the_dzidka 02.09.03, 20:51 Słuchajcie, ignorujmy te idiotyczne wątki "co jest lepsze Poznań czy Wrocław" - przecież one są na poziomie piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_szu2 Re: Prośba do forumowiczów 02.09.03, 21:03 the_dzidka napisała: > Słuchajcie, ignorujmy te idiotyczne wątki "co jest lepsze Poznań czy > Wrocław" - przecież one są na poziomie piaskownicy... i to jeszcze zakład aje jakiś sprzatacz-pomywacz z obczyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Widzisz, the_dzidka... 03.09.03, 11:58 ...jak wielu się jeszcze w piasku bawi. Ja rozumiem, żeby to było jeszcze pytanie: Co jest większe - Poznań czy Swarzędz? I żeby jeszcze jakiś wydźwięk społeczny miało czy podtekst tam. A tu nic. Bida z nędzą. Nie da rady. Trza po prostu nowe wątki pozakładać. A jak to się nie uda, wówczas zabanować wszystkie posty ze słowem "większe" w tle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Widzisz, the_dzidka... 03.09.03, 12:24 magda_s4 napisała: > ...jak wielu się jeszcze w piasku bawi. Ja rozumiem, żeby to było jeszcze > pytanie: Co jest większe - Poznań czy Swarzędz? I żeby jeszcze jakiś wydźwięk > społeczny miało czy podtekst tam. A tu nic. Można ewentualnie sie zastanawiać: co budzi WIĘKSZY smutek: infantylizm autorów czy odpowiadających? :-) Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Widzisz, the_dzidka... 03.09.03, 12:31 the_dzidka napisała: > Można ewentualnie sie zastanawiać: co budzi WIĘKSZY smutek: infantylizm > autorów czy odpowiadających? :-) > cha cha cha Ja myślę, że większy smutek budzi infantylizm odpowiadających. Autor jest tylko jeden, a popatrz sama, ile jest postów z odpowiedziami... Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: Prośba do forumowiczów 03.09.03, 12:04 the_dzidka napisała: > Słuchajcie, ignorujmy te idiotyczne wątki "co jest lepsze Poznań czy > Wrocław" - przecież one są na poziomie piaskownicy... Co od zawsze czynię... Odpowiedz Link Zgłoś