bobdywro Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 09:20 Homoseksualiści są wściekli na Cejrowskiego za wypromowanie i wprowadzenie do publicznego obiegu określenia : sodomita , o wydźwięku jednoznacznie negatywnym i nie budzącym wątpliwości o kim mówimy - o zboczeńcach . Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:01 W Biblii jest również na sodomię lekarstwo. Pamiętają państwo opowieść jak to ojciec jest gotów oddać sodomitom swoją córkę, aby robili z nia co chcą, byle nie kochali sie ze sobą. Może i to zropropagowac. Niech ojcowie kierujący się w życiu naukami biblijnymi wezmą sie za leczenie homo w/ g biblijnej recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicho_waciak Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:47 Hmm, chodzi Ci o Lota? To on ofiarował Sodomitom swoje córki, aby tylko zostawili w spokoju jego gości... Ale jemu raczej chodziło o obronę gości i świętego prawa gościnności, a nie o leczenie zboczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 11:42 Bibilijne określenie "sodomia" jest nieprecyzyjne. Może oznaczać seks analny (także hetero), homoseksualizm, zoofilię czy wszystkie inne nietypowe zachowania seksualne. W dawnej Polsce słowo "bestialstwo" oznaczało uprawianie seksu ze zwierzętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik źwierzont Nieprawda IP: *.router.finemedia.pl 18.08.09, 10:52 dawno o tym mówiłem ,uczestnicząc w paradach wolności razem ze swą umiłowaną kózką Odpowiedz Link Zgłoś
poznan1978 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 09:21 czy chociaz jeden nienawidzacy i brzydzacy sie gejami zna jakiegos geja czy lesbijke? Czy slyszal od nich jak to domagaja sie slubow, adopcji i nie wiadomo czego jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 09:25 Cejrowski jest chamem ale nie bardzo rozumiem po cholere geje i lesbijki chcieli mu cos wreczyc? Szambo nalezy omijaz szerokim lukiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was IP: 193.201.137.* 18.08.09, 09:42 ja znam Odpowiedz Link Zgłoś
marzannasz Ja tez sie ich brzydze!!!! 18.08.09, 09:23 Ostatni czytalam historie zarazen virusem HIV. jednymi z pierwszych byli geje, ale nie to mnie brzydzi, ale fakt ze jeden z pierwszych odnotowanych przybadkow jakis tam gej z Kanady rocznie wspolzyl z 250 roznymi partnerami - i czy ktos mi nie powie ze to nie jest Sodoma i Gomora, zaraz powiecie ze wsrod hetero tez takie przypadki sie zdarzaja - moze i prawda, ale na hetero dyskotekach nie ma tzw. dark room, gdzie z poznanym co atrakcyjnym partnerem mozna pojsc i odbyc stosunek, a w gejowniach tak jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Ja tez sie ich brzydze!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:53 Radze wybrac sie na pierwsza lepsza dyskoteke. Wiekszosc kobiet ktore tam sie "bawia" jest bardziej uczeszczana niz autostrada A4 w godzinach szczytu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgydy Re: Ja tez sie ich brzydze!!!! IP: *.uml.lodz.pl 18.08.09, 10:28 No tak, po częsci to masz rację - na "dyskotekach hetero" dziewczyny zanim przejdą do rzeczy muszą dostać duże piwo ;f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Ja tez sie ich brzydze!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.09, 10:26 Prawda jest taka że nasz kraj powinien nazywać się Zaściankowo bo jak inaczej wytłumaczyć fakt że zwalnia się sprzątaczkę tylko dlatego że wysłała swoje nagie zdjęcia do Peep Show?! Zgorszenie? Ktoś kto to odkrył musiał tą gazetę kupić, to już było poprawne i nie gorszące, tak? To przykład z życiaz cyklu zdarzyło się naprawdę.Może na dyskotekach nie ma darkroomów ale są parkingi gdzie dziewczyny uprawiają seks, tylko one tam mogą czuć się bezpieczne.Para hetero może nocą wyjść z imprezy do pobliskiego parku (znam przykład) np. i przyłapana na uprawianiu seksu najwyżej odczuje zakłopotanie (albo odczują je przechodzący).Geje nie mają takiej możliwości dlatego mają darkroomy (z czego N.B. nie korzystałem nigdy podobnie jak z dyskoteki dla gejów).Nawet pewnie nie wiesz jakie to okropne uczucie być np.: na weselu z ukochaną osobą i nie móc się do niej przytulić lub zatańczyć.Dlatego są namiastki, takie getta gdzie jest się wśród swoich i można czuć się bezpiecznie. Gdybyśmy mogli wmieszać się w tłum pewnie nie wyróżnialibyśmy się zachowaniem na dyskotekach i.t.p. miejscach od przeciętnych: dziewczyny czy chłopaka bo przeciez tam też nie każda dziewczyna to lachociąg i nie każdy chłopak to k...rz Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Ja tez sie ich brzydze!!!! 18.08.09, 10:34 Gość portalu: Greg napisał(a): > Nawet pewnie > nie wiesz jakie to okropne uczucie być np.: na weselu z ukochaną > osobą i nie móc się do niej przytulić lub zatańczyć. Co Cię powstrzymuje? Zmieni to zedekretowana "tolerancja"? A. Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: Ja tez sie ich brzydze!!!! 18.08.09, 13:23 Kurczę, dopóki nikt mnie siłą na imprezie nie ciągnie do darkroomu w sąsiedniej bardzo strasznej gejowskiej jaskini rozpusty to jakoś nie widzę co w tym złego... Partnerów też jakoś nie przyszło mi do głowy nigdy nikomu wyliczać. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Cejrowski... 18.08.09, 09:24 Oczywiście jeśli nazwałbym Pana Cejrowskiego na tym forum, "głupcem", to Pan Cejrowski wytoczyłby mi sprawę o zniesławienie. Pewnie by ją wygrał. Szkoda Panie Cejrowski, że te swoje poglądy tak bardzo Pan uzewnętrznia. Świetnie sprawdza się Pan jako prowadzący autorskie programy podróżnicze, ale od czasu kiedy publicznie wygłasza Pan swoje poglądy, nie mogę już z takim entuzjazmem oglądać Pańskie reportaże. Niby można oddzielić jedno od drugiego, ale niesmak pozostaje. Ten bardzo przeszkadza mi gdy - próbuje - oglądać Boso przez świat, słuchać tym podobnych. h_w Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Cejrowski... 18.08.09, 09:52 > Oczywiście jeśli nazwałbym Pana Cejrowskiego na tym forum, "głupcem", to Pan > Cejrowski wytoczyłby mi sprawę o zniesławienie. Pewnie by ją wygrał. I miałby rację. W dyskusji deprecjonuje się argumenty a nie dyskutanta. Inaczej mamy do czynienia ze zwykłą kłótnią. > Niby można oddzielić jedno od drugiego, ale niesmak pozostaje. Ten bardzo > przeszkadza mi gdy - próbuje - oglądać Boso przez świat, słuchać tym podobnych. Oj, przesadzasz. Mi się to udaje znakomicie. Gdybyś tak rygorystyczne wymagania rozciągnął na całą postrzeganą przez Ciebie rzeczywistość niewiele radości by Ci ona przyniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Cejrowski... 18.08.09, 10:55 hektor_wektor napisał: > > Szkoda Panie Cejrowski, że te swoje poglądy tak bardzo Pan uzewnętrznia. Zabawne - powinien milczeć jak... homo 50 lat temu? Parady - tak, wypowiedzi Cejrowskiego - nie? To jest ta tolerancja do której mamy dążyć? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.L Re: Cejrowski... IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 18.08.09, 12:10 Właśnie dla demokracji i równowagi nie powinno się pozwalać na takie wypowiedzi jak Cejrowskiego i takie osoby powinny milczeć przez 50 lat, a pozwalać na to co dotychczas było przemilczane. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Cejrowski... 18.08.09, 12:30 Gość portalu: H.L napisał(a): > Właśnie dla demokracji i równowagi nie powinno się pozwalać na takie wypowiedzi > jak Cejrowskiego i takie osoby powinny milczeć przez 50 lat, a pozwalać na to c > o > dotychczas było przemilczane. Czyli teraz wahadło w drugą stronę? Będziemy prześladować "cejrowskich" bo tak jest postępowo? Dla dekokracji i równowagi wprowadzimy cenzurę? A. Odpowiedz Link Zgłoś
piq H.L jest na najlepszej drodze do... 19.08.09, 19:31 ...zostania nazi-bolszewikiem, lub nim już jest. Dla demokracji powinno się mianowicie jego zdaniem zamknąć gęby wszystkim tym, którzy mają inne zdanie niż H.L. Najlepiej wysłać Cejrowskiego do koncentraka na reedukację, albo usunąć te podobne mu chore jednostki spośród społeczeństwa na amen. To jest promowanie totalitarnej praktyli nazizmu i bolszewizmu. Tylko że bardzo postępowe, więc jakże, zdaniem H.L, słuszne. Można jeszcze urzędowo nakazać, żeby nie brzydzić się np. odchodami, pod jakąś słuszną i straszną karą. Bo to może wręcz wiązać się z brzydzeniem się praktykami seksualnymi homosów, czyli z tzw. "homofobią", a to wszak myślozbrodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: H.L jest na najlepszej drodze do... 20.08.09, 13:51 Cześć Piqu, pzdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxc Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was IP: 212.75.114.* 18.08.09, 09:24 To zupełnie jak propagowanie zabójstw kobiet i dzieci to domena Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond znałem kiedys pewnego homofoba 18.08.09, 09:28 był gejem i im bardziej czuł swoje gejostwo tym większym był homofobem jedż pan, panie Ce lansowaś sie w Amazonii, tam można na gołych facetów patrzeć bezkarnie. Cham, bez względu na to czy siedzi w Sejmie czy w Kościele, chamem pozostanie. Na mnie ten gościu od dawna nie robi wrażenia. ziewam... Odpowiedz Link Zgłoś
bromva Re: znałem kiedys pewnego homofoba 18.08.09, 10:23 > był gejem i im bardziej czuł swoje gejostwo tym większym był homofobem i czego to niby ma dowodzic? > Na mnie ten gościu od dawna nie robi wrażenia. > ziewam... i dlatego piszesz na forum ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nortoon Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was IP: *.chello.pl 18.08.09, 09:47 Dwunasta1 pisze: ciekawa jestem co rozumiesz pod pojęciem "specjalnych względów". Nie znam ani jednego homoseksualisty, który domagał by się czegoś nadzwyczajnego, tylko tego, co mu się należy, Bo dziura w dupie kolegi to jest normalność, to nie jest nic nadzwyczajnego… Dokładnie,wszyscy znają poglądy Cejrowskiego i ludzie chcący wręczyć prezent na pewno przewidzieli jego reakcję .Homoseksuaiści maja prowokację we krwi i kochają trąbić wkoło że istnieją i jacy są „wyjątkowi” (wyjątkowo zboczeni) Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni lanie wody na ekranie Cejrowskiemu wychodzi super 18.08.09, 09:27 niestety bycie porządnym człowiekiem już mniej Odpowiedz Link Zgłoś
pani_stenia Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 09:32 Jak zwykle niezwykle obiektywny artykuł. I ta odwieczna walka dobra ze złem. Dobrzy członkowie KPH kontra zły homofob Cejrowski. Gdzie tu jest problem? Skoro ludzie z KPH mogą głosić swoje poglądy, dlaczego GW oburza się na Cejrowskiego, który głosi swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
radas33 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 09:34 Cejrowski to jedyny facet, który mówi to co myślą wszyscy i nie boi sie swych wypowiedzi. Niech pedały i lesby siedzą cicho w swoich czterech ścianach a nie parady urządzać!!! Czy ogromna większość urządza sobie hetero-parady? Jak chcą się pedalić to tak żebym tego nie widział bo mnie to brzydzi! Brawo Wojtek! Nie dawaj się im !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Bo sztuka tolerancji niezwykle trudną jest. 18.08.09, 09:42 Czy są ludzie w 100% tolerancyjni? Oczywiście, że nie. Każdy z nas jest nietolerancyjny i mamy do tego prawo. To z czym się nie zgadzamy jest częścią naszej tożsamości. Jak z tym żyć? Właście Wojciech Cejrowski podaje dość prosta receptę: "Patrz przez palce". Pozwala to na cieszenie się wieloma dziełami, mimo że być może ich twórcy mają w sobie coś czego byśmy nie polubili. Nie wytrzymałbym 15 minut w jednym pomieszczeniu z Panem Wojciechem Cejrowskim - uwielbiam jego książki i programy podróżnicze. Nie toleruję nienawiści rasowej czy etnicznej - lubię muzykę Wagnera Brzydzą mnie ludzie znęcający się nad rodziną - lubię poezję Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Banda prowokujących debili 18.08.09, 09:45 Poglądy Cejrowskiego zne są od dawna i przyjście na spotkanie podróżnika z czytelnikami tylko po to, żeby mu wręczyć teletubisia jest chamską prowokacją. Na chamstwo odpowiada się chamstwem. Inaczej świniak się nie nauczy. Ciekawe jakby ten cały obergej zareagował, jakby delegacja z jakiejś organizacji kościelnej przyszła na spotkanie KPH z jednym celem sprowokować zamieszanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: Banda prowokujących debili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 19:56 Poglądy Cejrowskiego zne są od dawna i przyjście na spotkanie > podróżnika z czytelnikami tylko po to, żeby mu wręczyć teletubisia > jest chamską prowokacją. Na chamstwo odpowiada się chamstwem. > Inaczej świniak się nie nauczy. Znane jest odczucie, ze chama może spłaszczyć tylko większy cham. Jeżeli nawet delegacja gejowskiego stowarzyszenia zachowała się po chamsku (jak uważasz) to Cejrowski w opisanej sytuacji zachował się jak większy cham. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 W Anglii Cejrowski juz by siedzial 18.08.09, 09:50 Tam nie patyczkuja sie z rasistami i homofobami.Od czasu jego garazu,ktorego nie mogl byl wybudowac na swojej dzialce,co zaowocowalo jego decyzja o emigracji do Ekwadoru - nie ogladam tego cwoka w Tv. Ale widze,ze tylko straszyl.Chodzilo o PR.Za trzy dni bedzie w Olsztynie.Juz szykuje tuzin jaj do rzucenia w ta zalosna morde...Ciekawe jak sie wtedy poczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: W Anglii Cejrowski juz by siedzial 18.08.09, 09:54 Tuzin jaj w mordę..... Naziści w latach 30'tych obrzucali żydowskie sklepy żółtą farbą. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: W Anglii Cejrowski juz by siedzial 18.08.09, 10:10 Od dawna wiadomo, że gdzie zaczynają się argumety i logika tam u gejów kończy się rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: W Anglii Cejrowski juz by siedzial IP: *.aster.pl 18.08.09, 14:13 Każdy gay pracuje płaci podtaki i pracuje na swoja emeryturę, jesli nie posiada dzieci to też jego podatki nie są dzielone na kilka osób na przyszłość tylko jeden na jednego osoboobywatela. Ty też korzystasz z podatków gayów, chodzisz za ich pieniądze do lekarza, posyłasz swoje dzieci do szkoły, jeżdzisz po polskich drogach korzystasz z komunikacji, bierzesz zasilek dla bezrobotnych jak nie masz pracy a to wszystko tez jest w częsci z podatków płaconych przez gayów, skoro jesteś taki przeciw to natychmiast zaprzestań z korzystania z tych z tych przywilejów. To sa argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: W Anglii Cejrowski juz by siedzial IP: 193.201.167.* 18.08.09, 16:11 > Każdy gay pracuje płaci podtaki i pracuje na swoja emeryturę I tu wypada zakończyć dyskusję. Użytkownik Krzysiek własnie stwierdził, że wśród bezrobotnych jest 0,00% geja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paramecium Re: W Anglii Cejrowski juz by siedzial IP: *.net.autocom.pl 30.09.09, 17:24 Błądzisz. Każda zdrowa para hetero wydaje na świat potomstwo. I te dzieci będą pracowały na Twoją, moją, gejowską emeryturę. Dzieci gejów, nie. Pozdrawiam Paramecium Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: W Anglii Cejrowski juz by siedzial 30.09.09, 17:51 Zawsze w takich jak ten przypadkach zastanawiam się, skąd biorą się takie postawy ludzkie. Jaką w nich role odgrywa genetyka a jaką wychowanie i wykształcenie. Cejrowski akurat pochodzi ze środowiska miejskiego, ma dobre wykształcenie, jest niewątpliwie ponadprzeciętnie zdolny i inteligentny. Więc jednak geny? Odpowiedz Link Zgłoś
sonqo ot zboczeńcy,teraz licytacja który większy. 18.08.09, 12:41 Pozwólcie mu być homofobem, ma takie samo prawo do swojego zboczenia jak wy do swojego. To tak jakby Cejrowski przyszedł na spotkanie pederastów i nakłaniał ich do kampanii przeciw homofilli :) Odpowiedz Link Zgłoś
zorzaporanna Cejrowski to dresiarz 18.08.09, 09:51 może nie ze stroju ale z osobowości. Mówię to z pewnym rozczrowaniem, gdyż lubiłem jego podróżnicze reportarze, do pewnego czasu. W którymś filmów pokazywał pewne brazylijske miasteczko, powstałe spontanicznie po okryciu złóż złota czy srebra. Dowiedziałem się z tego filmu, że jest to miasteczko ludzi wolnych, niepokornych i nie płacących podatków, żyjących z zasobów lokalnej przyrody. Treść tego reportażu była mniej więcej w takim stylu: "jak są głodni, to biorą fuzję, idą do dżungli i upolują sobie jakegoś futrzaka lub żółwia lub cokolwiek co biega, fruwa, pełza lub pływa. Na bazarku, proszę, można kupić skorupę żółwia o średnicy pół metra, skórę anakondy (jest stasznym szkodnikiem i pożera dzieci), wypchane zwierzątka i ptaszki jakich żeś w życiu nie widział. I wszystko to za psi grosz. A u nas w tej kretyńskiej Europie jak by cię złapali na lotniski z takim eksponatem, to byś od razu poszedł do więżienia". Słysząc te słowa odniosłem wrażenie, że brzmią to bardzo podobnie do słów prymitywków, dresiarzy z mojego podwórka. Brakowało tylko kwiatków w postaci urew i ujów. Żednej refleksji nad stanem tej wspaniałej amazońskiej przyrody, jakie są dalsze perspektywy tych niepokornych ludzi z lasu czy to, że dzięki temu, że tak zajadle ściga się w Europie i USA przemyt egzotycznych zwierząt czy gadżetów od nich pochodzących, jeszcze te dzikie zwierząta w naturze itnieją. Myślę, że tak samo jest z tymi gejami. We mnie też nie ma entuzjazmu gla gejów i lesbijek ale nachodzi mnie refleksja. Co by było, gdyby okazało się, że mój syn jest gejem lub córka lesbijką. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Cejrowski to dresiarz 18.08.09, 09:57 Dresiarz powiadasz....... hmm... bardzo podobne poglądy mieli hipisi i anarchiści. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Znalem ojca Cejrowskiego-to byl gosc klasa 18.08.09, 09:58 Synek nie dosc,ze zalosnej postury i bez mozgu/choc jako podroznik do zaakceptowania-bo to jest to,o czym marzy niespokojny duch/,to do tego zawodnik trzeciej ligi z opcja obesranej pupy. Kiedys zobaczylem bylem jego dawny program WC Kwadrans w TvP,ktory bardzo podobal sie dresiarzom i skinom,gdyz ociekal nienawiscia do wszystkiego,co inne-i zrozumialem,ze mam do czynienia z cwaniaczkiem,ktory handluje blonami dziewic,prowadzac burdel.Od tego czasu olewam faceta.Niech zarabia na innych,nie na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżyc wieczorny Re: Cejrowski to dresiarz IP: *.152.158.162.dsl.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 10:55 zorzaporanna napisał: Myślę, że tak samo jest z tymi gejami. We mnie też nie ma entuzjazmu > gla gejów i lesbijek ale nachodzi mnie refleksja. Co by było, gdyby > okazało się, że mój syn jest gejem lub córka lesbijką. Jako człowiek normalny powinieneś podjąć jedyną, słuszną, choć może i bolesną decyzję dla dobra społeczeństwa za nieudany, niepełnosprawny i niebezpieczny dar przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
gamma_m Re: Cejrowski to dresiarz 18.08.09, 11:11 Ty chyba nie do końca zrozumiałeś jego intencje dotyczące tego programu. Przedmiotem tego odcinka była pewna społeczność odcięta od państwa i jego wszystkich przywar: podatków, opieki socjalnej, niepotrzebnych przepisów regulujących najprostsze przejawy inicjatywy człowieka, a nie przyroda amazońska jako taka. Pogląd, że Ci ludzie mają jeszcze na co polować ze względu na służby w Europie tropiące nielegalne trofea jest śmieszny. Uważasz, że taka mała odcięta od Świata społeczność jest w stanie przetrzebić gatunki żyjące na tym obszarze? Idąc takim tokiem rozumowania to słonie i lwy w Afryce przetrzebili rdzenni(mam na myśli rdzenni kulturowo) mieszkańcy Afryki ? Oczywiście, były przypadki niszczenia przez ludzi pierwotnych gatunków ale ze względu na niebezpieczeństwo jakie stanowiły dla człowieka(np. lwy w Grecji). Nie wiem jak Ty, ale ja mam dość słuchania informacji o tym, że