Dodaj do ulubionych

InterLan. Fabryka wnętrz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:02
czy ktos juz mial z Was do czynienia z tą firmą. Jakie wrażenia, jak z
terminami i obsługą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacek Re: InterLan. Fabryka wnętrz IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 16:40
      Obsługa miła - powiedziałbym nawet za bardzo. Nieterminowość, brak profesjonalizmu.
    • Gość: Beta Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 16:41
      to chyba prawidłowa nazwa
      • Gość: Spokoloko Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:45
        Ludzie, odbiło Wam? Co, to za snobizm na klasę średnio-wyższą... Ą, Ę,
        klubbing, kolorowe gazetki, służbowe samochody, Gingers imbirowe. Za dużo
        reklam się naoglądaliście. Białe ściany, mebelki z Ikei i kredyt spłacać! W
        d... się poprzewracało. Żeby do urządzania chaty firmę brać...
        • dobrusia_to_ja Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. 14.11.06, 23:05
          Gość portalu: Spokoloko napisał(a):
          > Białe ściany

Brrrr... Ohyda!
        • Gość: piotr Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:27
          Czlowieku o czym ty piszesz???? to jest sklep z panelami, drzwiami itd. Jak nie
          wiesz to zamilcz. A tak na marginesie - nie wszyscy bora kredyty na zakup
          mieszkań.
          • Gość: Wojas @@@ Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 13:34
            z drzwiami, panelami to się zgadza,
            ale również projektują wnętrza,

mojej znajomej zaprojektowali kuchnię i jak mi pokazała projekt to ją wyśmiałem,
            że za coś takiego zapłaciła kasę - gorzej niż amatorski projekt.
            • Gość: kama Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:52
              mi też projektowali i wyszło bomba. ale kazalismy im robic od a do z.
              • Gość: Niuśka Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 06.12.06, 18:23
                A kto dokładnie ci projektował? Bo podobno robi to tam kilka osób i wiem,że nie
                wszyscy są dobrzy. Kogo byś polecił?
                • Gość: kama Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:13
                  Najlepiej z panią Beatą na Naramowickiej
                  • Gość: Niuśka Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 15.12.06, 12:48
                    A ile ona bierze za projektowanie?I mam pytanie czy ktoś mógłby podesłać mi
                    zdjęcia z wykonanych jej projektów, bo na ich stronie to nic ciekawego nie ma, a
                    i opinie jak czytam to są różne na temat jakości ich usług?

A może ktoś poleci jakąś lepszą firmę lub osobę do projektowania
            • Gość: Henio71 Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:36
              Coś mi tu Wojas śmierdzi gołą d... Mi też projektowali m. in. kuchnie i byłem
              bardzo zadowolony.
              • Gość: WMS Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:03
                I tu Henio71 trafiłeś w sedno! Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek,też pracuję
                w biurze projektowym i naszą zmorą są tzw. "klienci" z dziurawymi kieszeniami,
                którzy chcą zamówić projekt. Więcej z takimi zawracania gitary niż efektywnej
                pracy. A potem okazuje się,że i tak ci zmienią cały projekt bo za drogo. Zwykłe
                bagno
    • Gość: Krzysztof Re: InterLan. Fabryka wnętrz IP: *.gen.com.pl 05.01.07, 09:04
      Zero szacunku dla klienta - oczywiście już po zapłacie za towar. Odradzam.
      • Gość: maciej Re: InterLan. Fabryka wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:04
        Całkowicie się zgadzam. Nie wiem jak ta firma jescze istnieje na rynku, chyba
        dlatego, że jest boom budowlany. Klienta mają w głebokim poważaniu. Omijajcie
        ich z daleka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka