Dodaj do ulubionych

Czekając na Combino...

02.12.03, 14:46
Podobno pierwszy tramwaj Combino czeka już na granicy... Ciekawe czy dojedzie
do Poznania dziś w nocy?
Obserwuj wątek
    • the_dzidka yashoo?... 02.12.03, 14:53
      > Podobno pierwszy tramwaj Combino czeka już na granicy... Ciekawe czy dojedzie
      > do Poznania dziś w nocy?

Jeśli tory położono na czas, to dojedzie ;)
      Ale chciałam zapytać, czy masz może linka do zdjęcia Combino?
      • yashoo Re: yashoo?... 02.12.03, 14:58
        Gdzieś miałem, ale nie pamiętam akurat gdzie... Poślę ci za to mailem jpg. -
        zdjęcie Combino w malowaniach Poznańskiego MPK na lawecie - w trakcie przewozu
        na jazdy próbne przed wysyłką do Poznania. Czy to cię satysfakcjonuje? ;-)
        • the_dzidka Re: yashoo?... 02.12.03, 15:06
          yashoo napisał:

> Czy to cię satysfakcjonuje? ;-)

Tak, prociempana. Pooglądam sobie, żeby nie być ciemna w temacie jak Murzynka w
          kruchcie.
          Dzidka
      • Gość: michal Re: yashoo?... IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 02.12.03, 23:10
        no niestety link jest troche długi więc nie wiem czy dobrze się wklei, ale co
        tam próbowac trzeba :)
        www.siemens.com/misc/download.jsp?url=/Daten/siecom/HQ/TS/Internet/Transportation_Systems/WORKAREA/ccp_ts/template
        data/Deutsch/file/binary/tsis200301010-300dpi_1051553.jpg
        jak coś jest nie tak to proponuje wejść na strone siemensa: www.siemens.com i w
        wyszukiwarce wpisać posen wtedy też do tego dojdziecie :)

pozdrawiam michal
        • Gość: michal Re: yashoo?... IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 02.12.03, 23:17
          wiedziałem ze sie nie wklei jako jeden link :) mimo wszystko skopiujcie sobie i
          wklejcie ten adres :) fajne zdjecie :)

pozdrawiam michal
    • Gość: 3704 Re: Czekając na Combino... IP: *.pozman.pl / *.pozman.pl 02.12.03, 22:43
      Combino jedzie i dojechac nie moze. O 14 minelo Hannover, a do teraz nie
      przekroczylo granicy. Chlopaki mieli dac cynka po przekroczeniu granicy, ale
      do tej pory nie dali. Info za Centrala Nadzoru Ruchu MPK. Rozladunek zatem
      najwczesniej jutro o 23:30 przy zaj. Glogowska.
      • Gość: dr huckenbush Ha, mam Cie!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.12.03, 02:01
        A tak sie zastanawialem ktoz to jest ten tajemniczy 3704... Chyba jasne wszystko :)
    • Gość: dr huckenbush Re: Czekając na Combino... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.12.03, 02:00
      Oj, o 14 to on jeszcze w Niemczech byl. Na granicy to jets pewnie teraz i
      jeszcze troche poczeka - celnicy robia wloski strajk.
      • Gość: on Re: Czekając na Combino... IP: *.icpnet.pl 03.12.03, 03:12
        I w d... se wsadźcie ten Szwabski złom! W sam raz dla ciot z S-1!
        • Gość: KT4D Re: Czekając na Combino... IP: *.iu-bremen.de 03.12.03, 12:52
          Auuuu... Biedaaaaczek - najswiezszych technologii z Niemiec nie lubi... Chlip
          chlip... Albo sie wkurza bo na S-2 pracuje...
        • lowca.masek Re: Czekając na Combino... 03.12.03, 21:32
          TO NIE JA!!!
    • yashoo Combino już prawie na rogatkach miasta! 03.12.03, 07:22
      Z dobrze poinformowanych źródeł zbliżonych do MPK ;-) słyszałem, że Combino
      jest juz niedaleko Poznania. Do zajezdni Głogowska dotrzeć ma wieczorem - a
      jego rozładunek planowany jest zaraz po zjeździe do zajezdni ostatniego
      liniowego tramwaju - czyli około północy.
      • Gość: 3704 Re: Combino już prawie na rogatkach miasta! IP: *.man.poznan.pl 03.12.03, 09:43
        O 6 rano kierowcy odmowili dalszej jazdy (godziny). Wagon stoi prawdopodobnie
        na parkingu w Granowie (kolo Grodziska Wlkp). Rozladunek prawdopodobnie 23:30
        przed zaj. Glogowska, ale istnieje mozliwosc, ze wczesniej.

PS. Widze, ze sie jakis neurotyk z S-3 w innej wypowiedz nieco zdenerwowal ;-)
        • Gość: 3704 Re: Combino już prawie na rogatkach miasta! IP: *.man.poznan.pl 03.12.03, 12:38
          Mam juz potwierdzenie, na 100% rozladunek dzis od 23:30 przed Zaj. Glogowska.
          • Gość: KT4D Re: Combino już prawie na rogatkach miasta! IP: *.iu-bremen.de 03.12.03, 12:53
            Kurde... Zebym tylko mogl byc w Poznaniu... Chlip chlip...

A kiedy przyjezdza ostatni Combino?
          • yashoo do & #35 3704 03.12.03, 12:59
            Dzięki za esemesa!

;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka