Dodaj do ulubionych

Manieczki na Grunwaldzie

04.08.07, 22:30
od pół godziny obowiązuje cisza nocna. Jak długo jeszcze technojeby z
Bułgarskiej będą ją zakłócać? Czy ktoś zapytał się mieszkańców okolicznych
osiedli co na ten temat sądzą?
Obserwuj wątek
    • mysiam1 Re: Manieczki na Grunwaldzie 04.08.07, 23:06
      tsuranni napisał:

> od pół godziny obowiązuje cisza nocna. Jak długo jeszcze technojeby z
      > Bułgarskiej będą ją zakłócać? Czy ktoś zapytał się mieszkańców okolicznych
      > osiedli co na ten temat sądzą?

No niestety mogą zakłócać podobno do 6 rano ;-))). Był o tym artykuł w
      Wyborczej - organizatorzy ostrzegali przed hałasem. Nie dając mieszkańcom
      specjalnego wyboru poza ewakuacją, nota bene ;-))).
      • Gość: Dennis Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: 83.141.119.* 04.08.07, 23:20
        idz sie leczyc zakompleksiony przyglupie
        • Gość: skis Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: *.icpnet.pl 04.08.07, 23:52
          Mam nadzieję, że będzie dużo ofiar w ludziach: zadeptani, przećpani, ogłuszeni,
          zapłodnieni, zasyfieni.
          • Gość: Dino Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: 83.141.119.* 05.08.07, 00:09
            MUZYKA TRANCE I ELECTRO TO SENS ZYCIA!!!!
    • ewamro Re: Manieczki na Grunwaldzie 05.08.07, 12:01
      Nie mogłam zasnąć do 4 :( Mimo zamkniętych okien, to dudnienie było nie do
      zniesienia. A nie mieszkam tak zaraz przy stadionie...
      • Gość: lik Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:13
        poprostu makabra, spać nikt nie mógł,a bałagan na ulich straszny jestm ciekaw
        kto to postprzata, oby juz taka techno impra nigdy sie nie odbyla
        • Gość: Doniu Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: 137.191.228.* 05.08.07, 12:58
          Bedzie sie odbywala cyklicznie co roku latem :-) To nie byla impra " techno"
          tylko koncert najwiekszych gwiazd muzyki trance,house i electro takich jak Paul
          Van Dyk,Eric Prydz,Marco V,Rank 1,4 Strings itp. Jesli nie rozumiecie ze Poznan
          potrzebuje takich imprez to juz wasz osobisty problem,w interesie Poznania jest
          by byla to impreza cykliczna.Jedna noc pelna muzyki nikomu nie zaszkodzi tym
          bardziej ze to byla sobota i dzis macie wolne krytykanci i malkontenci
          • Gość: marcys Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:01
            To mogliscie isc na stadion a nie ciepłe kapcie i telewizor , a jak wam
            przeszkadza glosna muzyka to wyprowadzcie sie w bieszczady , co za buraki
            • Gość: tsuranni wy to nazywacie muzyką? IP: *.icpnet.pl 05.08.07, 13:48
              żal mi was - nie wiecie co to muzyka. Zapewniam, że dużo tracicie. Ale jak już
              chcecie słuchać tego waszego "..ia" po uszach to wynocha z tym za miasto.
              Najlepiej na jakieś zajebiście dalekie pole albo nieużywane lotnisko!
    • Gość: rf tej tolerancyjny tsurnani tolerujsz Zydow z rozdzk IP: *.eastwest.com.pl 05.08.07, 13:19
      z rodzkami i parady gejow to uszanuj taka impreze bo inaczej jak zwykles mowic
      Poznan bedzie wioska. A tak to sie osobiscie cieszze ze komus takiemu jak Ty
      zaklocilem sen.
      • Gość: tsurani :) IP: *.icpnet.pl 05.08.07, 13:50
        geje w odróżnieniu od technojebów nie przeszkadzają mi spać. Skoro nie
        rozumiesz tej subtelnej różnicy, to zmień stację. Z radia co ma ryja nie
        nauczysz się tych dwóch spraw odróżniać.
        • Gość: Doniu tsurani ma kompleksy-musi je leczyc IP: 137.191.228.* 05.08.07, 14:34
          Lecz swoja glupote przyglupie u psychiatry.To ze ty nie prowadzisz zycia
          towarzyskiego i sobotni wieczor spedzasz w domu przed monitorem onanizujac sie
          nie oznacza ze inni mlodzi ludzie nie moga sie bawic w rytm muzyki
          elektronicznej.Jesli tego nie pojmujesz to znaczy ze jestes zwyklym
          zakompleksionym i nie tolerancyjnym burakiem
        • Gość: f a ja Ci powiem tak geje i Ty za miasto IP: *.eastwest.com.pl 05.08.07, 15:57
          i swoich przyjaciol z rodzkami wez niech namierzaja groby. A ja mam nadzieje
          coraz czesciej bede zaklocal Twoj spokoj takimi imprezami. Mi wyobraz sobie
          przeszkadzaja parady gejow wiec masz za swoje i tak to traktuj. Zmykam nad
          jeziorko zadowolony z zabawy i z tego ze sie wkurzyles. Argument o radiu maryja
          bez komentarza. Ale spoko na gwiazdke dostaniesz zydowska rozdzke,do
          namierzania parady gejow:D
    • drhuckenbush Re: Manieczki na Grunwaldzie 05.08.07, 14:44
      Ja tam nic zlego w tym nie widze. Nie bylem na Stadium of sound, bo nie lubie
      takiej muzyki i uwazam, ze jest kiepska. Ale sa ludzie, ktorym to sie podoba i
      nie ma nic w tym zlego, ze impreza pod tym tytulem sie odbywa. Gdyby co tydzien
      takie cos sie dzialo, to oczywiscie nie byloby przyjemne. Ale nie robcie
      tragedii z tego, ze raz do roku jest jakas impreza.
      Tym razem nie mogliscie spac przez impreze na stadionie, innym razem przez
      pijanego sasiada. Takie sa reguly mieszkania w kilkusettysiecznej spolecznosci.
      • Gość: M Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:46
        Impreza imprezą, ale....

www.tutej.pl/cms.php?i=24877
    • Gość: zs Re: Manieczki na Grunwaldzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:50
      Kurcze co za głupek z Ciebie !!!!
      1. Nie jestem fanem tej muzyki więc na stadionie nie byłem.
      2. Mieszkam blisko i hałas słyszałem przy zamknietych oknach.
      ALE....... co z tego że był hałas ??????????????
      Jak chcę się spać to i na parkingu pod stadionem można było zasnąć, jak chce
      się marudzić to i w Bieszczadach będzie hałas.
      Oby impreza ta i inne duże masowe były cykliczne a może wówczas nasza
      zaściankowość zacznie się zmniejszać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka