Dodaj do ulubionych

DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple.

IP: *.zapis.net.pl 10.05.03, 20:35
Były prezydent Ostrowa jest obecnie v-prezydentem Poznania. W ślad za nim do
Poznania ściągają ludzie, którzy w Ostrowie stracili stanowiska bądź przegrli
wybory samorządowe. I CO WY NA TO POZNANIACY?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzia Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.icpnet.pl 10.05.03, 20:48
      Oto odpowiedz na post;"Dlaczego wstrzymano sprzedaż mieszkań komunalnych w
      poznaniu"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=4501681
      • Gość: robert Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 11.05.03, 18:55
        Kruszyński ściąga kolesiów. Szperzyńska, Grześkowiak. Narobili smrodu w
        Ostrowie - teraz kolej na Poznań....
    • Gość: haha Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 07:26
      Płacić Poznaniacy, płacić.... na menażerie z Ostrowa....:))))
    • Gość: kot Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 15:20
      Gość portalu: Ostrowiak napisał(a):

> Były prezydent Ostrowa jest obecnie v-prezydentem Poznania. W ślad za nim do
      > Poznania ściągają ludzie, którzy w Ostrowie stracili stanowiska bądź przegrli
      > wybory samorządowe. I CO WY NA TO POZNANIACY?
      Zeby tylko na to:
      - na czterecz zastępców prezydenta jeden jest z Ostrowa, drugi ze Śremu, i
      tylko dwaj z Poznania
      - architekt miasta z Gniezna
      - inzynier miasta z Jarocina
      - teraz kolej na ZDM- z Ostrowa
      - no i ZkZL z Gorzowa
      Wszyscy oni mają "poznański rodowód" bo tutaj studiowali - no ale gdzie mieli
      studiować w Koziej Wólce
      Wstyd i hańba - za chwilę zrobią na Urzą np w Ostrowie żeby urzędnicy nie
      musieli dojeżdżać do pracy
      Za Gierka mówiło się "pociąg pospieszny z Katowic zajechał na tor 1 przy
      peronie 1 proszę odsunąć się od stanowisk"
      teraz Pewnie będziesię mówić Poznań koło Ostrowa, Gniezna, Jarocina, Gorzowa
      Śremu itd a podobno głosowaliśmy w wyborach na poznaniaków!
    • Gość: Ostrowiak Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 14.05.03, 07:26
      Kruszyński ściaga kolesiów do Poznania. Kiedy Poznań wyemituje
      obligacje miejskie i Kruszyński utopi to miasto w długach?

• remulak Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. 29.05.03, 16:21
        Odpowiedź jest już znana - Kruszyński, Wybitny Ekonomista
        już przygotowała plan emisji obligacji komunalnych na
        przyszły rok na 500 milionów złotych. To ostatecznie
        pogrąży nasze miasto.
    • Gość: rolando Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 14.05.03, 10:41
      Tak - to nasza ostrowska sitwa. Tzw. "oazowa nomenklatura" czyli ludzie, którzy
      zaczynali kariery pod skrzydłami Kościoła katolickiego w salkach kościelnych, a
      po 1989 roku szturmem ruszyli do kasy i stanowisk. To takie ówczesne koscielne
      ZSMP. Drugą taką osobą jest też już "zatrudniona" w Poznaniu jako doradca
      Kruszyńskiego - Jolanta Szperzyńska. WSPÓŁCZUJEMY WAM POZNANIACY.......
    • Gość: Ostrowiak Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 14.05.03, 20:52
      ...czekajcie - to jeszcze nie koniec. Będą następni.... Kruszyński sprowadzi do
      Poznania wszystkich przegranych w Ostrowie kumpli. Będziecie mieli wesoło....
    • Gość: obligacja Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 15.05.03, 20:55
      Kiedy Krusyński wyemituje poznańskie obligacje komunalne? Będziecie wtedy mieli
      długi większe niż Ostrów.
    • Gość: antykoleś Republika Kruszyńskiego IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.05.03, 22:34
      Kruszyński nam importuje obyczaje z innych miast i zakłada republikę kolesiów.W
      naszym mieście do tej pory takich obyczajów nie było.Dziwi mnie ,że Grobelny na
      to nie reaguje.Sądzę jednak , że Pan Kruszynśki marnie skończy i wyleci z
      hukiem.W Poznaniu musi być normalnie.
      • Gość: ganz Re: Republika Kruszyńskiego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:55
        Gość portalu: antykoleś napisał(a):

