radca 08.03.03, 20:03 Jestem wstrzasniety - tym co uslyszalem (((((((((((: BOZE - Prosze Cie Daj Mu szanse - by mogl cieszyc sie zyciem.... KAMILU jestem z Toba radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: KAMIL DURCZOK IP: sv1:* / 192.168.2.* 08.03.03, 20:50 jeden z najlepszych prezenterów telewizji polskiej, powiedział bym nawet najlepszy. Kamil trzymam za ciebie kciuki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspera Re: KAMIL DURCZOK IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 21:27 jestem z wmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: KAMIL DURCZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 23:27 Też mnie zasmuciła ta wiadomo.śc chociaż sczerze nie lubiłem tego bufona..niemniej życzę mu szybiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję też ze spokornieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: KAMIL DURCZOK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 00:38 o rany,co sie stalo Durczokowi? nic jeszczenie slyszalam, blagam, napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: KAMIL DURCZOK IP: sv1:* / 192.168.2.* 09.03.03, 12:06 wczoraj prowadził ostatnie wiadomości, ponieważ ma chorobe nowotworwą i odchodzi z TV by się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: KAMIL DURCZOK IP: *.icpnet.pl 09.03.03, 13:01 wg mnie największy profesjonalista w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manuela. Re: KAMIL DURCZOK IP: *.bojanowo.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 18:36 Panie Kamilu. Wierzę, że Pan zwycięży. Cała nasza rodzina jest z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwakwarakwa Re: KAMIL DURCZOK IP: *.icpnet.pl 12.03.03, 14:43 ja też trzymam kciuki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: KAMIL DURCZOK IP: sv1:* / 192.168.2.* / *.piastlan.net 09.03.03, 19:54 kamil jednak nie odszedł z TV nadal prowadzi wiadomości, ucieszyło mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: KAMIL DURCZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 10:35 w sobote sie zegnal a w niedziele znowu prowadzil wiadomodci? wrocil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: KAMIL DURCZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 16:48 Ludzie obejrzyjcie wiadomości i porozmawiajcie z kimś kto je oglądał w sobotę i niedzielę bo siejecie zamęt z tym odejściem. W sobotę Durczok pojawił się łysy na wizji jak Kojak. W Wiadomościach rozdzwoniły się telefony z zapytaniem co się stało czy się z kimś założył czy co? Więc na koniec wiadomości wyjaśnił że jego "fryzura" jest skutkiem ubocznym terapii jaka przechodzi w związku z chorobą nowotworową i że się nie da. W niedziele podziękował na koniec wiadomości wszystkim za słowa otuchy. Nic nie było o tym że odchodzi wręcz przeciwnie ja to zrozumiałem tak że pomimo choroby chce pracowac dalej dac z siebie wszystko i zwyciężyć chorobę. Jest przykładem godnym naśladowania. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. pzdr mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: KAMIL DURCZOK IP: *.icpnet.pl 13.03.03, 21:20 podziwiam faceta, ma klasę i wie jak się odpowiednio zachować. świetnie, że trzyma się dzielnie i godnie. trzymam za niego kciuki i mam nadzieję że jego postawa uświadomi niektórym że takich rzeczy nie można się wstydzić. ani chować z nimi po kątach. Odpowiedz Link Zgłoś