Dodaj do ulubionych

"Swój dom" w Mosinie

17.11.06, 20:23
Będę wdzięczna za opinie...
Obserwuj wątek
    • mandarin90 Re: "Swój dom" w Mosinie 20.11.06, 11:15
      "Swój Dom" buduje w Mosinie mieszkania własnosciowe. Ponoc maja dobra cene 2800
      za metr. Znajoma wplacila u nich na mieszkanie , w lipcu 2007 oddaja pierwszy
      blok. Buduja na duzej przestrzeni, nie bedzie tak ciasno jak w przypadku
      poznanskich mieszkan.
      • Gość: zal Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.mikronika.com.pl 20.11.06, 15:40
        a jakies namiary na nich: telefon, www, itp
        • Gość: Karola Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:55
          www.swojdom.pl
          • Gość: angi Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:24
            www.swojdom.pl
            kom 604 440 417
            tel 061 8 133 362

• mariolka99 Re: "Swój dom" w Mosinie 22.11.06, 07:33
              Ja wiem gdzie to jest, proszę tylko o opinie;)
              • Gość: Irena Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 00:32
                Firma ponoc porzadna wybudowali juz w Mosinie jakies szeregowce i dosc ladnie
                wygladaja. Bylam z mezem wczoraj obejrzec stan tej nowej budowy i jak narazie
                maja piwnice. Rozmawialismy z murarzami i niby do zimy ma byc wszystko pod dach
                wyciagniete. Jakies mieszkania juz sa sprzedane a i jest duze zainteresowanie.
                Cena calkiem korzystna okolo 3000 z vatem za metr to jak na dzisiejsze ceny
                nieruchomosci bardzo dobrze. Moze sie skusimy. Prosze o osoby ktore kupily
                mieszkanie w firmie Swoj Dom o wyrazenie swojej opinii, moze jakies wskazowki.
                • Gość: beny Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:54
                  Ktos wie w jakim standardzie beda te mieszkania? Za ta cene to pewnie bez okien
                  drzwi i scian:)
                  • Gość: Docia Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.11.06, 21:06
                    W umowie mam:
                    liczniki wody, piec gazowy i instalacje, sciany działow szpachlowane, malowane
                    na biało, drzwi zewnętrzne, wszystkie instalacje, okna pcv, parapety zewnętrzne
                    i wewnętrzne itd. Czyli tzw "standard developerski"
                    • Gość: Magi45 Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:47
                      czy wie ktos w jakiej cenie bedzie mozna wynajac lokale handlowe w budynku i
                      jaki dokladny bedzie ich metraz?

• Gość: Gregory Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:01
                        Chce kupić małe mieszknie w Mosinie, czy Swój Dom to jednyna firma, która
                        sprzedaje na rynku pierwotnym ? Pozdrawiam
                        • Gość: W Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:29
                          Z moich informacji wynika,że Swój Dom buduje jako jedyny w Mosinie. Na stronie
                          widac, ze mają kilka mieszkań sprzedanych w pierwszym bloku. Ja chyba na male
                          M juz sie nie załapie wiec czekam kiedy rusza z drugim blokiem.
                          • Gość: kaasicaa Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:51
                            hej!
                            byłam dzisiaj w mosinie i ogladałam ten "blok". sa tylko piwnice a na placu
                            budowy zadnych materiałów budowlanych tylko jedna betoniarka stała...trochę to
                            dziwne, ponieważ w lipcu maja blok oddawac....dzwoniłam do tej firmy i Pan z
                            chęcią w mnie w ręke pocałował za to że do niego zadzwoniłam....mieszkania
                            jeszcze mają, jeżeli ktoś jest zainteresowany...ja niestety dziekuję
                            • Gość: Slawek Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:25
                              Witam

Kupilem mieszknie w tej firmie i nie zgadzam sie z tym co piszesz, praca idzie
                              pełną para. Rzeczywiscie maja jeszcze kilka mieszkan w tym pierwszym bloku ale
                              juz sprzedaja mieszknia w kolejnym, tak zreszta robi wiekszosc developerow,
                              bloku jeszcze nie ma a juz sprzedane, tylko pogratulowac.
                              • Gość: Joaśka Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.12.06, 22:37
                                Witam sąsiada;)
                              • Gość: M Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:27
                                Pytanie - czy sa to mieszknia własnościowe, czy spółdzielcze ? Ile mniej wiecej
                                wynosi czynsz miesięczny?
                                • Gość: S. Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.icpnet.pl 15.12.06, 19:28
                                  A widzisz na ich stronie, żeby było napisane "spółdzielnia"? :)
                                  Oczywiście, że własnościowe. A opłaty - któż to wie na tym etapie.
                                  • Gość: Bond Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:24
                                    Dzis dzwonilem w sprawie malego mieszkania, niestety zostaly tylko duze a na
                                    takie mnie nie stac. Male maja byc ale w listopadzie w innym budynku.Ale pan,
                                    ktory odebral tel. powiedzial, ze cena bedzie wyzsza.
                              • Gość: S. Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.icpnet.pl 25.12.06, 14:51
                                Właśnie wróciłem z wizji lokalnej, jest już parter i niedługo będą wylewać strop
                                nad nim. :)
                                • Gość: Sandra Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:12
                                  Zastanawiam sie czy kupic u nich mieszkanie 2800 za metr kw to drogo czy tanio
                                  jak na okolice Poznania?
                                  • Gość: . Re: "Swój dom" w Mosinie IP: *.poz1.cyber-cafe.pl 12.02.07, 14:34
                                    Nie wydaje mi się, że jakoś tanio, chyba standard. To jest Mosina, kawałek się
                                    jedzie raczej kupują to osoby, które po prostu nie mogą pozwolić sobie na
                                    mieszkanie w Poznaniu, bo ceny są kosmiczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka