niedo-wiarek 29.08.07, 16:08 Czy piękne kobiety istnieją? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedo-wiarek Re: Piękne kobiety 29.08.07, 17:47 pavvka napisał: > W magazynach ilustrowanych. Pytam o kobiety a nie jakieś fantomy :) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Piękne kobiety 29.08.07, 20:21 tak gdziekolwiek istnieją zdefiniuj piękno, bo moze mówimy o czymś różnym? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Piękne kobiety 29.08.07, 20:51 Tak, pełno ich wszędzie,ciągle jakieś widzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
2_sara Re: Piękne kobiety 29.08.07, 21:42 1.Oczywiście,jedna z nich właśnie do ciebie pisze. 2.Pora na rewanż,jesteś mi winien odpowiedz -po co zadajesz tak KRETYŃSKIE pytanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Piękne kobiety 29.08.07, 21:47 Może to po prostu rzecz nostalgii, tęsknoty za utraconym czasem ... Jak u Bolesława Prousta ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
2_sara Re: Piękne kobiety 29.08.07, 21:54 Chodzi ci o tęsknotę za utraconym ciepłem matczynej piersi,tak traumatycznie wcześnie odstawionej?Czy za nostalgicznym wspomnieniem karzącej,dominującej ręki przedszkolanki?? Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Piękne kobiety 29.08.07, 21:55 Za utraconą szansą wielkiej wygranej w totka :( Odpowiedz Link Zgłoś
2_sara Re: Piękne kobiety 29.08.07, 22:40 Wiem ,wiem wykazuję się iście "kobiecą" upierdliwością ,ale "nostalgią" czy "tęsknotą|" możesz się wykazać wobec tego co już zaszło (odnieść sie do tego co już dokonane).Tak więc co do totolotka możesz mówić o nadzieii ,nie o nostalgii. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Piękne kobiety 29.08.07, 22:47 2_sara napisała: > Tak więc co do totolotka możesz mówić o nadzieii ,nie o nostalgii Niestety, straciłem już wszelką nadzieję na wygraną. A szczęście było tak blisko... Odpowiedz Link Zgłoś