mankut400 24.09.03, 09:46 Właśnie widziałem "na mieście" dwa nowiutkie busy firmowe z VW. Na bokach miały logo VW i elegancki, rzucający się w oczy napis JESTEM Z POZNANIA Dla mnie, jako lokalnego patrioty jest to bardzo miły akcent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: VW z Poznania IP: *.icpnet.pl 24.09.03, 09:57 od paru miesięcy VW w ten sposób promuje nowego T5 Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: VW z Poznania 24.09.03, 12:50 Gość portalu: guerra napisał(a): > od paru miesięcy VW w ten sposób promuje nowego T5 Znaczy nie jestem na bieżąco ;-) Ale podoba mi się taka promocja auta i naszego miasta. Redakcjo - białe pyry dla firmy VW poproszę !! (a i władze miasta jakiś mały rabacik od podatku mogłyby wymyślić - symboliczny, coby VW coraz bardziej nasze miasto lubił i mógł się szczycić swoim rodowodem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: VW z Poznania IP: *.man.polbox.pl 24.09.03, 16:07 Widziałem taki w Katowicach. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: VW z Poznania 24.09.03, 23:20 W rejonie Antoninka widzę je często od jakichś dwóch miesięcy , ale że do Katowic dotarły nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: VW z Poznania IP: *.icpnet.pl 25.09.03, 09:36 rabat od podatku !!!! chyba Ciebie poj...ło, to ze jezdzą po miescie samochody które nadają sie tylko na złom, nie świadczy o jakiejś milości tej firmy do miasta ani jego mieszkańców!!!! Naiwniaki jesteście jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: VW z Poznania 25.09.03, 11:01 Gość portalu: (...) napisał(a): > rabat od podatku !!!! chyba Ciebie poj...ło, rabacik, Kolego, rabacik.... Ale wiesz przecież, że nic takiego nie będzie miało miejsca, więc co się żołądkujesz? >to ze jezdzą po miescie samochody > które nadają sie tylko na złom, > TAKIM złomem też chciałbym jeździć :-)) >nie świadczy o jakiejś milości tej firmy do > miasta ani jego mieszkańców!!!! Naiwniaki jesteście jakich mało Stary, wyluzuj się! Więcej uśmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: VW z Poznania IP: *.icpnet.pl 25.09.03, 11:50 1. skąd wiesz, że oni wogóle coś płacą.....? 2. to co jeździ po poznaniu z tymi napisami to samochody przedseryjne! i ich miejsce prędzej czy później to złom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel nie sikajcie w gacie z tego powodu..... IP: *.icpnet.pl 25.09.03, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 A czemu by nie? 25.09.03, 07:50 Ja uważam, że to bardzo fajny gest ze strony VW. Może i nawet cholernie wyrachowany, ale miły dla oka i serca :-) Odpowiedz Link Zgłoś