Gość: poznaniak64 IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 08:51 Wojewodzie też dziękujemy ,oby takich jak najmniej !!!!!!!super ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_04 Re: POznań w wyborach dla Platformy 22.10.07, 08:59 Byłam, zagłosowałam, wygrałam. Razem z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek POznań w wyborach dla Platformy IP: *.sec.fi 22.10.07, 09:10 No to sie dopiero zacznie. PO i LiD Nie ma co gratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inomidey Hurra!!! PO u wladzy!! IP: 193.173.18.* 22.10.07, 09:39 Nareszcie wladza godna POznania. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: Hurra!!! PO u wladzy!! 22.10.07, 09:45 Jasne - mądry i wielki Poznań (z którego i ja głosowałem, na PO zresztą) wybrał z pierwszego miejsca pana Waldy jakiegoś tam, o którym wszyscy wiedzą ze to zwykły krętacz i łapówkarz. Ciekawe czym to sie rozni wyboru Leppera i Giertycha, albo LiD-u. Wielki radość widzę u gł**** tłumu, jak zwykle po wynikach pasujących dla swojej opcji. Zobaczymy za kilka miesięcy, jak popatrzymy na nową jakość pana Waldiego i im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.poczta.poznan.pl 22.10.07, 10:18 Chciałbyś mieszkać i pracować w gminie Tarnowo Podgórne, gdzie Waldy Dzikowski był wójtem... wielu Poznaniaków tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.80.217.87.dynamic.jazztel.es 22.10.07, 12:09 Ja bardzo sie ciesze,ze wygral Waldy Dzikowski.Dlugo mieszkalam w Tarnowie Podgornym i wszystkim zycze takiej gminy.Jesli to ,co zrobil ten pan dla gminy nazywa sie mataczeniem,to niech wszyscy tak matacza ,a nareszcie zrobi sie normalnie w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
maly_rowerek Re: Hurra!!! PO u wladzy!! 22.10.07, 16:25 Gość portalu: aaa napisał(a): > Chciałbyś mieszkać i pracować w gminie Tarnowo Podgórne, gdzie Waldy Dzikowski > był wójtem... wielu Poznaniaków tam pracuje. To, ze wielu Poznaniakow tam pracuje, daje W.D. mandat do roznych, nazwijmy je, niegodziwosci? Tak wyglada Wielkopolska i jej gospodarnosc? Tylko gratulowac... Co do wynikow wyborow, to nikt myslacy nie popadnie w euforie. Nawet Tusk nie wpadl w nia, choc bylo widac radosc na jego twarzy. Pamietajcie, ze te kilkanascie procent, ktore poszlo teraz do wyborow, nie poszlo do nich z milosci do PO, tylko poszlo przeciwko PiS. To najgorsze, co moglo sie zdarzyc, poniewaz zle to swiadczy o demokracji w tym kraju. Tusk wczoraj mowil o tym, ze zdaje sobie z tego sparwe. Zdawac sobie z tego sprawe, to jedno, a drugie zrozumiec, bo konsekwencje nie zrozumienia moga bolec, bardzo bolec. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Hurra!!! PO u wladzy!! 22.10.07, 17:50 > Pamietajcie, ze te kilkanascie procent, ktore poszlo teraz do wyborow, nie > poszlo do nich z milosci do PO, tylko poszlo przeciwko PiS. > To najgorsze, co moglo sie zdarzyc, poniewaz zle to swiadczy o demokracji w tym > kraju. Jak to - najgorsze? Protest przeciwko złej władzy, zawłaszczaniu państwa, upartyjnianiu instytucji publicznych, psuciu demokracji, niszczeniu niezależnego sądownictwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.80.217.87.dynamic.jazztel.es 22.10.07, 12:04 A ja bardzo sie ciesze,ze p.Waldy wygral.Dlugo mieszkalam w Tarnowie,i wszystkim takiej gminy zycze.Jezeli to co ten czlowiek zrobil dla gminy nazywa sie mataczeniem,to niech kazdy tak mataczy ,a w tym kraju zrobi sie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowka Re: Hurra!!! PO u wladzy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:53 Ja też bardzo się cieszę że Waldy wygrał. I to w jakim stylu 110 000 głosów. Jeszcze nigdy nie było w Poznaniu takiego wyniku. Waldy matacz dobre sobie. Tyle lat pracy i dowodów na uczciwosc i jeden zarzut jakiegoś dupka nieudowodniony zreszta. Dobrze że poznaniacy nie uwierzli dupkowi tylko ocenili pracę.POwodzenia Waldy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Dlaczego wyborcy PIS się wstydzą przyznać ??? IP: 195.20.110.* 22.10.07, 10:50 Po raz kolejny okazuje się, że PiS ma więcej głosów niż sondazach. Kogo byś nie zapytał, to nikt się nie przyznaje, że głosował na PiS, a po podliczeniu głosów ich wynik jednak rośnie. Wyborcy PISuaru, czego się wstydzicie ??? Dlaczego sie nie przyznajecie do swoich idoli ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Dlaczego wyborcy PIS się wstydzą przyznać ??? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 10:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Dlaczego wyborcy PIS się wstydzą przyznać ??? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 10:59 dlatego że trudno się przyznać do takich Stryjskiej czy Błońskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufin brawo poznaniacy! IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 10:51 Ciesze się razem z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1919 Re: POznań w wyborach dla Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:52 o tym samym pomyślałem, teraz Dziuba może sobie blokować ewentualnie wejście do swojej norki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka POznań w wyborach dla Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:40 jestem Poznanianką i jestem z tego dumna!!!! ta frekwencja! ten wynik! ah! :))) aż miło się dzisiaj wstawało!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dża POznań w wyborach dla Platformy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.10.07, 12:05 panie Alexandrowicz, panu już dziękujemy!! to było sprytne, wystawić dwóch człeków w posen do senatu. / już tęsknię za Romkiem : rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Socyn Re: POznań w wyborach dla Platformy IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 22:58 PiSuaru nie lubie ale Alexandrowicza tak znałem go osobiście i jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia zostało tylko Puszczykowo 22.10.07, 13:01 Wszyscy dali radę, a Puszczykowo kolejny raz jeszcze nie wisi na stronach PKW :( wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/302100.htm Tylko 5 obwodów i nie rozumiem jak tak może być, że wyniki z innych gmin, w tym z Poznania już dawno są, a z takiej małej miejcowości jak Puszczykowo nie ma, gdyby nie ta "piątka" to już mielibyśmy kilka godzin temu całościowe wyniki dla okręgu poznańskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frustrat IV Rzeczp POznań w wyborach dla Platformy IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 16:11 Sprawiedliwy ten naród wielkopolski.Dobrze, że mało pisuarów weszło do sejmu, zwłaszcza świetnie, że klan Libickich może teraz poświęcić więcej czasu na grillowanie i dumanie nadproblemem złego wyboru partii i nad ograniczeniem swojej buty i swego zarozumialstwa.Na drzewa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha i Pozn POznań w wyborach dla Platformy IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 16:42 wydziubiemy Dziubę. Niech jedzie dziubać to co BYŁEMU (wreszcie)premierkowi spadnie z już nie tak pełnego stołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babaraba POznań w wyborach dla Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 00:49 jednym z wybranych w poznaniu w platformie jest"Sebastian Florek" jak mozna tak wybrac?No i zgadnijcie kto to? onegdaj w tvn sobie z niego robili jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: POznań w wyborach dla Platformy 23.10.07, 15:41 ? Florek z Poznania? a skąd on się niby wziął? Na żadnej z list go nie było :P Odpowiedz Link Zgłoś