benedyktwildecki 09.03.03, 18:09 Czasem z powodów zawodowych jestem zmuszony przebywać na Dworcu PKP. Trochę się poprawiło bo już mniej śmierdzi, ale latem będzie smród niesamowity, czasem aż żygać się mi chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misterio Re: Co sądzicie o Dworcu PKP ? IP: *.icpnet.pl 09.03.03, 20:43 trzeba wywalic bezdomnych-warunek nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
wpszemek Re: Co sądzicie o Dworcu PKP ? 10.03.03, 11:52 Gość portalu: misterio napisał(a): > trzeba wywalic bezdomnych-warunek nr 1 Zgadzam się! Tolerancja dla wszelakiego penerstwa jest w naszym mieście zatrważająca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Co sądzicie o Dworcu PKP ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 20:53 benedyktwildecki napisał(a): > Czasem z powodów zawodowych jestem zmuszony przebywać na Dworcu PKP. Trochę > się poprawiło bo już mniej śmierdzi, > > > ale latem będzie smród niesamowity, czasem aż żygać się mi chce. to pb rozklada sie od wewnatrz nalezy usunac pb wystajacego pod dworcem i wabiacego swoich klientow > Odpowiedz Link Zgłoś
pe.be Re: Nowy dworzec już wkrótce !!! 09.03.03, 21:22 W sobotę przeprowadziłem rozmowę z właścicielem punktu repasacji pończoch, jednego z największych w Wielkopolsce. Z jego informacji wynika, że już pod koniec tego roku rusza budowa nowego dworca kolejowego w Poznaniu. Inwestorem ma być miasto Poznań oraz pewna autralijska firma, wkraczająca na rynek Europy Wschodniej. Projekt ma być wzorowany na podobnym obiekcie w Melbourne. Przewidywana wielkość nakładów - 700 mln USD. Trwają prace nad inżynierią finansową przedsięwzięcia. To będzie największy dworzec w całej Europie na wschód od Odry. Forza imperial zainteresowanych odsyłam pod: www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wpszemek Re: Nowy dworzec już wkrótce !!! 10.03.03, 11:53 pe.be napisał: > W sobotę przeprowadziłem rozmowę z właścicielem punktu repasacji pończoch, > jednego z największych w Wielkopolsce. Z jego informacji wynika, > że już pod koniec tego roku rusza budowa nowego dworca kolejowego > w Poznaniu. Inwestorem ma być miasto Poznań oraz pewna autralijska > firma, wkraczająca na rynek Europy Wschodniej. Projekt ma być wzorowany > na podobnym obiekcie w Melbourne. Przewidywana wielkość nakładów - 700 mln > USD. Trwają prace nad inżynierią finansową przedsięwzięcia. To będzie > największy dworzec w całej Europie na wschód od Odry. > Forza imperial > zainteresowanych odsyłam pod: > <a href="www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm"target="_blan > k">www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm</a> Taaa...A świstak...tj. chciałem powiedzieć, że w Szczecinie metro mają budować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Nowy dworzec już wkrótce !!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 12:18 wpszemek napisał: > pe.be napisał: > > > W sobotę przeprowadziłem rozmowę z właścicielem punktu repasacji pończoch, > > > jednego z największych w Wielkopolsce. Z jego informacji wynika, > > że już pod koniec tego roku rusza budowa nowego dworca kolejowego > > w Poznaniu. Inwestorem ma być miasto Poznań oraz pewna autralijska > > firma, wkraczająca na rynek Europy Wschodniej. Projekt ma być wzorowany > > na podobnym obiekcie w Melbourne. Przewidywana wielkość nakładów - 700 mln > > USD. Trwają prace nad inżynierią finansową przedsięwzięcia. To będzie > > największy dworzec w całej Europie na wschód od Odry. > > Forza imperial > > zainteresowanych odsyłam pod: > > <a > href="<a href="www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm"target= > "_blan"target="_blank">www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm"targe t > ="_blan</a> > > k">www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm</a> > > Taaa...A świstak...tj. chciałem powiedzieć, że w Szczecinie metro mają budować! Chyba nie dałeś się nabrać? Sprawa metra, że jak to powiem delikatnie, wielka ściema :) Odpowiedz Link Zgłoś
wpszemek Pytania do PB 10.03.03, 13:05 Masz kiepskie zdanie o mojej inteligencji - oczywiście domyśliłem się, że metro w Szczecinie to ściema. Teraz pytania: 1. Czy ten zalogowany pe.be. i P.B. z Czerwonaka to jedna i ta sama osoba? 2. Nowy dworzec w Poznaniu to oczywiście też ściema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Pytania do PB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.03, 22:35 wpszemek napisał: > Masz kiepskie zdanie o mojej inteligencji - oczywiście domyśliłem się, że metro > > w Szczecinie to ściema. Teraz pytania: > 1. Czy ten zalogowany pe.be. i P.B. z Czerwonaka to jedna i ta sama osoba? > 2. Nowy dworzec w Poznaniu to oczywiście też ściema? pb z czerwonaka to zwykly leszcz, kartofel i penis, a pe.be do niezwykle inteligentny czlowiek! czerwonacki pb nie dorasta mu do piet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Pytania do PB IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 12:14 wpszemek napisał: > Masz kiepskie zdanie o mojej inteligencji - oczywiście domyśliłem się, że metro > > w Szczecinie to ściema. Teraz pytania: > 1. Czy ten zalogowany pe.be. i P.B. z Czerwonaka to jedna i ta sama osoba? > 2. Nowy dworzec w Poznaniu to oczywiście też ściema? nie, ja nigdy się nie loguję (może 3 razy się zalogowałem w ciągu 2 lat) Ten pe.be to jakaś inna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
marvin4 Re: Nowy dworzec już wkrótce !!! 29.03.03, 16:03 pe.be napisał: > W sobotę przeprowadziłem rozmowę z właścicielem punktu repasacji pończoch, > jednego z największych w Wielkopolsce. Z jego informacji wynika, > że już pod koniec tego roku rusza budowa nowego dworca kolejowego > w Poznaniu. Inwestorem ma być miasto Poznań oraz pewna autralijska > firma, wkraczająca na rynek Europy Wschodniej. Projekt ma być wzorowany > na podobnym obiekcie w Melbourne. Przewidywana wielkość nakładów - 700 mln > USD. Trwają prace nad inżynierią finansową przedsięwzięcia. To będzie > największy dworzec w całej Europie na wschód od Odry. > Forza imperial > zainteresowanych odsyłam pod: > <a href="www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm"target="_blan > k">www.victrip.com.au/news/04news_Southern_Cross.htm</a> Człowieku co ty pleciesz ??!! Miasto i inwestycja za 700 mln hahahahaha facet drogi za 500 tys. nie mogą wyremontować a gdzie tu taka inwestycja, a poza tym nie widze tu udziału w inwestycji PKP a bez nich tą inwestycje mozna włożyć pomiędzy bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Co sądzicie o Dworcu PKP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:05 jest brzydki Odpowiedz Link Zgłoś