racetiger 05.04.09, 21:37 Słuchajcie byłem dzisiaj w Kinepolis, łaziły tam jakieś wyuzdane policjantki;-) czy to jest jakaś akcja? Otwierają jakiś legalny dom publiczny czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jest knanczips Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 21:39 jest impreza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Citizen Re: Policjantki IP: *.icpnet.pl 05.04.09, 22:47 Ja dzisiaj też widziałem, ale koło bługarskiej - jeździły na pace jakimś wypasionym SUV'em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znającysięnarzeczy Re: Policjantki IP: *.icpnet.pl 05.04.09, 22:55 te laski mandaty rozdają, jak chcesz wiedzieć to sprawdź hasło Yanosik w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: Policjantki IP: *.centertel.pl 05.04.09, 23:33 Sprawdziłem co to - te laski reklamują nowy antyradar. Powiem, że pikantne foty tam można znaleźć:-P (yanosik.org - czyli orgazmiczny yanosik), laski są cacy! ale jest tam też jedna brzydula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: Policjantki IP: *.icpnet.pl 06.04.09, 19:26 Wymyśliłem konkurs - zgadnijcie która to ta brzydula;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Policjantki IP: *.icpnet.pl 07.04.09, 09:16 Gościu to nie policjantki, tylko tak jak racetiger pisał jakieś kurtyzany. Ja tam wolę inteligentne laski, a te raczej tak nie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
p3nisista odpowiednia reklama do odpowiedniego produktu 07.04.09, 09:37 Odnośnie noszenia mundurów policyjnych: Art. 61. § 1. KW Kto przywłaszcza sobie stanowisko, tytuł lub stopień albo publicznie używa lub nosi odznaczenie, odznakę, strój lub mundur, do których nie ma prawa, podlega karze grzywny do 1.000 złotych albo karze nagany. Na jazdę na pace jakiś paragraf na pewno się znajdzie. Ale jaki jest sens reklamować produkt służący do łamania prawa nie łamiąc go przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energizer Re: odpowiednia reklama do odpowiedniego produktu IP: *.centertel.pl 08.04.09, 14:40 Gościu daj ludziom żyć! Wydaje mi się że przesadzasz - po pierwsze te mundury nie są prawdziwe, a po drugie to urządzenie jest całkowicie legalne - tak jak CB czy GPS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: odpowiednia reklama do odpowiedniego produktu IP: *.centertel.pl 08.04.09, 19:45 No właśnie, ładne dziewczyny niczemu nie szkodzą. Również nie twierdziłbym, że używając Yanosika łamie się prawo. To jest urządzenie GPS. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-0011 Re: Policjantki 26.05.09, 15:37 Dziewczyny całkiem ok, co do urody trudno oceniac - kwestia gustu. Ale akcje na miescie im sie udały, generalnie kogo nie zapytałam o yanosika i policjantki, to kazdy wiedział o co chodzi:) Maz nawet dostał kupon na yanosika, wiec jak dla mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: Policjantki 26.05.09, 16:59 dlaczego toleruje sie te reklamy tutaj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś