Dodaj do ulubionych

Bistro Elite, ul. Strzelecka 2/6

IP: *.man.poznan.pl 30.08.06, 09:15
Tak! Restauracja, ktora czesto wybieram za cel moich poszukiwan podczas pory
obiadowej. Nie chce sie rozpisywac bo jest wiele swietnych dan z miesa
wieprzowego wolowego czy z drobiu, znakomicie przyzadzonych i podawanych na
ogol z bardzo dobrymi i dopasowanymi sosami. Ceny jak na ta jakosc sa
przystepne. Godna polecenia kuchnia polska. Kazdy tam na pewno cos dla siebie
znajdzie. Prosze jedynie unikac dan z ryzem. Mozna sobie polamac zeby
zeschnietymi ziarnami ryzu. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Bistro Elite, ul. Strzelecka 2/6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:01
      jak ja tam chodze a chodze tam co tydzien co jem sandacza ktory jest znakomicie
      zrobiony albo pyzy w znakomitym sosie pieczeniowym...polecam..wszystkie dania są
      znakomite... kucharze potrafią tak doradzic ze zawsze sie wyjdzie zadowolonym;p
      Wygląd jak w luksusowej restauracji, miła atmosfera... co tu duzo pisac sami sie
      przekonajcie
      mam 17 lat a juz zrozumialem co dobre;p
    • Gość: Ania Elite-WARTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.14, 10:46
      Wczoraj stojąc na przystanku na Strzeleckiej zauważyłam, że w starej restauracji Elite trochę się pozmieniało. Zachęciły mnie reklamy, że można zjeść za parenaście złotych dobre danie mięsne. Zaryzykowałam. i....wow. Nie ma takiej drugiej restauracji. Mięso wspaniałe, miękkie, świeże i dobrze zrobione. Surówki własnej roboty! Z selera wspaniała. Spokojnie, cicho, kameralnie i niesamowicie smacznie. A co mnie najbardziej zaskoczyło to fakt że za tak dobre jedzenie nie zapłaciłam wcale dużo. Oczywiście są w karcie dania wykwintne które są drogie. Ale bardzo korzystnie wypadają dania dnia w cenach lepszych od okolicznych knajp. Okazało się że miejsce to jest idealne na szybkie, zdrowe i smaczne jedzonko. Polecam.
      • Gość: Agnieszka Re: Elite-WARTO IP: *.173.3.246.tesatnet.pl 04.05.14, 20:27
        od jakiegoś czasu zamawiam i wpadam po :dania dnia" w tej restauracji i chciałam się podzielić opinią, że jest to bardzo dobra kuchnia. Dania są w przystępnej cenie, zawsze świeże i smaczne. Porcje są duże i do tego tak smaczne, że zawsze zjadam do ostatniego kęsa. Dodam jeszcze, że restauracje poleciłam moim rodziom, któzy zamówili catering na uroczystość rodzinną - wszyscy goście byli zachwycenie wyglądem i smakiem potraw. Jeśli ktoś nie próbował jeszcze, to szczerze POLECAM to miejsce !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka