Dodaj do ulubionych

Klinika Estetyki Ciała-ul.MArgonińska

28.01.08, 17:43
Polecam serdecznie Klinikę Estetyki Ciała na ul.Margonińskiej. Nowiutki budynek, urządzony w naprawdę godny uwagi styl.Jest przytulnie, miło, pani Agnieszka, do której chodzę na oczyszczanie buźki sympatyczna i również godna polecenia.Najlepszym przykładem według mnie na to ,że Klinika ma bardzo dużo zadowolonych klientek jest to,że po prostu bardzo rzadko, prawie znikomo się reklamuje.Bo po prostu nie ma takiej potrzeby.A dr.Jankowiak , który jest właścicielem tejże Kliniki, to miły i nie owijający w bawełnę człowiek, któremu widać,że naprawdę zależy na dobrym samopoczuciu i zdrowiu klienta.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciej Re: Klinika Estetyki Ciała-ul.MArgonińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 17:14
      Ciekawe jest to co pani pisze,glownie chyba dlatego ze nie ma pani
      powaznych problemow skornych,ja akurat mam i prosze zapytac pana
      doktora co sie robi w takim przypadku bo mi na to pytanie
      odpowiedziec nie potrafi..pozdrawiam
      • Gość: wiesia27 Re: Klinika Estetyki Ciała-ul.MArgonińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 09:51
        Jak czytam opinie ludzi którzy po jednej wizycie chcą być wyleczeni np z
        poważnych problemów skórnych to ręce mi opadają i piszę to nie dlatego że nie
        rozumiem problemu bo wierzcie mi sporo musiałam przejść by osiągnąć zamierzony
        efekt.Lekarz to nie wróżka która spojrzy a pacjent wyjdzie uleczony.Czasem
        potrzeba do osiągnięcia celu również naszej silnej woli i trochę
        cierpliwości.Doktor Jankowiak swą postawą udowodnił mi że są jeszcze lekarze z
        powołania jestem mu bardzo wdzięczna!
    • Gość: Maria Re: Klinika Estetyki Ciała-ul.MArgonińska IP: *.icpnet.pl 25.05.08, 15:04
      Witam
      Podłączam sie i pytam: Gdzie w Poznaniu usuwają kurzajki metodą laserową. Ważne żeby było skutecznie i niezbyt drogo. Jaki jest mniej więcej koszt usunięcia kurzajaki?

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka