ojezzu 07.11.07, 16:36 Jaka jest najlepsza szkoła nauki jazdy w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarbeniek1 Re: prawo jazdy 07.11.07, 18:26 Polski Związek Motorowy na ul. Cześnikowskiej, ale jazdę tylko u pana Wiktorowskiego. Rewelacja, spokojny, rzeczowy i ma duży procent zdawalności. Ja zdałam za pierwszym podejściem, siora za drugim. No i prawie 30 lat uczy więc trochę zna egzaminatorów i chyba oni jego;) Ewa mama 2letniej Natalki, poznanianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: prawo jazdy 07.11.07, 18:29 Najlepiej jak wzmiesz samochod i sam(a) sobie pocwiczysz w miejscach malo uczeszczanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojezzu Re: prawo jazdy IP: *.icpnet.pl 07.11.07, 22:09 trzeba miec ten samochód. a jakiej szkoły byscie nie polecali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 14:17 na debcu taki pan z brodom, nie polecam, nerwus, wulgarny i sie slini na dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda Re: prawo jazdy IP: *.icpnet.pl 08.11.07, 18:55 Ja polecam w Gimnazjum na tysiąclecia jest pan Alojzy Nicpoń. Świetnie prowadzi zajęcia w miłej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: prawo jazdy IP: *.lanet.net.pl 10.11.07, 19:00 Polski Związek Motorowy na ul. Cześnikowskiej, ale jazdę tylko u pana Nowakowskiego. Rewelacja, spokojny, rzeczowy i ma duży procent zdawalności. Ja zdałem za drugim poodejściem No i prawie 30 lat uczy więc trochę zna egzaminatorów i chyba oni jego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prawo jazdy IP: *.eranet.pl 11.11.07, 00:30 dukat, p.Darek, zadałam za pierwszym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: prawo jazdy IP: *.icpnet.pl 12.11.07, 19:21 a co powiecie o cztery kółka na os. rusa? Odpowiedz Link Zgłoś