prokuratura oskarżyła sprzedającego swój stary fortepian o handel kością słoniową. Szlag człowieka trafia. I chyba o to chodziło Cejrowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusk Ja też się brzydze gejami IP: *.ovh.net 18.08.09, 09:55 W praktyce wygląda to tak - jest jakiś beznadziejny pisarz, aktor, piosenkarz, malarz, polityk i wpada on na pomysł aby swój brak talentu i nieudolność zastąpić czymś ekscentrycznym najlepiej obrzydliwym. Kiedyś obcinali sobie uszy, smarowali się odchodami, strzygli w osobliwy sposób - dziś zostają gejami i lesbijkami a często chociaż bojownikami o wolność tych rzekomo poszkodowanych. I tak mamy nagle znanego piosenkarza geja znanego z tego ,ze jest gejem a nie ,ze ma dobry głos i mamy beznadziejnie kiepskiego pisarza który jest znany z tego ,że jest gejem itd. itd. Kogo obchodzi co się dzieje u kogoś w łóżku? Nie interesują mnie sprawy łóżkowe nikogo i nie mam ochoty słuchać na ten temat niezależnie od tego kto z kim śpi. Mam wrażenie ,że powstaje nowy twór czyli homoterror który atakuje ludzi którzy nie zgadzają się na propagację zachowań obscenicznych i niewłaściwych. Samo mówienie o spółkowaniu w szerszym gronie jest chamstwem i szkoda wdawać się w dyskusje o powstaniu. Jedno jest pewne większość tych "bojowników" to osoby niespełnione życiowo bez ambicji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Ja też się brzydze gejami IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 18.08.09, 11:16 > Kogo obchodzi co się dzieje u kogoś w łóżku? Nie interesują mnie sprawy łóżkowe > nikogo i nie mam ochoty słuchać na ten temat niezależnie od tego kto z kim śpi. Tu nie chodzi o sprawy lozkowe, tylko o dyskryminacje. Jesli w naszym spoleczenstwie jako publicznie chlopak powiesze, ze masz dziewczyne, to wszystko jest ok. Jesli powiesz, za masz chlopaka, zaczynaja sie schody. Mam znajomych gejow. Ich seksualnosc nikogo nie obchodzi, mnie tez nie, ale chce, zeby np. mogli normalnie isc sobie za reke po miescie. Czy to za duzo? Czy to obscenicze? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Ja też się brzydze gejami 18.08.09, 11:31 Gość portalu: EM napisał(a): > Mam znajomych gejow. Ich seksualnosc nikogo nie obchodzi, mnie tez nie, ale > chce, zeby np. mogli normalnie isc sobie za reke po miescie. Czy to za duzo? Cz > y > to obscenicze? Kolego, moim zdaniem przesadzasz - kto im zabrania (zresztą wielu to robi i nie widzę żeby się przejmowali)? Gdy byłem dzieciakiem w liceum, miałem "dziwną" fryzurę, masa debili się czepiała inni mieli to w nosie, powinno się zadekretować wolność noszenia "dziwnych" fryzur i karać za brak "tolerancji"? A. Odpowiedz Link Zgłoś
sonqo jak ktoś mnie nie lubi to mu się nie narzucam 18.08.09, 09:56 czego oczekiwali ? zwykła gejowsko/lesbijska prowokacja. Najdurniejszy okazał się jednak Cejrowski, że tylko wodę na młyn im leje. Grzecznie by im powiedział, nie dziękuję i nikt by o tym tutaj nie czytał. Przyszli do niego w konkretnym celu i go otrzymali. Teraz oni są cacy, a przeciwnicy be. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 09:58 Nie jestem homo, ale cejrowski sie skompromitował takim stwierdzeniem !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociak w butach Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 18.08.09, 09:59 a ja brzydze sie panem Cejrowskim, obrzydliwy, oblesny typek - ma na pewno mase kompleksow na tle seksualnym i nie umie sobie z nimi poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:00 OCH,ACH,JEJKU JEJKU!Pan Wojtuś skopał moją biedną bolącą pupkę.A ja tylko chciałem żeby mnie pokochał. To nie była prowokacja,o Boże,tylko plakacik chciałem mu dać! Jak on mógł!Przecież jestem taki miły,cudowny,pachnący.Urok osobisty mam. A fe panie Wojtusiu,nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:00 Lubie Cejrowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:06 Lubię podróżnicze ksiązki pana Cejrowskiego pomimo tego, że pobrzmiewają w nich nutki megalomanii. Lubię ogladać jego program podróżniczy, chociaż widać, że z wyższością traktuje niektórych spotkanych na świecie ludzi innej rasy (pomimo sympatii do Indian jaką deklaruje, lubi się nad nimi wywyższać niestety)... ale jego poglądy polityczne, społeczne, spojrzenie na religię... każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale nie musi go okazywać w sposób chamski, prostacki i poniżający ludzi o innych poglądach. To jest po prostu chamstwo i brak kultury osobistej!! Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:02 Jak lubię programy przyrodnicze, tak Cejrowskiemu przydałaby się solidna dawka edukacji na temat tego jak długo może wirus przetrwać poza organizmem nosiciela i w jaki sposób mógłby się zarazić. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin brawo cejrowski :) 18.08.09, 10:06 ma facet odwagę i jaja mieć swoje zdanie, tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
fotoholik7 Durna prowokacja 18.08.09, 10:06 Facet nie lubi homoseksualistów i w czym problem, wypowiedział się, a spryciarze to sfilmowali, aby narobić zamętu, sami sobie szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:08 to jest przyklad wypowiedzi tego katolickiego debila ktorego knury w purpurach i czerni nazywaja "naszym wojtkiem"?to jest przyklad tego przyslowiowego chamstwa w mediach?w jakim celu ten debil jest ciagle eksponowany w tych "mediach"??!!to tylko kawalek takiego przykladowego katolickiego scierwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:09 Tak gwałtowne, chorobliwe reakcje mogą świadczyć o chęci wyparcia bądź wewnętrznego zaprzeczenia. Podróże ma kolorowe, ale nie zazdroszczę mu snów. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz W skrytosci ducha kazdy brzydzi sie pedalami, 18.08.09, 10:11 choc nie kazdy mowi o tym szczerze i otwarcie. Skonczcie z tym lansowaniem pederastii! Zyjmy w normalnym swiecie. Niech kazdy kto ma ochote sie pedalic, niech robi to w domu, a nie obnosi sie z tym po ulicach. Na ulicy nie ma miejsca dla zboczen i dewiacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: W skrytosci ducha kazdy brzydzi sie pedalami, IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 18.08.09, 11:19 Wyjasnij zaczenie slowa "pedalic sie". Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Kolejny chory. 18.08.09, 14:51 Misiu, to że ty jesteś chory nie oznacza, że inni mają ten sam problem. Zgłoś się do psychologia na długą terapię, może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas28 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:12 ma cejrowski racje gej to gej i należy sie tego brzydzic i sami o to się proszą jak by siedzieli cicho to by ich nikt nie potępiał normalnie stado takich odsuwa od siebie czyli czy patrząc ze strony wiary czy przyrody to jest anormalne .normalna kopulacja to osobnik męski i żeński Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:19 chyba ze jeden z tych "kopulujacych osobnikow" nosi sutanne co katosmieciu?wtedy robisz sie gluchy i niemy?!tych kopulujacych ososbnikow najwiecej jest wsrod katolickich ksiezy nie mowiac juz o pedofilach gwalcacych dzieci?wiesz cos o tym koltunie? o iralandii tez cos wiesz?a o ostatniej aferze w watykanie z udzialem wloskiej mafii i oczywiscie "swietego wojtyly" tez cos wiesz?pewnie tyle co o kopulujacym z wlasnymi corkami pijanego lota? baw sie dalej palancie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snieta_krowa Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:35 mecenas28 napisał: > ma cejrowski racje gej to gej i należy sie tego brzydzic i sami o to > się proszą jak by siedzieli cicho to by ich nikt nie potępiał > normalnie stado takich odsuwa od siebie czyli czy patrząc ze strony > wiary czy przyrody to jest anormalne .normalna kopulacja to osobnik > męski i żeński albo meski i dwa zenske prawda mesenasiq ? Odpowiedz Link Zgłoś