Gość: Waldi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:28 Zlecę budowę domu jednorodzinnego w Złotnikach; planowane rozpoczęcie prac wrzesień 2008 r. Jeśli ktoś ma może "namiary" na solidnych fachowców proszę o info, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Zlece budowę domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:54 ja mogę p[polecić fachowców, którzy budowali mój dom, my jesteśmy zadowoleni, komórka do jednego z nich, to 664 028 286, jest ich dwóch, wiem, że teraz gdzieś budują, ale może jesień maja wolną, spróbuj, spotkanie nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUDOWNICZY Re: Zlece budowę domu IP: *.eranet.pl 27.04.08, 21:48 jEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY BUDOWĄ WSTANIE SUROWYM LUB WYKOŃCZONYM MOŻESZ ZADZWOŃIC 660405325 POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
ekodachpol Re: Zlece budowę domu 12.05.09, 07:44 Dachy - krycie wiórem: dworków, skansenów, karczm, restauracji, domów mieszkalnych, zabudowań gospodarczych, altan oraz innych budynków! Jest to propozycja dla koneserów, zwolenników tradycyjnych i ekologicznych rozwiązań w architekturze. Działamy z sukcesami na rynku pokryć dachowych już od ponad połowy wieku. W dotychczasowej historii firmy zawsze byliśmy w stanie spełnić oczekiwania inwestorów. Na pierwszym miejscu stawiamy zawsze wysoką jakość, estetykę i niezawodność. Oferujemy szybkie i solidne wykonanie dachu na terenie całej Polski. Cena za 1mkw wynosi 75zł. W cenę wliczany jest materiał-wiór, gwoździki oraz robocizna. Kontakt: Bogdanowicz Tomasz; tel:(0-87)5161562 ; tel.kom.: 0783828866; e-mail: ekodachpol@wp.pl Więcej informacji na stronie: www.ekodachpol.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenvex Re: Zlece budowę domu IP: *.chello.pl 10.05.08, 13:47 firma lenvex wiśniewski adrian usługi ogólnobudowlane. fachowo 508986321 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zlece budowę domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:43 Witam, znam fajna firme budowlana, z Oświecimia sa, nie sa drodzy, robia fachowo, ja jestem zadowolony, robili mi domek z maxa bardzo ladnie to wyszlo, wlascicielem jest mlody chlopak, dobry z nim kontakt jest, nie ma problemow z porozumieniem, zawsze trzymali terminow, nawet czasem bylo szybciej niz przewidzial, polecam, bo wiem, jak trudno jest znalezc dobrych fachowcow. Telefon do niego to 660 529 220 gosc sie Krzysiek nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman zakrzewski Re: Zlece budowę domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:19 jezeli szukasz konkretnej i taniej firmy polecam p. Patryka Lijewskiego 513-395-457,firma terminowa i do tego pomaga zalaticx bardzo tanio materialy na dom.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRYCJA Re: Zlece budowę domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 12:06 ja mogę polecić znakomitych fachowców którzy budowali moj dom jestem z nich bardzo zadowolona na. kontaktowy do szefa to 514-669-011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Zlece budowę domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:45 zadzwon sobie pod nr 660 529 220 taki gosc co sie nazywa Krzysiek on ma spoko firme w Oswiecimiu mi fajnie domek z maxa postawili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vartoniusz Re: Zlece budowę domu IP: 78.152.26.* 10.06.08, 20:49 I po reklamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-kipa Re: Zlece budowę domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:58 To może, żeby nikogo nie reklamować, a tym bardziej nachalnie siebie, to po prostu zaproponuję, przejrzenie porównywarki usług altino.pl, zakładka Dom i Ogród, a w niej Budowa domu i myślę, że po zapoznaniu się z różnymi ofertami, porównaniu cen za stan surowy i pod klucz, a także dzięki zdjęciom, jakości wykonania usług, jakoś się znajdziemy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Zlece budowę domu IP: *.tktelekom.pl 27.07.08, 07:42 Witam Serdecznie. Mogę sie podjać budowy Pańskiego domu w miesiącu wrześniu bo w tym czasie mam wolny termin. Posiadamy kilku letnie doświadczenia w budowaniu na terenie niemiec. Budujemy w stanie surowym jak i zajmujemy się wykończeniówką. Jesteśmy solidni i dokładni. Podaję namiary 0 517 16-12-84 jak i nr GG 4972827 , e-mail Karol.Pilarski@interia.eu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Zlece budowę domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 23:31 Aaa i jeden warunek: ŻADNYCH ZALICZEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUD-PARTNER możemy przystąpić do rozmow IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 11:32 Nasza firma moze przystapic do rozmów na podstawie dokumentacji technicznej budynku , zapraszam do naszej siedziby w Koziegłowach ul. Gdyńska 16 , telefon do biura 061-667-57-88 Krzysztof Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Zlece budowę domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:05 witam, posiadamy kompleksowe brygady budowlane składajace sie z zagranicznych osob, dobrze mowiących po polsku, operujacych jezykiem brygadzistów, fachowcow, ktorzy nie pija alkoholu, u nas moga napic sie dwa razy, pierwszy i ostatni, :D, jelsi posiadacie Państwo wszystkie materiały i pozwolenia jestesmy w stanie zacząć prace w najblizszym czasie, prosze o kontakt pod numerem: 605-133-387 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Zlece budowę domu IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.08, 01:10 My jest zaglaniczna ekipa z Hanoi, my koty baldzo lubieć jadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrbud20076 Re: Zlece budowę domu IP: *.chello.pl 15.09.08, 11:31 mrbud 886-491-237,691-273-565 Odpowiedz Link Zgłoś
nilka-to-ja Re: Zlece budowę domu 24.09.08, 14:02 jesli nadal nie masz ekipy to Polecam sprawdzoną ekipę nr tel: 515-254-384 poproś Andrzeja , działają sprawnie, nie robią bałaganu, i są słowni jak podają termin to się go trzymają. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proinvest Re: Zlece budowę domu IP: *.gprs.plus.pl 24.10.08, 10:14 Witam, Jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą domów energooszczędnych, prefabrykowanych z elementów warstwowych , dzięki którym życie w swoim własnym domu jednorodzinnym nie musi wiązać się z niepotrzebnymi, dużymi kosztami związanymi z ogrzewaniem takiego domu. System domów, który Państwu przedstawiamy drastycznie ogranicza wydatki przeznaczane na ogrzewanie przyszłego wymarzonego domu. Kolejnym ważnym atutem naszego systemu, jest możliwość postawienia takiego domu w bardzo krótkim czasie(zaleta wynikająca z prefabrykacji) nawet w 3 miesiące. W załączeniu przesyłam ulotkę, która w sposób ogólny przybliży Państwu system naszych domów, oraz przedstawi podstawowe zalety tej technologii, która jest już znana i stosowane z powodzeniem na zachodzie (30% udziału w rynku) i północy Europy(80% udziału w rynku domów jedno i wielorodzinnych). W dobie stale wzrastających cen za energię, oraz paliw ją dostarczających, nie stać nas aby nie rozważyć rozwiązań które mogą nam pomóc w ograniczeniu naszych wydatków, które mogą być przekserowane na wiele pożyteczniejsze cele. Z poważaniem Tomasz Sulkowski Dział obsługi inwestycji Tel: 669-27-09-09 e-mail : tomasz.sulkowski@proinvest.poznan.pl PROINVEST – Z NAMI WYBUDUJESZ SWOJE SZCZĘŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Zlece budowę domu IP: *.msi.pl 05.02.09, 22:00 Podaje namiary na bardzo solidnych fachowców z dziedziny ogólnobudowlanej. Tel. 693248484 - mozna zadzwonić i porozmawiać.U nas robili wszystko od początku az pod klucz łącznie z ogrodzeniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimaag Re: Zlece budowę domu IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.09, 00:09 polecam firmę ARDE HAUS www.arde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wordsinvaders77 Re: Zlece budowę domu 15.06.09, 08:37 To ja polecam Jandach www.jandach.pl świetni fachowcy, budowałem z nimi, więc sam się przekonałem. Polecam wszystkim, działają na rynku od lat, więc nie są jakimś tam sezonowym deweloperem, co naciąga klientów. Gość portalu: pimaag napisał(a): > polecam firmę ARDE HAUS www.arde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trembacz555 Re: Zlece budowę domu 15.06.09, 15:01 To ja się dołączę do powyższego, także znam firmę Jandach i można śmiało z nimi współpracować. Firma naprawdę dba o swoją reputację i jakość. Pieniądze wydane na budowę na pewno nie będą wyrzuceno w błoto. wordsinvaders77 napisała: > To ja polecam Jandach www.jandach.pl świetni fachowcy, budowałem z nimi, więc > sam się przekonałem. Polecam wszystkim, działają na rynku od lat, więc nie są > jakimś tam sezonowym deweloperem, co naciąga klientów. > > Gość portalu: pimaag napisał(a): > > > polecam firmę ARDE HAUS www.arde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikacz Re: Zlece budowę domu IP: *.icpnet.pl 15.06.09, 15:24 Właśnie! Podobno prezes w wolnych chwilach ratuje małe kotki, wspiera ubogich i do tego jeszcze pracuje nad lekiem na aids. Wspaniali ludzie. Niech żyją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zlece budowę domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:12 o tak, tak. Tylko Jandach! Podobno nawet płacą inwestorowi, o ile będzie miły, stówkę na każdy metr powierzchni i wożą go limuzyną przez 12 miesięcy do pracy. A i jeszcze sprzątają wybudowany domek i robią obiady. Odpowiedz Link Zgłoś
ciciolinaciut Re: Zlece budowę domu 17.06.09, 10:09 A mogłabym więcej prosić info na prv. Będę wdzięczna, szukam sprawdzonych info o tej firmie. ciciolinaciut@wp.pl Z góry dziękuję za pomoc. wordsinvaders77 napisała: > To ja polecam Jandach www.jandach.pl świetni fachowcy, budowałem z nimi, więc > sam się przekonałem. Polecam wszystkim, działają na rynku od lat, więc nie są > jakimś tam sezonowym deweloperem, co naciąga klientów. > > Gość portalu: pimaag napisał(a): > > > polecam firmę ARDE HAUS www.arde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Zlece budowę domu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.09, 22:56 Proponuję zadzwonic pod numer 696 222 154 do firmy FPiS-Konstrukcje której szefem jest Pan Schwerbel Wojciech. Pomoże. Firma ta to solidni fachowcy. FPiS@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikbud27@wp.pl wykonam budowe domu,remonty.. Prace budowlane IP: 95.108.8.* 06.06.09, 18:29 Witam!!! Nasza firma to przedewszystkim świetni fachowcy. Wykonujemy wszystkie prace Budowlane. Nasza Firma wykonuje --prace budowlano-remontowe --ogrodzenia i ich montarz --wykonujemy elewacje Czyli dom od A do Z Nasza firma charakteryzuje się;; --przystosowaniem się do klienta --umiejętnosć dotrzymania terminów oraz konkurecją cen... Prace wykonujemy w całej Polsce, równiez możemy podac numery do inwestorów, u których wykonywaliśmy prace .... wik bud Jacek Odpowiedz Link Zgłoś