> Kruszyński nam importuje obyczaje z innych miast i zakłada republikę
        kolesiów.W
        >
        > naszym mieście do tej pory takich obyczajów nie było.Dziwi mnie ,że Grobelny
        na
        >
        > to nie reaguje.Sądzę jednak , że Pan Kruszynśki marnie skończy i wyleci z
        > hukiem.W Poznaniu musi być normalnie.
        • Gość: ganz Re: Republika Kruszyńskiego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:59
          Kiedy czytam te wszystkie historie o "desancie", "najeździe" i kolesiach jestem
          lekko zdziwiony... To wszystko prawda - ściąga facet ludzi, których zna. Ale
          kogo ma brać? Może ma zatrzymać Jana "de Dromo" Sklorza? Uważam, że trzeba
          zaczekać kilka miesięcy i zobaczyć, jak ci ludzie (i Kruszyński) działają, a
          potem psy wieszać.
          • Gość: KK Re: Republika Kruszyńskiego IP: *.hist.amu.edu.pl 16.05.03, 09:25
            Nie mam nic przeciwko ludziom z innych miast we wladzach Poznania, dla mnie
            moga pochodzic nawet z Marsa, byleby dobrze wypelniali swoje funkcje. Ale gdy
            nowo mianowany dyrektor Zarzadu Drog Miejskich (z Ostrowa) publicznie w
            wywiadzie sie przyznaje, ze spraw komunikacyjnych Poznania tak do kona to nie
            zna, to cierpnie mi skora. Nie wiem juz, jak to nazwac: skandal, prowokacja,
            korupcja, nepotyzm? Zreszta osoba ta (prosze mi darowac, ale nazwisko wypadlo
            mi z glowy) w Ostrowie wcale nie byla odpowiedzialna za drogi. Czyli nawet nie
            jest to fachowiec z branzy. Az strach sie bac...
            • Gość: red Re: Republika Kruszyńskiego IP: *.pwik.poznan.pl 16.05.03, 10:42
          • Gość: SZARIK Re: Republika Kruszyńskiego IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 10:47
            To przyjedz do Ostrowa to sie dowiesz o ostrowskiej republice kolesi. Teraz
            macie ich w Poznaniu. POWODZENIA:))))
    • Gość: lukas Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 28.05.03, 23:54
      Jolanta Szperzyńska z Ostrowa "asystentką" Kruszyńskiego... ŻENADA!!!!!
      • Gość: Jacek Kruszyński i jego kumple. IP: *.man.poznan.pl 29.05.03, 06:39
        To jest dopiero początek. Szykują się duże zmiany na gorsze w pionie podległym
        Kruszyńskiemu. Szykowane są nowe stanowiska dla "superfachowców".
        • Gość: money Re: Kruszyński i jego kumple. IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 09:45
          A my tutaj w Ostrowie mamy bardzo dużo "superfachowców". Bedziecie mieli ich
          niebawem w Poznaniu. Drogo Was to bedzie kosztować......
    • Gość: kierowca Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.physd.amu.edu.pl 29.05.03, 09:51
      Dobrze , ze jest desant - moze ograniczy to niezliczone liczby koncepcji i
      wreszczie beda naprawiane ulice!!!
      • Gość: :) Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 12:33
        tAK, TAK....Kruszyński was zadłuży i wyremontuje wam ulice....
    • Gość: hihi Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 29.05.03, 18:18
      Kruszyński wyemituje wam w Poznaniu obligacje komunalne, które będziecie
      dłuuuuuuugie lata spłacać......
    • Gość: rolling Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 07:24
      Ostrów jeszcze długo bedzie spłacał długi prezydenta Kruszyńskiego. I was w
      Poznaniu tez to czeka.....
    • Gość: Moran Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 11.06.03, 21:52
      Obligacje komunalne już wyemitowane? Pan Kruszyński już działa w Poznaniu. Kto
      spłaci te długi? A kogo to obchodzi? Przecież nie tego geniusza z Ostrowa
      Wielkopolskiego. A i kolesie z Ostrowa już się zadomowiają w Poznaniu:
      Szperzyńska, Grześkowiak....
      • Gość: rozbawiony Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: 212.160.89.* 12.06.03, 15:30
        tak sobie czytam te posty i widze, ze 90% z nich jest napisane przez
        ostrowiaków:). Mnie tam Kruszynski ani ziębi ani parzy, Poznaniaków widze tez.
        Tak mi sie wydaje, ze najwiecej do powiedzienia mają przeciwnicy politycznie
        kruszynskiego i pewnie zwolennicy swiatka (obecnego prezydenta).

A jezeli chodzi o obecna władze w Ostrowie, to minie prawie rok i jakos w
        Ostrowie sie pogorszyło a nie polepszylo (i dlatego najprawdopodobnie wyniose
        sie z Ostrowa).

PS Kruszynski zrobił mi drogi na osiedlu, bo do tej pory jakos nie moglem sie
        doczekac (i zrobił je za obligacje - wole juz taki wariant niz czekanie na
        porzadną droge z dochodów własnych moze jakies 20 lat lub wiecejej), teraz
        przynajmniej nie wpadam po kostki w błoto
        • Gość: Poznaniak Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.echostar.pl 12.06.03, 20:55
          Ludzie!!!!!!!! Miasto Poznań ma jak każde inne jakiś majątek-dajmy na to Ratusz.
          Jest on trochę wart i można wziąć na niego kredyt hipoteczny lub wypuścić
          obligacje . Za uzyskane pieniądze Miasto zbuduję m.in. drogę. Nawet gdyby nie
          wykupiło obligacji w terminie albo zadłużenie rosło to co? Zabierze ktoś
          Ratusz ,zwinie ulicę? Mam w dupie ile jest na hipotece Ratusza ,chcę nowej
          ulicy, chcę lepiej zyć w moim nawet zadłużonym Poznaniu.
          Polecam wycieczkę samochodem do zadłużonego Krakowa.
          Do Kruszyńskiego nic nie mam.
          • Gość: poznaniak Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.icpnet.pl 13.06.03, 12:55
            ale glupi jestes!
            • Gość: Moskit Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 13.06.03, 19:50
              Masz racje...Głupota tego gościa powyżej jest porażająca...
        • Gość: Moskit Re: DESANT Z OSTROWA: Kruszyński i jego kumple. IP: *.zapis.net.pl 13.06.03, 21:16
          No widzisz - Kruszyński zrobił ci drogi na osiedlu i nie wpadasz po kostki w
          błoto. Tyle tylko, że twoje dzieci - a już na pewno wnuki - będa po tych
          drogach chodziły boso, bo będą spłacały długi Kruszyńskiego. Ale co ciebie to
          obchodzi? Niech się gówniarze martwią za kilkadziesiat lat - ciebie to przecież
          nie dotyczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka