Gość: Awazsaraw IP: *.u.mcnet.pl 20.01.04, 13:49 Ciekawe ktore Centrum bedzie wieksze i wspanialsze? Jak myslicie? Jedno z nich bedzie najwiekszym centrum handlowym w Warszawie, a co za tym idzie i w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.04, 15:09 Oczywiście, że Arkadia będzie wieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werwolf Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:27 Może większa, ale nie tak dobrze położona. Złote Tarasy zapowiadają się interesująco. Przydałoby się Warszawie coś na kształt Europa Center albo KaDeWe. Oczywiście z tym samym asortymentem. Ale tutaj to jeszcze mało prawdopodobne. Polacy, nawet, jeśli mają pieniądze, to nie potrafią ich wydać. Są oczywiście wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 14:32 Możesz skomentować wypowiedź odnośnie posiadania pieniedzy przez Polaków i ich wydawania? O co ci chodziło? Ze niby Polacy budują centra handlowe? Chciałbym to zobaczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 15:48 Arkadia bedzie wieksza ale Zlote Tarasy fajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awazsaraw Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.u.mcnet.pl 21.01.04, 17:11 A i nie zapomnijmy jeszcze o troche na uboczu polozonycm BLUE CITY... Trzy GIGANTYCZNE centra handlowe oddane w jednym roku! SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: money b Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.chello.pl 21.01.04, 20:03 a cojest w tym super? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werwolf Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 22:26 Nie chodzi o to, że Polacy coś budują, tylko o to, że jest niska kultura materialna w Polsce, więc może i te nowe centra będą piękne, ale i tak gówno można będzie tam kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 23:06 Gówno gównem, ale za jakie ceny? Upchnie sie włoskie buty wyprodukowane w Słupsku za cenę importowanych, do tego garnitury Hugo Boss za podwójną cenę. Bo interes musi się krecić, a ogłupieni klienci musza zostać wydojeni by można było zapłacić kosmiczny czynsz za galerie handlowe i tak dalej, i tak dalej. Na mnie te galerie handlowe nie robią najmniejszego wrażenia, bo wszędzie jest ten sam chłam, poziom obsługi nie zmienia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werwolf Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 18:58 Właśnie o tym mówię, cieszę się, że się zrozumieliśmy. Sprzedają chłam, a te tępe kołtuny kupują. Bo nie znają się na tym, co dobre. Np. kawa. Lavazza to jeden z największych producentów, ogólnie nie jest to zła kawa, nawet b. dobra. Ale na Polskę eksportują zmiotki z pokładu, tandetę. Do innych krajów towar pierwszej jakości. Bo Polak się nie zna. Dlatego ja kupuję mało w Polsce znaną Vergnano. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 21:12 Nie wiem, jak docelowo beda wygladaly Zlote Tarasy, nie wiem czy to Was zainteresuje, ale wielka budowle w formie ni to piramidy z poludniowa fasada w formie tarasow, z zielenia, zkolejka w stylu "gubalowkowej" usytuowana wlasnie w T Y M mijscu ja wysnilem juz ponad dwadziescia lat temu. Ot , taka sobie ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awaszaraw Re: Arkadia VS Zlote Tarasy IP: *.u.mcnet.pl 22.01.04, 19:33 Zlote Tarasy - wielkie i piekne centrum handlowe, zaraz przy dworcu cetntralnym. szkoda, ze nie wyremontuja przy okazji ohydnego dworca centralnego, ktory jest niestety wizytowka warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś