Dodaj do ulubionych

Arkadia VS Zlote Tarasy

IP: *.u.mcnet.pl 20.01.04, 13:49
Ciekawe ktore Centrum bedzie wieksze i wspanialsze? Jak myslicie?
Jedno z nich bedzie najwiekszym centrum handlowym w Warszawie, a co za tym
idzie i w Polsce!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anonim Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.04, 15:09
      Oczywiście, że Arkadia będzie wieksza.
      • Gość: Werwolf Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:27
        Może większa, ale nie tak dobrze położona. Złote Tarasy zapowiadają się
        interesująco. Przydałoby się Warszawie coś na kształt Europa Center albo
        KaDeWe. Oczywiście z tym samym asortymentem. Ale tutaj to jeszcze mało
        prawdopodobne. Polacy, nawet, jeśli mają pieniądze, to nie potrafią ich wydać.
        Są oczywiście wyjątki.
        • Gość: Anonim Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 14:32
          Możesz skomentować wypowiedź odnośnie posiadania pieniedzy przez Polaków i ich
          wydawania? O co ci chodziło? Ze niby Polacy budują centra handlowe? Chciałbym
          to zobaczyć :-)
          • Gość: maciek Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 15:48
            Arkadia bedzie wieksza ale Zlote Tarasy fajniejsze
            • Gość: Awazsaraw Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.u.mcnet.pl 21.01.04, 17:11
              A i nie zapomnijmy jeszcze o troche na uboczu polozonycm BLUE CITY... Trzy
              GIGANTYCZNE centra handlowe oddane w jednym roku! SUPER!!!
              • Gość: money b Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.chello.pl 21.01.04, 20:03
                a cojest w tym super?
          • Gość: Werwolf Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 22:26
            Nie chodzi o to, że Polacy coś budują, tylko o to, że jest niska kultura
            materialna w Polsce, więc może i te nowe centra będą piękne, ale i tak gówno
            można będzie tam kupić.
            • Gość: Anonim Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 23:06
              Gówno gównem, ale za jakie ceny? Upchnie sie włoskie buty wyprodukowane w
              Słupsku za cenę importowanych, do tego garnitury Hugo Boss za podwójną cenę. Bo
              interes musi się krecić, a ogłupieni klienci musza zostać wydojeni by można
              było zapłacić kosmiczny czynsz za galerie handlowe i tak dalej, i tak dalej.
              Na mnie te galerie handlowe nie robią najmniejszego wrażenia, bo wszędzie jest
              ten sam chłam, poziom obsługi nie zmienia się.
              • Gość: Werwolf Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 18:58
                Właśnie o tym mówię, cieszę się, że się zrozumieliśmy. Sprzedają chłam, a te
                tępe kołtuny kupują. Bo nie znają się na tym, co dobre. Np. kawa. Lavazza to
                jeden z największych producentów, ogólnie nie jest to zła kawa, nawet b.
                dobra. Ale na Polskę eksportują zmiotki z pokładu, tandetę. Do innych krajów
                towar pierwszej jakości. Bo Polak się nie zna. Dlatego ja kupuję mało w Polsce
                znaną Vergnano. Polecam.
    • Gość: marzyciel Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 21:12
      Nie wiem, jak docelowo beda wygladaly Zlote Tarasy, nie wiem czy to Was
      zainteresuje, ale wielka budowle w formie ni to piramidy z poludniowa fasada w
      formie tarasow, z zielenia, zkolejka w stylu "gubalowkowej" usytuowana wlasnie
      w T Y M mijscu ja wysnilem juz ponad dwadziescia lat temu.
      Ot , taka sobie ciekawostka.
      • Gość: Awaszaraw Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.u.mcnet.pl 22.01.04, 19:33
        Zlote Tarasy - wielkie i piekne centrum handlowe, zaraz przy dworcu
        cetntralnym. szkoda, ze nie wyremontuja przy okazji ohydnego dworca
        centralnego, ktory jest niestety wizytowka warszawy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka