśliwych chwil krzepi bardziej niż trzy kostki cukru w porannej kawie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Z łokazji 29.12.06, 22:38 Tak dzisioj noczłam, a jutro dalyj sia bandziem zabaziać , tak po naszamu. Odpowiedz Link
tralala33 Horoskop ;) 29.12.06, 22:38 Anubis 1 XI - 30 XII Anubis - pomocnik Ozyrysa, potrafił czytać w ludzkich myślach. 1 listopada - 30 grudnia Urodzeni pod znakiem Anubisa są bystrymi obserwatorami. Są bardzo pracowici i dokładni. Mają zdolności literackie oraz wrodzony talent do interesów i handlu. Lubią ład i porządek. Przy pierwszym spotkaniu trudno ich bliżej poznać. Nigdy nie działają bez zastanowienia. Są bardzo pamietliwi, więc lepiej z nimi nie zadzierać. Ale może to był rok przestępny abo kole punocy, i wtedy ... Izyda 31 XII - 14 I Izyda - Opiekunka świata. 31 grudnia - 14 styczeń Urodzeni pod jej opieką mają wybitne zdolności i rozwiniętą intuicję. Są wrażliwi i delikatni, jenak w poglądach i działaniu nie brakuje im odwagi. Zawsze zauważają osobę potrzebującą pomocy. Potrafią zranić innych swoim optymizmem. Obawiają się natomiast rzeczy nowych i poruszają się po utartych już szlakach. Są niezwykle staranii. Doskonale sprawdzają się w zawodzie lekarza lub żołnierza. Mają duzo osobistego wdzięku, ale też zrażają innych swoją niecierpliwością i zawziętościa. Jó myśla co pu na pu Anubis i Izyda - to co lepsze )) Odpowiedz Link