Dodaj do ulubionych

POznań w wyborach dla Platformy

IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 08:51
Wojewodzie też dziękujemy ,oby takich jak najmniej !!!!!!!super ...
Obserwuj wątek
    • monika_04 Re: POznań w wyborach dla Platformy 22.10.07, 08:59
      Byłam, zagłosowałam, wygrałam. Razem z Polską.
    • Gość: Janek POznań w wyborach dla Platformy IP: *.sec.fi 22.10.07, 09:10
      No to sie dopiero zacznie.

PO i LiD

Nie ma co gratulowac.
    • Gość: Inomidey Hurra!!! PO u wladzy!! IP: 193.173.18.* 22.10.07, 09:39
      Nareszcie wladza godna POznania.
      • maniek_ok Re: Hurra!!! PO u wladzy!! 22.10.07, 09:45
        Jasne - mądry i wielki Poznań (z którego i ja głosowałem, na PO zresztą) wybrał
        z pierwszego miejsca pana Waldy jakiegoś tam, o którym wszyscy wiedzą ze to
        zwykły krętacz i łapówkarz. Ciekawe czym to sie rozni wyboru Leppera i
        Giertycha, albo LiD-u. Wielki radość widzę u gł**** tłumu, jak zwykle po
        wynikach pasujących dla swojej opcji.
        Zobaczymy za kilka miesięcy, jak popatrzymy na nową jakość pana Waldiego i im
        podobnych.
        • Gość: aaa Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.poczta.poznan.pl 22.10.07, 10:18
          Chciałbyś mieszkać i pracować w gminie Tarnowo Podgórne, gdzie Waldy Dzikowski
          był wójtem... wielu Poznaniaków tam pracuje.
          • Gość: gosc Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.80.217.87.dynamic.jazztel.es 22.10.07, 12:09
            Ja bardzo sie ciesze,ze wygral Waldy Dzikowski.Dlugo mieszkalam w Tarnowie
            Podgornym i wszystkim zycze takiej gminy.Jesli to ,co zrobil ten pan dla gminy
            nazywa sie mataczeniem,to niech wszyscy tak matacza ,a nareszcie zrobi sie
            normalnie w tym kraju
          • ciamej dokladnie 22.10.07, 12:39
            j.w.
          • maly_rowerek Re: Hurra!!! PO u wladzy!! 22.10.07, 16:25
            Gość portalu: aaa napisał(a):

> Chciałbyś mieszkać i pracować w gminie Tarnowo Podgórne, gdzie Waldy Dzikowski
            > był wójtem... wielu Poznaniaków tam pracuje.

To, ze wielu Poznaniakow tam pracuje, daje W.D. mandat do roznych, nazwijmy je,
            niegodziwosci?
            Tak wyglada Wielkopolska i jej gospodarnosc? Tylko gratulowac...

Co do wynikow wyborow, to nikt myslacy nie popadnie w euforie. Nawet Tusk nie
            wpadl w nia, choc bylo widac radosc na jego twarzy.
            Pamietajcie, ze te kilkanascie procent, ktore poszlo teraz do wyborow, nie
            poszlo do nich z milosci do PO, tylko poszlo przeciwko PiS.
            To najgorsze, co moglo sie zdarzyc, poniewaz zle to swiadczy o demokracji w tym
            kraju.

Tusk wczoraj mowil o tym, ze zdaje sobie z tego sparwe. Zdawac sobie z tego
            sprawe, to jedno, a drugie zrozumiec, bo konsekwencje nie zrozumienia moga
            bolec, bardzo bolec.
            • nessie-jp Re: Hurra!!! PO u wladzy!! 22.10.07, 17:50
              > Pamietajcie, ze te kilkanascie procent, ktore poszlo teraz do wyborow, nie
              > poszlo do nich z milosci do PO, tylko poszlo przeciwko PiS.
              > To najgorsze, co moglo sie zdarzyc, poniewaz zle to swiadczy o demokracji w tym
              > kraju.

Jak to - najgorsze? Protest przeciwko złej władzy, zawłaszczaniu państwa,
              upartyjnianiu instytucji publicznych, psuciu demokracji, niszczeniu niezależnego
              sądownictwa
        • Gość: gosc Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.80.217.87.dynamic.jazztel.es 22.10.07, 12:04
          A ja bardzo sie ciesze,ze p.Waldy wygral.Dlugo mieszkalam w Tarnowie,i wszystkim
          takiej gminy zycze.Jezeli to co ten czlowiek zrobil dla gminy nazywa sie
          mataczeniem,to niech kazdy tak mataczy ,a w tym kraju zrobi sie normalnie.
          • Gość: sowka Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:53
            Ja też bardzo się cieszę że Waldy wygrał. I to w jakim stylu 110 000
            głosów. Jeszcze nigdy nie było w Poznaniu takiego wyniku. Waldy
            matacz dobre sobie. Tyle lat pracy i dowodów na uczciwosc i jeden
            zarzut jakiegoś dupka nieudowodniony zreszta. Dobrze że poznaniacy
            nie uwierzli dupkowi tylko ocenili pracę.POwodzenia Waldy
    • Gość: gość Dlaczego wyborcy PIS się wstydzą przyznać ??? IP: 195.20.110.* 22.10.07, 10:50
      Po raz kolejny okazuje się, że PiS ma więcej głosów niż sondazach.
      Kogo byś nie zapytał, to nikt się nie przyznaje, że głosował na PiS,
      a po podliczeniu głosów ich wynik jednak rośnie.
      Wyborcy PISuaru, czego się wstydzicie ???
      Dlaczego sie nie przyznajecie do swoich idoli ??? :P
      • Gość: gogo Re: Dlaczego wyborcy PIS się wstydzą przyznać ??? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 10:58
      • Gość: gogo Re: Dlaczego wyborcy PIS się wstydzą przyznać ??? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 10:59
        dlatego że trudno się przyznać do takich Stryjskiej czy Błońskiej
    • Gość: sufin brawo poznaniacy! IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 10:51
      Ciesze się razem z Wami!
    • Gość: 1919 Re: POznań w wyborach dla Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:52
      o tym samym pomyślałem, teraz Dziuba może sobie blokować ewentualnie
      wejście do swojej norki:)
    • Gość: poznanianka POznań w wyborach dla Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:40
      jestem Poznanianką i jestem z tego dumna!!!! ta frekwencja! ten wynik! ah! :)))
      aż miło się dzisiaj wstawało!:)
    • Gość: dża POznań w wyborach dla Platformy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.10.07, 12:05
      panie Alexandrowicz, panu już dziękujemy!! to było sprytne, wystawić dwóch człeków w posen do senatu. / już tęsknię za Romkiem : rotfl
      • Gość: Socyn Re: POznań w wyborach dla Platformy IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 22:58
        PiSuaru nie lubie ale Alexandrowicza tak znałem go osobiście i jest w porządku
    • vipunia zostało tylko Puszczykowo 22.10.07, 13:01
      Wszyscy dali radę, a Puszczykowo kolejny raz jeszcze nie wisi na stronach PKW :(
      wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/302100.htm
      Tylko 5 obwodów i nie rozumiem jak tak może być, że wyniki z innych gmin, w tym
      z Poznania już dawno są, a z takiej małej miejcowości jak Puszczykowo nie ma,
      gdyby nie ta "piątka" to już mielibyśmy kilka godzin temu całościowe wyniki dla
      okręgu poznańskiego...
    • Gość: Frustrat IV Rzeczp POznań w wyborach dla Platformy IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 16:11
      Sprawiedliwy ten naród wielkopolski.Dobrze, że mało pisuarów weszło do sejmu, zwłaszcza świetnie, że klan Libickich może teraz poświęcić więcej czasu na grillowanie i dumanie nadproblemem złego wyboru partii i nad ograniczeniem swojej buty i swego zarozumialstwa.Na drzewa....
    • Gość: kibic Lecha i Pozn POznań w wyborach dla Platformy IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 16:42
      wydziubiemy Dziubę. Niech jedzie dziubać to co BYŁEMU (wreszcie)premierkowi spadnie z już nie tak pełnego stołu
    • Gość: babaraba POznań w wyborach dla Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 00:49
      jednym z wybranych w poznaniu w platformie jest"Sebastian Florek"
      jak mozna tak wybrac?No i zgadnijcie kto to? onegdaj w tvn sobie z
      niego robili jaja.
      • vipunia Re: POznań w wyborach dla Platformy 23.10.07, 15:41
        ? Florek z Poznania?
        a skąd on się niby wziął? Na żadnej z list go nie było :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka