Dodaj do ulubionych

Napieraj Przybylska, napieraj! Zostały 2 dni!

16.11.06, 08:32
Powinno być n/txt, bo też uporczywe i żenujące sztuczne wywoływanie histerii
wokół tzw. marszów równości w obronie różnych mniejszości ("m.in. seksualnych"
jak słusznie za każdym razem podkreśla p. Przybylska) powinno pozostać bez
komentarza.
Obserwuj wątek
    • Gość: keczup Re: Napieraj Przybylska, napieraj! Zostały 2 dni! IP: 217.153.53.* 16.11.06, 08:58
      Żadna inna poznańska gazeta nie pisze tyle o marszu tzw, równości co Wyborcza.
      • Gość: Ja Zastanawiam się. IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 09:16
        Jak myslicie. P. Redaktor robi to dla pieniedzy czy też z powodu przesadnej
        identyfikacji z tą "opcją seksualną" (Ale mi się ładnie napisało).
        • Gość: keczup Re: Zastanawiam się. IP: 217.153.53.* 16.11.06, 09:26
          Nie chcę tutaj wypowiadać się za p. redaktor, ale gdybym ja robił coś takiego to
          robiłbym dla sławy i kariery (promocja nazwiska i ewentualny awans). Na
          szczęście tego nie robię :)))
          • renepoznan Re: Zastanawiam się. 16.11.06, 09:30
            Gość portalu: keczup napisał(a):

> Nie chcę tutaj wypowiadać się za p. redaktor, ale gdybym ja robił coś takiego
            t
            > o
            > robiłbym dla sławy i kariery (promocja nazwiska i ewentualny awans)

Dla kariery to rozumiem. Ale dla sławy? Chyba osławy.
            • Gość: keczup Re: Zastanawiam się. IP: 217.153.53.* 16.11.06, 10:39
              > Dla kariery to rozumiem. Ale dla sławy? Chyba osławy.

Sława = kojarzenie nazwiska = popularność = występy w tv = kasa = może nawet
              kandydowanie do Sejmu...
        • etykieta.zastepcza jasne że dla kasy to robi! 16.11.06, 09:50
          GW płaci jej przecież za zapychanie szpalt dodatku lokalnego.
          To akurat jest normalne i mnie raczej nie dziwi.
          Pozostaje tylko kwestia tego, CO się wypisuje, oraz tego, kto chce to jeszcze
          czytać.

Tak swoją droga zobaczycie, że niezależnie od tego, co się będzie działo, czy
          będzie na tej demonstracji 10 czy 500 osób, to p. Przybylska odtrąbi "sukces
          polskiej demokracji" pomimo "agresywnych zachowań wygolonych wyrostków".
          Poniedziałkowy dodatek lokalny GW będzie w min. 2/3 poświęcony marszowi, będzie
          kupa zdjęć, p. Przybylska będzie w ekstazie po prostu,a z tej ekstazy pewnie
          jej się zwidzi, ze było tam nawet 10 000 osób (choć "wg policji było 100").

Hehe, nie mogę się doczekać tej mediasraczki :-)
          • Gość: Ja Re: jasne że dla kasy to robi! IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 13:23
            etykieta.zastepcza napisał:

> ze było tam nawet 10 000 osób (choć "wg policji było 100").

I tu się mylisz. Po włamie na serwery GW juz wiem, że na marszu było 25 tysiecy
            osób.
            >
            > Hehe, nie mogę się doczekać tej mediasraczki :-)

Też. To bedzie cyrk.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: keczup wooow!!! IP: 217.153.53.* 16.11.06, 16:50
      No i stało się to, czego się spodziewałem: wrzucono wątek o marszu na stronę
      główną z prowokacyjnym tytułem "Poznań: protesty przeciwko Marszowi Równości".
      Czyżby forum poznańskie było tak znudzone wałkowaniem tego tematu w kółko, że
      trzeba było sztucznie podtrzymać zainteresowanie wrzucając go na główną witrynę?
      ROTFL MAX!
      • etykieta.zastepcza UP! 16.11.06, 18:00

• bewu Re: wooow!!! 16.11.06, 18:23
        Gwoli jasności - tekst na stronie głównej pt. "Poznań: protesty przeciwko
        Marszowi Równości" nie ma nic wspólnego z tekstem Aleksandry Przybylskiej -
        został przygotowany przez niejakiego "pi" na podstawie materiału IAR
        (Informacyjnej Agencji Radiowej). Warto dokładnie czytać podpisy.
        Wszystkie.
        • Gość: r Re: wooow!!! IP: *.icpnet.pl 17.11.06, 21:39
          miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3742296.html
          A tu Ola napiera czy ktos inny?
    • etykieta.zastepcza Uuuup! 17.11.06, 08:46

• etykieta.zastepcza perełka - program "dni równości" 17.11.06, 09:06
      hehehe, w programie było szkolenie pt. jak się bronić przed "agresją policji".
      Po prostu masakra:

(wycinek z programu)

12 listopada (niedziela), godz. 16.00
      ”Poznaj swoje Prawa!- ABC demonstrantów i demonstrantek” – co wziąć ze sobą na
      demonstrację, obowiązki policjanta przy zatrzymywaniu, jak zachowywać się w
      wypadku agresji ze strony policji, czym jest bierny opór i sitting, co robić i
      mówić na komisariacie - otwarte warsztaty prowadzone przez Federację
      Anarchistyczną oraz Anarchistyczny Czarny Krzyż.
      Miejsce: skłot Rozbrat, ul. Pułaskiego 21a
      Zgłoszenia zawierające: tytuł warsztatu, imię i nazwisko, nr telefonu, prosimy
      przesyłać na adres drit2005[at]wp.pl

Normalnie JAJA!

Ja tak się nad jedną rzeczą zastanawiam - jak anarchiści mogą mówić o PRAWIE i
      jego przestrzeganiu? Jak mogą powoływać się na kodeksy, prawa i Konstytucję?
      Przecież to stoi (a przynajmniej powinno) w całkowitej sprzeczności z głoszonymi
      przez nich ideami anarchii.

Całość programu (tam tez sporo ciekawostek do pośmiania się):
      www.dnirownosci.most.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=56
      Z lektury tego programu wynika jasno - w tych "dniach" chodzi głównie o
      pederastów, reszta tematów to dość żałosny listek figowy. Ale cóż...
      • drhuckenbush Re: perełka - program "dni równości" 17.11.06, 09:14
        Przejrzalem pobieznie ten program... Cos mi sie nie zgadza. Organizatorki
        twierdza, ze marsz ma na celu nie tylko promowanie homoseksualizmu. Jest on
        rzekomo rowniez w obronie osob niepelnosprawnych. Moze mi laskawie ktos pokaze
        ktory punkt programu dni "rownosci" i "tolerancji" dotyczy osob
        niepelnosprawnych? Co Agatko i Martunio, znowu sobie gebe wycieracie czyims
        nieszczesciem?
    • etykieta.zastepcza Napieraj Przybylska, napieraj! To już jutro!!! 17.11.06, 23:38
      atmosfera siada, podgrzej ją trochę!!!

UUUUUUUU!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka