Dodaj do ulubionych

Cejrowski do gejów: Brzydzę się was

• camel_3d cejrowski ma na..rane w glowie... 18.08.09, 10:40
      sory, ale uwazam, ze on sie do leczenia nadaja..ale z drugeij strny, ma poklask
      u prostactwa i dzeiki temu zarabia kase..wiec co sie dziwic, jaki narod tacy
      ludzie showbiznesu :)
    • fighterka Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:40
      Coz ja Za Panem Wojtkiem nigdy szczegolnie nie przepadalam i uwazam ze tu zachowal sie conajmniej niesmacznie...rozumiem kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie ale to juz bylo obrazliwe. Polacy tak bardzo podkreslaja ze sa TOLERANCYJNI a tak na prawde...szkoda pisac. Nie zachowal sie tak jak potrzeba w tej sytuacji...mamy XXI wiek i chyba juz dawno powinnismy skonczyc z takimi glupimi upzredzeniami...geje lesbijki mniejszosci to tez sa ludzie nie zapomninajmy o tym...co jesli ktos nam bliski okaze sie lesbijka, gejem, stanie sie Zydem...tez bedziemy go wtedy wytykac palcami???
    • krwawy_krolik Nie chcial w reke, wezmie w buzie 18.08.09, 10:43
      Gey power yay!
      • presentation.1 Re: Nie chcial w reke, wezmie w buzie 18.08.09, 10:44
        dobre! hahahaha...

bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg
    • wiwoj A Wybiórcza jak zwykle kłamie 18.08.09, 10:44
      Kiedy pojawia się na horyzoncie KPH dla redaktorów Wybiórczej
      wszystkie chwyty dozwolone.
      • presentation.1 wiwoj , łobuzie, uzasadnij swoja 'złotą myśl" ... 18.08.09, 10:46
        wiwoj napisał:

> Kiedy pojawia się na horyzoncie KPH dla redaktorów Wybiórczej
        > wszystkie chwyty dozwolone.
        • sun_of_the_beach Re: wiwoj , łobuzie, uzasadnij swoja 'złotą myśl" 18.08.09, 14:16
          O, np. tu: "O Cejrowskim zrobiło się głośno w połowie lat 90. W TVP prowadził swój program "WC kwadrans", w którym jako "pierwszy kowboj III RP" atakował mniejszości seksualne, rasowe i Żydów." - Proszę o przykłady takich wypowiedzi WC.
    • sun_of_the_beach Na miejscu Cejrowskiego pozwałbym 18.08.09, 10:46
      Gazetę za nazywanie go antysemitą i rasistą. Drodzy "redaktorzy" może jakieś cytaty na poparcie głoszonych przez was tez. Co do zajścia - reakcja Cejrowskiego była dowcipna i osoby próbujące dokonac prowokacji wyraźnie zrozumiały dowcip, bo same chichoczą.
      • sharn.1 Cejrowski całował Paetza w rękę... 18.08.09, 10:49
        innych gejów w sutannach też...
      • sharn.1 sun_of_the_beach , idiota ? 18.08.09, 10:50
        wejdz na Google, rzuć hasełko 'Cejrowski" i masz dziesiątki cytatów..
        • sun_of_the_beach Re: sun_of_the_beach , idiota ? 18.08.09, 12:02
          sharn.1 napisał:

> i masz dziesiątki cytatów..

Podrzucisz parę? Wszak jestem idiotą - nie poradzę...
      • Gość: Mi-Ki Re: Na miejscu Cejrowskiego pozwałbym IP: 195.150.133.* 18.08.09, 12:10
        Dowcipna reakcja? Gratuluję dobrego smaku!
        • sun_of_the_beach Re: Na miejscu Cejrowskiego pozwałbym 18.08.09, 12:16
          Gość portalu: Mi-Ki napisał(a):

> Dowcipna reakcja? Gratuluję dobrego smaku!

Nie oceniam smaku tylko intencje. Smaku pogratuluj kolesiom z KPH - onie wyraźnie dobrze się bawią.
    • lendo Niebezpieczne to są korupcja, złodziejstwo itp 18.08.09, 10:48
      To że ktoś się brzydzi gejów, zoofili, zjadaczy węży czy ślimaków to jego sprawa. Dodatkowo wcale nie musi zamykać geby w obawie aby ktośnie uznał tego za "publiczne"
    • adam1762 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:48
      Wcale mu się nie dziwie, własnie dlatego Bóg zniszczył Sodomę i
      Gomorę, ponieważ działe się tego typu rzeczy.
      Biblia pisze: " Wydal ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności:
      mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na
      przeciw naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne
      współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźnie z
      mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę
      należną za zboczenie" (Rz 1,26-26)
    • po2jacz Tolerancje = miłość do gejów dlaczego ?? 18.08.09, 10:52
      Dlaczego jak ja nie toleruję zboczeńców nikt nie chce uszanować
      moich poglądów.
      • sharn.1 Cejrowski,swoim chamstwem maskuje swoje gejostwo.. 18.08.09, 10:57
        ale wazeline zawsze nosi przy sobie...
    • maruda.r Re: Brawo Cejrowski! Tak trzymaj i nie dać się pr 18.08.09, 10:55
      Gość portalu: anka napisał(a):

> Brawo Wojtek! Tak trzymaj i nie daj się prowokować.

Szczerze mówiąc, to sam Cejrowski prowokuje.

• magicbox Re: Brawo Cejrowski! Tak trzymaj i nie dać się pr 18.08.09, 12:02
        To że jest chamem jest bezsprzeczne ale wszelkie jego wypowiedzi na temat
        gejostwa to były albo reakcje na zaczepki "homo-działaczy" albo odpowiedzi na
        zadawane w wywiadach pytania.
        • aegis_of_heart I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 12:41
          Facet jest zwykłym chamem i łobuzem, przebranym w "chrześcijańskie" szatki. Nie
          ma usprawiedliwienia dla tego typu zachowań.

Jego program w TVP to był ówczesny szczyt folkloru i rzecz nie do pomyślenia
          dzisiaj. W.C. muzykę może sobie puszczać, ale jego wywody społeczno-polityczne
          wołały o pomstę niebios i piekieł.
          • jazmig Ja też się brzydzę pederastów 18.08.09, 12:51
            Nic na to nie poradzę, ale dla mnie anal-sex to obrzydliwość.

Cejsrowski słusznie odmówił przyjęcia rzeczy od ludzi, którymi się
            brzydzi.
            • jaro_ss Filmy i książki Cejrowskiego mówią same za siebie 18.08.09, 12:56
              To ciekawy człowiek wrażliwy na różnice i wartości kulturowe. I jeśli geje mu
              nie odpowiadają - to widocznie ma w tym jakiś powód.

• escott Re: Ja też się brzydzę pederastów 18.08.09, 13:04
              Strasznie jestem ciekawa, czy to obrzydzenie rozciąga się też na
              uprawiających seks analny heteroseksualistów i czy nie utrudnia to
              codziennego życia... No wiadomo, geja to każdy rozpozna po różowej
              torebce, ale takiego anal-zboczeńca... oni mogą w autobusie koło was
              siedzieć a wy nic nie wiecie! I prezenty wręczać! Groza.
              • carlos_m Re: Ja też się brzydzę pederastów 18.08.09, 13:39
                za takich tez sie wezmiemy, az zostanie tylko homogeniczne
                spoleczenstwo katolictie, w ktorym nastanie wieczna szczesliwosc !!!
                • Gość: wuce Re: Ja też się brzydzę pederastów IP: *.tcd.ie 18.08.09, 16:14
                  a przy kazdym stosunku heteroseksulanym w pozycji misjonarskiej
                  majacym na celu potomstwa splodzenie, ktoremu zycie da duch swiety,
                  bedzie czuwal sluga bozy, i sprawdzal czy bialoglowa i mezczyzna
                  szaty z rozporkiem krocznym przywdziali zasloniajace szatanskie
                  pokusy cielesne, i czy szatan nie przenikna w malzenstwa czlonki
                  kazac rece, nogi i inne czesci ciala obejmowac wzajemnie. po penisa
                  wydobyciu z waginalnych czelusci, hlosta nastpi, az do erekcji
                  upadku, aby penis na sztanska ciemna strone mocy nie przeszedl, a
                  umsyl w swietle pana pozostal.
                  niech swiadomie beda tego wszystkie baranki, albowiem kare
                  straszliwa poniesie kazdy kto bedzie chcial sztanski uzytek z jezyka
                  zrobic, nagie cialo dotykac, lub inne otworne czesci ciala
                  bezczescic!
                  niech swiadomi beda wyrodni sludzy szatana, ze straszliwa pomsta
                  boska ich dosiegnie! a ogien piekelny kolem i kamieniem z nich
                  sludzy bozy wyciagna! milosc blizniego juz zawsze bedzie z nami!
                  niech ci sie swieci bracie WC, i niech twa szata i szata zony twojej
                  z rozporkiem krocznym czuwa nad szatanskimi pokusami erekcji twej,
                  ktora szatan zawaldnac moze!
                  • Gość: tralala Re: Ja też się brzydzę pederastów IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 18.08.09, 16:41
                    brawo - bardzo mi sie podoba! usmialam sie do lez :)
          • Gość: kwadransik Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 12:58
            Pio co geje ida po podpis ksiażki wiedząc jakie ma Cejrowski
            poglądy - po to żeby prowokować bo nic innego nie potrafią zamiast
            siedziec cicho wtedy nikt by ich nie atakował a tak sami tego chcą i
            czy to nie chorzy ludzie , znam gejów którzy sie brzydza
            postępowaniem innych gejóe którzy chcą błyszczeć i tyle to geje
            sprowokowali i tyle.
            • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 13:48
              gdyby czesc kobiet nie wyszla na ulice i nie spalila stanikow to do
              dzisiaj nie moglyby glosowac...
              jestem przekonany, ze geje tez woleliby zajac sie swoim, zyciem, ale
              niestety musza walczyc o prawa, ktorych im sie odmawia,
              szczerze mowiac bardzo im wspolczuje, zastanowcie sie jak ciezko byc
              gejem, nie akceptuje Cie rodzina, w pracy robia sobie glupie zarty,
              a starsza pani w parku krzyczy za toba "sodomita" i kilka razy
              dziennie ktos daje Ci odczuc, ze jestes gorszy, chory, zboczony itp,
              a wszystko tylko dlatego, ze akurat masz wewnetrzny naturalny pociag
              do tej samej plci, wedlug mnie to jest cecha wrodzona i kazdy z nas
              mogl sie taki urodzic, tak jak sa wysocy i niscy, biali i czarni itp.
              zycze powodzenia w waszej walce o rownouprawnienie...
              • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 13:57
                carlos_m napisał:

> gdyby czesc kobiet nie wyszla na ulice i nie spalila stanikow to
                do
                > dzisiaj nie moglyby glosowac...

Kolego, sprawdź kiedy kobiety w np. Polsce uzyskały to prawo a potem
                opowiadaj o "paleniu staników".
                A.
                • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 14:12
                  nie odnosilem sie do Polski, a do zjawiska ogolnie, uzywajac go jako
                  palareli do sytuacji gejow, ktorzy walcza o prawo do godnego
                  traktowania...
                  wiec zanim napiszesz post, ktory nie wnosi nic do dyskucji, a jest
                  uprawianym czesto na forach "czepianiem sie" pomysl prosze...
                  • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 14:25
                    Prowokacja, jaka jest tematem wątku, w "walce o prawo do godnego
                    traktowanie gejów", ma taki sam sens jak "palenie staników" dla
                    uzyskania praw wyborczych kobiet (tej paraleli nie załapałeś).

Nawet więcej - jest przeciwskuteczna.
                    A.
                    • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 14:30
                      jezeli tematem watku jest tylko prowokacja, to zgadzam sie byla
                      ona "marna", ale wydaje mi sie, ze watek sie troche rozwinal i
                      chodzi generalnie o prawa gejow i lesbijek, walcza o nie i
                      wykorzystuja kazda okazje, popelniajac przy tym czasami bledy,
                      prawda jest jednak taka, ze kobiety tez kiedys musialy sobie prawa
                      wywalczyc, a Twoje kometarze caly czas nic nie wnosza, tylko sie
                      czepiasz...
                      • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 14:51
                        Miałbyś rację gdyby "czepianiem się" było udowodnienie błędu w
                        twierdzeniu o związku między "walką o prawa kobiet" poprzez "palenie
                        staników" bo te prawa bez tego kobiety w kolejnych krajach uzyskały
                        (tak app. w Polsce w 1918 a np. w USA w 1920).

Nie mogę wkleić linka bo niby jest to spam więc wkleję częśc treści,
                        link znajdź sobie w googlach:

" A jak właściwie było naprawdę? Czy feministki paliły staniki?
                        Prawdziwa historia jest taka: w 1968 roku nieformalna grupka kobiet
                        chciała zwrócić uwagę na uprzedmiotowienie kobiet w amerykańskiej
                        kulturze i postanowiła oprotestować pokaz piękności Miss America w
                        Atlantic City.
                        ...
                        Przygotowały także blaszaną beczkę na „kobiece narzędzia tortur”. W
                        ramach happeningu wrzucały do niej sztuczne rzęsy, egzemplarze
                        Playboya, pasy wyszczuplające, pończochy, patelnie, rondle, mopy — a
                        także biustonosze. I to właśnie z powodu tej beczki do feministek
                        przylgnęła łatka palaczek staników."

A.
                        • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:00
                          celem mojego porownania, bylo pokazanie, ze jezeli jakas grupa
                          spoleczna jest pozbawiona praw to protestuje, protestowaly kobiety,
                          afroamerykanie, Tybetanczycy, pierwsi chrzescijanie itp.
                          a gdybysmy byli bardziej tolerancyjnu to nikt nie musialby
                          protestowac, tylko spokojnie by sobie zyl....
                          • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:27
                            Kolego, rzecz w tym, że ta prowokacja pokazuje, że w temacie homo
                            trzeba pomału tak jak w komunie "...nie wystarczy nie być przeciw.
                            Trzeba być ostentacyjnie za." - i na to zgody nie ma. Posty w
                            których zarzuca się brak praw w praktyce opowiadają o "całowaniu
                            się, trzymaniu za rękę itd." tak jakby to było zabronione. Czyżby
                            geje byli zaściankowi i się takich rzeczy (tzn. "całowania") bali
                            robić publicznie czy może są skażeni totalitaryzmem i potrzebują do
                            tego "całowania" ustawy to prawo gwarantującej? Z moich obserwacji
                            wynika, ze nie - całują się i chodzą za rękę a spotkać ich za to
                            może jedynie okazjonalna werbalna krytyka ludzi o niskiej kulturze.
                            Takie prowokacje, jak napisałem, są przeciwskuteczne. Aktywują
                            niskie emocje osób, którym tak na prawdę homo wcale nie przeszkadają
                            a którzy w tym temacie są zmuszani w efekcie do zdeklarowania się.
                            A.
                            • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:39
                              jezeli chodzi o prowokacje to jak pisalem, zgadzam sie "marna" bo
                              Cejroski nigdy nie kryl sie ze swoimi opiniami, prowokacja ma sens
                              kiedy odkrywa drugie dno...
                              w sprawie tolerancji, to gejom w cale nie ochodzi o trzymanie sie za
                              rece itp, chodzi o odrzucenie, to ze nie moga powiedziec o tym
                              rodzicom, ktorzy bojac sie, ze zostana wykluczeni ze wspolnoty jako
                              rodzice tego straszego, grzesznego "sodomity", odcinaja sie od
                              dziecka i wykluczaja je ze swojego zycia, a to bardzo boli, gdyby
                              spoleczenstwo bylo bardziej tolerancyjene, to rodzicie nie baliby
                              sie zaprosic na obiad syna z partnerem i cieszyliby sie gdyby ich
                              syn byl szczesliwy...
                              • dziodu Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:46
                                ale to już sprawa pomiędzy rodzicami a gejem - co ja mam do tego? Nic. Jeśli
                                rodzice wstydzą się własnego syna/córki to współczuję, ale żadna akcja
                                propagandowa, żadna ustwa tego nie zmieni. Nie pałam specjalnym entuzjazmem do
                                gejów ale nie jestem też słuchaczem popularnej rozgłośni, ale nie da się nie
                                zauważyć NACHALNEGO lansowania homoseksualizmu przez media.
                              • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:50
                                Przecież Ty piszesz o zmianie świadomości społeczeństwa! Skoro boją
                                się reakcji własnej rodziny to o czym rozmawiamy? Jak niby "walka"
                                jaką prowadzą ma to zmienić? Po obejrzeniu relacji z "parady"
                                rodzina zmieni podejście? Społeczeństwo nie jest tolerancyjne, ok.
                                też się z tym spotkałem ale tego społeczeństwa nie da się edukować
                                na siłę, skutek jest przeciwny od zamierzonego, rośnie agresja itd.
                                Penalizacja homo w Europie stopniowo kończyła się w drugiej połowie
                                XX wieku a już teraz oczekuję się (aktywiści homo bo sami homo to
                                już różnie) praktycznie afirmacji? Ktoś robi homo niedźwiedzią
                                przysługę przy okazji siebie (a nie temat homo) promując.
                                A.
                                • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 16:06
                                  wiec jak Twoim zdaniem gejowie powinni zmieni swiadomosc
                                  spoleczenstwa?
                                  • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 16:20
                                    A powinni ją zmienić? Jak bardzo i dlaczego "turbo"? Czy prawo,
                                    które jak pokazałem, zmienia się w tym temacie, nie jest objawem
                                    powolnej zmiany tej świadomości i przejścia od penalizowania do
                                    traktowania tego jako prywatna sprawa dorosłych ludzi? Co mnie może
                                    obchodzić preferencja seksualna innej osoby i dlaczego miałaby ona
                                    na tej podstawie uzyskać jakąś moją akceptację?
                                    A.
                                    • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 16:36
                                      niestety nie zgadzam sie z Toba, wedlug mnie swiadomosc spoleczna
                                      sie sama nie zmienia, w zadnej kwestii sie jeszcze nie zmienila bez
                                      silych bodzcow i na pewno nie staloby sie tak w kwestii homo, poza
                                      tym przyklad z innych panstw pokazuje, ze jest to skuteczna metoda,
                                      aby ludzie nie mogli uciec od problemu, aby musieli go przemyslec...
                                      • dziodu Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 18:17
                                        a któreż to silne bodźce według ciebie proponowane przez homoseksualistów mają
                                        wpłynąć na świadomość społeczną?bo chyba nie parady...
                      • Gość: Jonek Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:58
                        > wykorzystuja kazda okazje, popelniajac przy tym czasami bledy,

No, to uznaj, że WC też ma prawo do błędów. Wyobraź sobie, że
                        brzydzisz sie homoseksualistów, więcej, uważasz że to co robia jest
                        moralnie złe, tak jak pedofilia czy kanibalizm. Nie kryjesz sie z
                        tym. I w publicznym miejscu, na oczach wszystkich przychodzi do
                        ciebie delegacja pedofilów i prosi o podpis na ksiażce "w ramach
                        odrobinki tolerancji" - a wszyscy dookoła gapia sie, co zrobisz.
                        Przyznaj, że ilość środkow do wykorzystania jest w takiej sytuacji
                        ograniczona, w zasadzie wszystko co zrobisz da sie obrócic przeciwko
                        tobie.
                        Robisz wiec cos, co może jest nieeleganckie, ale przynajminiej
                        jednoznacznie określa twoja postawę.

• carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:06
                          wystarczy powiedziec: "moje osobiste przekonania nie pozwalaja mi na
                          taka dedykacje ani na przyjecie tych prezentow, dziekuje bardzo
                          nastepna osoba prosze", jezeli prowokator jest nachalny to prosisz
                          sluzby porzadkowe o pomoc...
                          i prosze o nieporownywanie homoseksualizmu do pedofilii i
                          kanibalizmu, roznica jest taka, ze w pierwszym przypadku to dwie
                          wolne, pelnoletnie osoby, same podejmuja decyzje, czego nie mozna
                          powiedziec o molestowanej osobie, a juz na pewno o ofierze
                          kanibalizmu
                          • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:30
                            carlos_m napisał:
                            > i prosze o nieporownywanie homoseksualizmu do pedofilii

Ty po prostu bierzesz to na wiarę, nie poczytasz, nie sprawdzisz:

"Ciekawe są, również związki zachodzące pomiędzy homoseksualizmem a
                            pedofilią. Badania wskazują, że w zaledwie 3%-wej grupie
                            homoseksualistów (statystyki kanadyjskie wykazują 1%) (Blanchard R.
                            i inni. "Fraternal birth order and sexual orientation in pedophiles"
                            ["Kolejność urodzenia wśród braci a orientacja seksualna
                            pedofilów"]. Archives of Sexual Behaviour 2000; 29:463-78.) aż 1/4 z
                            nich to pedofile. Oznacza to, że w tak małej w porównaniu z całą
                            populacją grupie, jaką są osoby o orientacji homoseksualnej,
                            zachowania pedofilskie występują 10 - 25 razy częściej niż w
                            pozostałej przeszło 90% populacji mężczyzn heteroseksualnych."

http://www.konserwatyzm.pl/publicystyka.php/Artykul/381/

A.
                            • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:54
                              nawet jezeli, te dane sa prawdzie to prosze zrozum, ze
                              homoseksualizm jest dobrowolnym zwiazkiem dwoch osob, a pedofila
                              jest wykorzystywaniem dziecka przez osobe dorosla...
                              jezeli dobrze Cie rozumiem to chcesz uwododnic, ze homoseksualisci
                              maja naturalne predyspozycje do zla, czyli podazajac tym tokiem
                              rozumowania powinnismy wsadzic wszystkich do wiezienia, poniewaz
                              wsrod nich sa potencjalni pedofile...
                              poza moim zdaniem im bardziej represjonowany jest homoseksualizm tym
                              wyzszy odsetek patologii,
                              to pedofilia powinna byc zwalczana, a nie homoseksulalizm
                              • alfalfa Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 16:10
                                Cóż, badania które podałem pokazują jakąś chorą zależność, zgodzisz
                                się? Może są inne i pokazują co innego - chętnie poczytam.
                                Tolerancji a tak na prawę afirmacji do które próbuje się mnie zmusić
                                np. w mediach typu GW nie trawię. Nie lubię tej
                                nachalnej "inżynierii umysłów" która promują niby-postępowcy. Czuję
                                wstręt do zamiarów stworzenia "nowego człowieka" czy "nowego
                                społeczeństwa" - kojarzy mi się to z komuną.
                                A.
                                • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 17:07
                                  masz racje, przydala by mi sie bardziej naukowa wiedza...
                                  z tym tworzeniem "nowego czlowieka" to moim zdaniem troche
                                  pojechales... tu chodzi o prawa pewnej grupy spolecznej, a nie o to
                                  aby przekonac Cie, ze homo jest fajne...
                                  je tez wolalbym, aby w mediach nie mowilo sie tyle o
                                  homoseksualizmie i zgadzam sie, ze niektore media przeginaja w druga
                                  strone, niestety to chyba nieuniknione dopoki bedziemy dyskryminowac
                                  homo, a sasiadki beda na klatce krzyczec "pedaly"
                                  dzieki za dyskusje, pozdrawiam
                                • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 17:49
                                  pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm#cite_note-ACSF1992-17
                                  bardzo prosze alternatywne badania, ktore wskazuja, ze
                                  heteroseksualni mezczyzni uprawiajacy seks z kobietami,
                                  statystycznie czesciej dopuszczaja sie pedofilii..
                                  troche wiecej danuch z banan na 175 pedofilach:
                                  - 2/3 ofiar to dziewczynki
                                  - +/- 50% utrzymywalo kontakty tylko z dziecmi
                                  - pedofile wykorzystujacy chlopcow nie przejawiali zadnego
                                  zainteresowania ani mezczyznami, ani kobietami

nie wiem na ile wiki jest wiarygodna, ktos moze powiedziec, ze to
                                  spiek gejow, ale badania tam przytaczane przecza wszystkim
                                  stereotypom, ktorymi straszy nas Cejrowski
                                  • Gość: Jonek Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 13:05
                                    Już na pierwszy rzut oka widać, że to strona tworzona przez
                                    apologetów homoseksualizmu.
                          • Gość: Jonek Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 15:50
                            W zasadzie masz rację (co do odpowiedzi) i ja bym pewnie tak zrobił.
                            I to jest właśnie różnica pomiędzy WC a mną, że on wypowiada sie w
                            sposób medialnie nośny, a moje grzeczne wyrażenie zdania nikogo nie
                            obchodzi.

Co do porównania pederastii i pedofilii. W swoim rozumowaniu
                            popełniasz klasyczny błąd - a w zasadzie nie jest to błąd, tylko
                            stosowana powszechnie przez homoseksualistów taktyka, że tworzą
                            argumenty oparte na własnym systemie wartości i próbuja narzucic je
                            ludziom, którzy wyznaja inny system wartości.
                            W tym przypadku argument brzmi "dwie wolne, pełnoletnie osoby same
                            podejmuja decyzję..."
                            Pomijam to, że najbardziej wątpliwe w tej konstrukcji jest słowo
                            wolne - wolne od czego? Przymusu? Przecież dzisiaj głównym
                            argumentem homoseksualistów jest to, że homo sie rodzisz - a więc
                            masz przymus.

Ale bardziej istotne jest, że w systemie chrześcijańskim równie
                            ważne jak brak przymusu czy dojrzałość, a nawet ważniejsze, są
                            przykazania. A z tej perspektywy homoseksualizm jest grzechem
                            porównywalnym z morderstwem, pedofilią, zoofilią i kanibalizmemem.
                            Nie chodzi więc o to, czy każdy pederasta to pedofil, czy co drugi,
                            czy w ogóle. Chodzi o to, że w chrześcijańskim systemie wartości
                            grzech homoseksualizmu ma równy ciężar, jak grzech pedofilii, więc
                            dla chrześcijanina obydwa są równie odrażające.
                            • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 16:04
                              Gość portalu: Jonek napisał(a):

> >
                              > Co do porównania pederastii i pedofilii. W swoim rozumowaniu
                              > popełniasz klasyczny błąd - a w zasadzie nie jest to błąd, tylko
                              > stosowana powszechnie przez homoseksualistów taktyka, że tworzą
                              > argumenty oparte na własnym systemie wartości i próbuja narzucic
                              je
                              > ludziom, którzy wyznaja inny system wartości.
                              > W tym przypadku argument brzmi "dwie wolne, pełnoletnie osoby same
                              > podejmuja decyzję..."
                              > Pomijam to, że najbardziej wątpliwe w tej konstrukcji jest słowo
                              > wolne - wolne od czego? Przymusu? Przecież dzisiaj głównym
                              > argumentem homoseksualistów jest to, że homo sie rodzisz - a więc
                              > masz przymus.

- wolne, czyli nikt ich do tego nie zmusza, przepraszam, ale Twoj
                              wywod na temat wolnosci jest bez sensu, bo podarzajac Twoim tropem
                              moglbym powiedziec zonie, ze nasze malzenstwo jest niewazne, bo
                              decycje podjalem pod przymuem mojej heteroseksualnej natury ktora
                              kazala mi z nia dziecko.....

> Ale bardziej istotne jest, że w systemie chrześcijańskim równie
                              > ważne jak brak przymusu czy dojrzałość, a nawet ważniejsze, są
                              > przykazania. A z tej perspektywy homoseksualizm jest grzechem
                              > porównywalnym z morderstwem, pedofilią, zoofilią i kanibalizmemem.
                              > Nie chodzi więc o to, czy każdy pederasta to pedofil, czy co
                              drugi,
                              > czy w ogóle. Chodzi o to, że w chrześcijańskim systemie wartości
                              > grzech homoseksualizmu ma równy ciężar, jak grzech pedofilii, więc
                              > dla chrześcijanina obydwa są równie odrażające.

ja nie odmawiam nikomu prawa do obrzydzenia, tylko do wymieniania
                              homo w takim sasiedztwie, powiedz mi: opuszczenie mszy w niedziele
                              jest grzechem ciezkim, takim samymy jak morderstwo, pedofilia ipt,
                              czy chrzescijanin czuje do siebie takie samo obrzydzienie, kiedy
                              oposci msze jak gdyby np. zgwalcil owce?
                              czy Ty nie mozesz patrzec na sasiada bo w niedziele wyjechal na
                              Mazury i nie odwiedzil kosciola?
                              • Gość: Jonek Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 09:45
                                Jeżeli już mówimy o mnie, to mam sąsiada homoseksualistę, z którym
                                mam bardzo poprawne układy. Z drugiej strony nie ukrywam, że
                                homoseksualizmu nie akceptuję - co nie znaczy, że mam mieć jakieś
                                wrogie nastawienie do niego samego.
                                On z kolei akceptuje mnie jako osobe, która nie akceptuje jego stylu
                                życia. Kiedys sobie wszystko wyjaśniliśmy, i wystarczy. I tak się
                                nawzajem tolerujemy i jak trzeba, po sąsiedzku sobie pomagamy.

I masz rację, z mojego punktu widzenia jako chrzescijanina to jest
                                wszystko jedno, czy ktoś jest pederstą, ateistą czy zakłamanym
                                pseudo-katolikiem. O wszystkich powinienem sie modlić (o siebie
                                zreszta też, bo grzech pychy duchowej jest poważniejszy od tych
                                wszystkich grzechów) i wzywać do nawrócenia.
                                Bo wszyscy możemy być zbawieni i tak tylko dzięki Bożej łasce.
                                • carlos_m Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 19.08.09, 12:24
                                  Jonek, o to wlasnie chodzi, zaloze ze nie napisales na drzwiach
                                  sasiada "pedal" sprayem itp, chodzi o tolerancje, a nie przekonanie
                                  Cie, ze homo jest ok, czy trendy...
                                  kazdy ma prawo do swoich pogladow, ale ich wyrazaniem nie powinnismy
                                  ranic innych...
                                  co do grzechu to oczywiscie zgadzam sie z Toba, ze chrzescijanin
                                  powinien modlic sie za wszystkich, ale nie wierze, ze Twoje
                                  obrzydzenie jest takie samo w stosunku do pedofila, jak i osoby
                                  ktora oposcila msze, lub np. zdradzila zone
                                  • Gość: Jonek Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:57
                                    No tak, tylko, ze moje obrzydzenie nie ma tu nic do rzeczy. Dlatego
                                    też trudno mi utożsamić się z niektórymi obrońcami "tradycyjnych
                                    wartości" - bo tradycja jest zmienna - może siegac XIX w,
                                    sredniowecza albo starożytności i za kazdym razem oznaczać będzie
                                    coś innego.

Tradycja kształtuje natomiast nasze gusty i dlatego jedzenie
                                    śmierdzacego sera uważamy za normalne, a śmierdzących jajek juz nie.
                                    Podobnie z seksem. Kiedy widze dwóch pederastów to czuję dyskomfort,
                                    bo automatycznie włacza mi się myśl - jak oni to robią? - która jest
                                    dla mnie dosyć obrzydliwa.
                                    Problem w tym, ze kiedy widze dwójke zgrzybiałych staruszków idących
                                    pod ręke, moja żona mówi: "jakie to piękne", a mi znów włącza się ta
                                    sama myśl, która raczej mnie odrzuca.

Ale z drugiej strony wiem, że ze względów moralnych to pierwsze jest
                                    obrzydliwe, a to drugie piękne, niezależnie od moich odczuć
                                    estetycznych.

I odwrotnie, kiedy widze jak mój żonaty kolega podrywa piękną 18-
                                    latkę, to wiem, że to obrzydliwe, podczas gdy to, co widze, jest
                                    piękne.

Dlatego mojego stosunku do homoseksualistów nie buduję na moich
                                    odczuciach, które są zawodne bo wypływają z tracdycji i
                                    przyzwyczajenia, tylko z przykazań Pisma Świętego. A ono każe mi
                                    też "miłować bliźnich" - bez wyjątku.
              • Gość: mizogin Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.ltv.se 18.08.09, 13:57
                > gdyby czesc kobiet nie wyszla na ulice i nie spalila stanikow to
                do
                > dzisiaj nie moglyby glosowac...

I świat by się od tego nie zawalił. Dzięki temu mamy może
                przystojniejszych przeciętnie przedstawicieli władzy niż gdyby ich
                wybierali tylko mężczyźni, ale na pewno techniki reklamy wyborczej
                bardziej by się koncentrowały na merytorycznych sprawach , a nie
                błękicie oczu kandydatów w wyborach.
          • Gość: miki Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: 195.205.240.* 18.08.09, 12:58
            nie lubię cejrowskiego, ani go oglądam (denne te jego filmidłła
            podróznicze) ani słucham ani czytam
            ale czy możan obrazić pedała nazywając go pedałem kdy sam się z tym
            pedalstwem publicznie afiszuje?
            Nic mi do nich (gejów) bo to ich d...y i mogą sobie z nimi robić co
            zechcą, tylko po jakiego diabła chcą koniecznie o tym wszystkich
            informować? Czyżby oczekiwali uznania, podziwu i gratulacji?
            Te ich działania bardziej przypominają promowanie homomanii niż
            przeciwdziałanie homofobii. Sami prowokują homofobię i dbają aby się
            rozprzestrzeniała bo bez niej nikt by się nimi nie interesował. I
            stąd te szopki i wygłupy.
            W wolnym kraju żyjemy i każdy jeśli zechce może być pedałem czuy
            gejem jak mu wygodniej, tylko nie musi sobie tego na czole wypisywać
            bo większości ludzi czyjesc orientacje seksualne naprawdę nie
            interesują
          • Gość: poznanianka Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 13:03
            Cejrowski powiedział to co myśli większość- po co tam poszli wiedząc
            o poglądach Cejrowskiego i większości- to ini prowadzą politykę
            prowokacyjną chcąc zabłysnąc. Oni powinni się leczyć.
            • aegis_of_heart Większość? 18.08.09, 14:22
              Widzę, że projektuje Pani swoje skrzywienia na ogół społeczeństwa.

To, że nadaje się Pani do leczenia nie oznacza, że tak jest z większością.

Jest Pani wymierającym gatunkiem: tak jak ludzie przeczący kulistości ziemi,
              żydożercy czy amisze.

Zauważam u Pani problem z akceptacją rzeczywistości i odniesieniem się do niej w
              sposób racjonalny i emocjonalnie wyważony (skoro popiera Pani chamstwo chama
              Cejrowskiego).

Dla dobra własnego i otoczenia proszę zgłosić się do dobrego psychologa na
              terapię - i jest to prośba całkowicie na poważnie.
              • pamejudd Uch, powaga wagi ciezkiej. 18.08.09, 16:14
                Jesli wypisujesz takie kretynizmy z cala powaga, to obawiam sie, ze nie twojej przedmowczyni przydalaby sie terapia.

Swoja droga, naprawde uwazasz, ze ciotki z KPH maja poparcie wiekszosci spoleczenstwa? Jesli tak, to raczej sam projektujesz, niedouczku.
              • Gość: porto Re: Większość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:38
                I właśnie kto powinien się leczyć normalny czy nienormalny- bo w
                dzisiejszym świecie chyba jest na odwrót - a ty agisie lecz sie z
                nienawiści bo nie wiesz co to demokracja.
          • krawiec6661 Re: I to go niby jakoś usprawiedliwia? 18.08.09, 15:52
            Jest jaki jest i niech sobie będzie. Wystarczyłby społeczny ostracyzm wobec
            niego, ale jak widać, za coś go wielu ludzi lubi. Cejrowski jest dla mnie dobrą
            "reakcją obronną" na zalew gejowskiej kultury i gejowskiego punktu widzenia. Nie
            można już nawet powiedzieć "nie lubię gejów", bo ci zaraz wyskoczy jakiś
            działacz i będzie chciał kolorową chorągiewkę wsadzić w dupę...

A co do "chrześcijańskich szatek", nie pamiętam aby w Biblii było coś o tym aby
            lubić i tolerować gejów, wręcz przeciwnie, homoseksualizm jest tam opisany jako
            zwyrodnienie i jest tez karany surowo. W czym więc problem? Chrześcijanin pełną
            gębą!
      • Gość: takijestem Cejrowski- Spoko Kolesiem jest! IP: 188.33.27.* 18.08.09, 13:18
        Spoko koleś, jeden z niewielu którzy mają wyraziste poglądy z których wiele jest zbieżnych z moim pkt widzenia np sprzeciw wobec całego tego eurokołchozu i UE. Na razie popieramy bo nie widzimy że to ogranicza rozwój - kiedys wolny rynek dziś "załatwiasz dotacje" - i nie chodzi o korupcje i "załatwianie" a o to że zamiast robic biznes (dobry produkt, dobra reklama, dobra sprzedaz dobry zysk) zatrudniasz armie prawnikow którzy bedą ci pisać wnioski unijne o kase, na to na tamto. Bo jak nie to padniesz a wygra Twój konkurent który sprzęt (maszyny itp) ma z rozmaitych "Działań..."

I druga rzecz, bardziej oszołomska to ci geje lesbijki itp. Dla mnie mogą sobie żyć jak chcą ale nie rozumiem dlaczego mam jawnie sie cieszyć ze sobie np Paradują. Czy hetero organizują jakieś parady równości? Niestety mamy do czynienia z dziwnym dyktatem mniejszości: gloryfikacja gejów, gloryfikacja Zydów, gloryfikacja tamtych owantych. Potem taka jedna z drugą muzułmanka ubrana od stóp do głow w jakieś szmaty (bo religia jej zakazuje inaczej) idzis do sądu że jest dyskryminowana bo jej w tych szmatach nie wpuścili na basen. Troche RÓWNOWAGI, dla wszystkich. Czy ja moge iść na basen i np zrobić tam kupę bo mi to religia nakazuje? "Oddanie stolca po udanym oczyszczeniu" (np umyciu sie Księga 51. religi Hiperduperzfesjs". Nie łammy zasad współżycia społecznego bo nagle komuś się to z jego religią nie zgadza. Nie chciałbym iść na basen gdzie np jakaś baba siedzi w basenie w brudnym kocu i robi kupę. Sorry.
        • pamejudd Jest Megaziomem. 18.08.09, 13:30
          Jego odchylenia sa oczywiscie nie z mojej bajki, ale szacun dla goscia, ze ma odwage wypowiadac i stanowczo bronic swoich pogladow.
        • carlos_m Re: Cejrowski- Spoko Kolesiem jest! 18.08.09, 13:54
          heteroseksualni nie protestuja, bo im nikt niczego nie zakazuje, ale
          gbybysmy nagle zakazali malzenstw brunetow z blondynkami, to zaloze
          sie, ze wywolaloby to protesty, a np. ksiadz by wyszedl i powiedzial
          leczcie sie, dlaczego podoba Wam sie inny kolor wlosow, to nie
          moralne...
          prosze sprobuj wczuc sie w sytuacje geja w Polsce, chcialbys tak
          zyc, czy walczylbyc o prawo do godnego zycia...
    • princealbert trzeba zastosowac trik 18.08.09, 10:55
      dac mu prezent a dopiero potem ujawnic swa orientacje. Ciekawe co
      zrobi nasz dzielny kowboj? Chyba sie zsika ze strachu, ze zaraz
      umrze na HIV.

Zreszta facet ma nierowno pod czapa, po co o nim pisac?
    • Gość: kuku KPH chciala go udobruchac? IP: *.bredband.comhem.se 18.08.09, 10:58
      To postapila glupio. Od takich typow lepiej trzymac sie z daleka i
      bez przerwy obnazac ich nienawisc i glupote. Na postawe i zachowanie
      tego czlowieka moglo wplynac jego nieudane malzenstwo i podswiadome
      obwinianie o to wlasnego nieakceptowanego i wypieranego
      homoseksualizmu. Prawdziwy facet hetero ma obojetne nastawienie do
      homo i odbiera to zjawisko jako swoista egzotyke. Nawet wystawiony
      na molestowanie ze strony drugiego mezczyzny nie koniecznie reaguje
      agresja.
      • representation1 Re: KPH chciala go udobruchac? 18.08.09, 11:32
        > Prawdziwy facet hetero ma obojetne nastawienie do homo i odbiera to
        > zjawisko jako swoista egzotyke. Nawet wystawiony na molestowanie ze
        > strony drugiego mezczyzny nie koniecznie reaguje agresja.

Znowu to samo pier.dolenie. To znaczy, że każdy kto krytykuje homoseksualizm
        jest kryptogejem. Brawo!
        Dość już tej waszej egzotyki. Jak się dupczycie w swoim gronie po kątach, to
        jeszcze można by wytrzymać, ale żenić (a raczej mężyć się) i adoptować dzieci
        wam nie pozwolimy.
    • kgbaca Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 10:59
      A gdzie wolnośc słowa i przekonań, nie mówiąc już o wolności wyznania. Trudno tez mówić o publicznej zniewadze, skoro powiedział to na spotkaniu z czytelnikami jego ksiązki i to do kilku osób z prezentmi. Nie wystąpił publicznie z atakiem na gejów, tylko odrzucił prezenty i uzasadnił dlaczego. Czy miał te prezenty przyjąć wbrew sobie by nie urazić kilku osób?

To juz się robi jakaś paranoja. Ja nie jestem przeciwnikiem gejów i niech sobie robią co chcą ale NIE ZGADZAM SIE NA NARZUCANIE MI POGLADOW I PRZEKONAN. Jak ktos ma uprzedzenia względem gejów, polityków, chudych, katolików, księży itp to ma do tego prawo.

PS. Czy słowa "nalezy potępiać grzech sodomski" to rzeczywiście nawoływanie do nienawiści? To mam wrażneie, że większość księży w tym kraju powinna za to beknąć.

PPS. Geje, macie moje poparcie i myślę, że coraz więcej osób was akceptuje i nie uważa ze "zboczeńców" jednak takie akcje i publicnze robienie z siebie ofiar tylko wzmaga do was niechęć, przynajmniej moją. Wybaczcie, ale nie uważam orientacji seksualnej za czynnik wartościujący człowieka. Mało tego nie uważam go również za coś wartego podkreślania. Jest to prywatna sprawa każdego z nas.

PPPS. Przypomnijcie sobie lepiej bajkę o chłopcu który bezpodstawnie wzywał pomocy i weźcie ją sobie do serca. Czy w tym przypadku warto podnosić rwetes? Jesli społeczeństwo zmęczy się takimi akcjami to w momencie, gdy na prawdę będziecie uciskani nikt nie zareaguje na waszą krzywdę.
    • slawekpl Taki jestem sliczny... 18.08.09, 11:00
      ...Ach te wloski ulozone, to zwodnicze i kokieteryjne spojrzenie....
      Tak,tak chyba ma wszystkie predyspozycje aby eventualnie byc gejem.
      ale bardziej podobaja mu sie pewnie tacy nadzy z lasow
      tropikalnych....
    • mike1976 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 11:00
      Wg mnie Cejrowski sam jest krypto-gejem. Jego chorobliwa homofobia jest typowa
      dla osób, ukrywających przed światem i sobą swoją prawdziwą orientację seksualną.
    • naprawdetrzezwy I co? Pozwą go przed sąd? 18.08.09, 11:01
      On i tak od niech nie weźmie, bo się nimi brzydzi.
      Wszyscy to wiedzą, wieć po co oni się tam pchali?
      Żeby go wq...ić?

;>
    • maj47 Wreszcie powrót do normalności 18.08.09, 11:01
      Pedał pozostanie pedałem, lezba lezbą choćby nie wiem jak usiłowali
      sie nazywać.Od wieków wiadomo że jest to społecznośc najbardziej
      kryminogenna łacznie z pedofilią i pederastią - stąd wywodzi się
      połowa współpracowników tajnych służb,które oczywiście nie
      omieszkiwały to wykorzystywać.Dostali od Najwyższego już ostrzeżenie
      w postaci HIV ;za mało? natępnym razem może nie być ostrzeżenia.Ja w
      każdym razie przestałem to towarzystwo tolerować, sami się doprosili.
      • sharn.1 maj47, następny anonimowy pedał,udający lezbe... 18.08.09, 11:07
        maj47 obrzydliwy przydupas SB...
        • maj47 odejdź ode mnie , bo mnie zahiwisz 18.08.09, 11:11
        • representation1 sharn.1 - gejowski propagandzista 18.08.09, 11:17
          Modna śpiewka ostatnio na forum GW. Jeśli ktoś nie lubi gejów, to znaczy że jest
          kryptogejem. Hitler nienawidził Żydów i też były głosy, że jest pochodzenia
          żydowskiego. Według tego samego schematu, tych, którzy są za lustracją określa
          się często na forum GW mianem esbeków i komuchów.

Niestety, szanowni geje, za pomocą takich argumentów niczego nie zdziałacie.
          Zdecydowana większość normalnych ludzi nie postępuje tak, jakbyście chcieli to
          sobie tłumaczyć. To są ewentualnie bardzo nieliczne przypadki, które
          potwierdzają regułę. A jeśli nawet ktoś faktycznie byłby gejem i tego się
          brzydził, to tylko chwała mu za to.

Żeby było jasne: Cejrowski może i jest oryginałem, ale na pewno nie jest gejem.
          • sam_gaz representation1..ekspert od rowerów... 18.08.09, 11:25
            od drażków i pedałów...
            > Żeby było jasne: Cejrowski może i jest oryginałem, ale na pewno nie jest gejem.

Jak to sprawdziłeś, bez wazeliny ?
    • tomek693 Tym parszywym pedziom we łbach sie poprzewracało! 18.08.09, 11:03
      Gejemto jest ktoś,kto ma Bentleya i 1000000 na koncie- reszta to
      pospolite pedały.
      • sharn.1 tomek693..No właśnie, ten parszywy Cejrowski... 18.08.09, 11:09
        tomek693 napisał:

> Gejemto jest ktoś,kto ma Bentleya i 1000000 na koncie- reszta to
        > pospolite pedały.
    • rad_kot80 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 11:04
      Co to za wielkie zdziwienie. Pan Cejrowski jest zagorzałym "antygejarzem" i
      jest wierny swoim zasadom. Koniec kropka. Po co wiec ta cała szopka, żeby go
      "nawrócić". Chyba tylko po to, żeby można było napisac jacy to geje są biedni.
      Geje nie lubią, żeby ich "nawracać" na "właściwą" orientację, więc czemu sami
      nawracają. To jest jawna hipokryzja i nietolerancja odmiennych poglądów.
    • wuj1234 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 11:07
      Ja też brzydzę się was.
    • maj47 Zapomniałem powitać sympatyków (lista w zał.): 18.08.09, 11:09
      W kolejności alfabeetycznej:
      Abnegaci, aborcjoniści, anarchiści, antykatolicy, antyklerykaliści,
      antynarodowcy, antypoloniści, atole, bezjajowcy, bezmózgowcy,
      blokersi, czarnopodniebienni, ćpuny, czytelnicy „Myśli i Nic”,
      dilerzy, dresiarze, dynksofile, e-gnostycy, "e-kolodzy", eksksięża,
      ekszakonnice, erotomani, "europejczycy", feministki, feminiści,
      folksdojcze, gangsterzy, glizdy (nie mylić z glistami),
      globaliści, gnidy, gnoje, gnostycy, gó...arze, hedoniści, hieny
      (cmentarne też) , holocaustbusinessmani, internacjonaliści,
      irracjonaliści, jediści, kabaliści, kakademony, kapusie,
      katolewacy, komuniści, koprofagi, koprofile, kosmopolici, kundle,
      lewacy, lezby, libertyni, lichwiarze, łudstoki, łysole, marksiści,
      masochiści, masoni, menele, mentalni talmudycznie, mordercy księży-
      patriotów, myślący inaczej, niewyskrobki, niuejdże, odrzuceni,
      owsiki, oszczercy, oszołomy, pacyfiści, padalce, panteiści, pan-to-
      ja-ści, paskudy, pedały, po- (po-ganie, po-kraki życiowe, po-kraci,
      po- kryci, po-kręceni, po-lonofobi, po-paprańcy, po-pieprzeni, po-
      rąbani), prowokatorzy, qqqqqrwy, "racjonaliści", sataniści,
      scjentolodzy, sodomici, szczuny, ścierwa, świnie, toleraści,
      wnicniewierzący, wolnomyśliciele, wolnomyślący, współpracownicy i
      donosiciele ( SB, UB, Mosadu, KGB, Stasi i in.sił ), wyalienowani
      (umysłowo też), złodzieje, zoofile, żydofile, żydomasoni.

Lista w ciągłym opracowaniu..
      • sam_gaz maj47, to lista twojej rodziny ? 18.08.09, 11:11
        opisz tatusia i...tatusia.
        • maj47 Re: maj47, to lista twojej rodziny ? 18.08.09, 11:23
          Łudstok już się skończył. Jeśli jesteś z tych inaczej, to przedstaw
          się jakoś to cię może dopiszę, jak na to zasłużysz. Póki co nie
          plącz się szczylu pod nogami. Nie napiszę przecież: won "sam do
          gazu". Sam wiesz gdzie twoje miejsce.
          • sam_gaz Re: maj47, to lista twojej rodziny ? 18.08.09, 11:28
            nie odpowiedzałeś na pytanie, synu komuny gejowskiej..Nie zmieniaj tematu, tylko
            ci pieszczoty w głowie....
    • dzakarta Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 11:09
      Czy Cejrowski brzydzi się również heteroseksualnymi facetami, którzy
      preferują seks analny z kobietą?
    • w.a.nawrocki Brzydzę się cwaniaczka Cejrowskiego 18.08.09, 11:16
      WC kwadrans już minął, Ciemnogród i Kociewie też się przejadło. "Boso przez
      świat" - poziom MCDonald ze starym olejem od frytek.... Wojteczek musi
      brylować, musi zaistnieć. Już go poza TV1 nikt nie chce. A żyć z czegoś
      trzeba. Więc ten podtatusiały onanista (nie ma żony) lub impotent stara się
      zrobić szum wokół siebie. Może znów wypłynie jak w programie Wartości Cloaczne
      kwadrans? Może znów mu się przypomni jakie przeżywał orgazmy jako
      sutannofilista całując księdza w łapę na zjeździe ciemnogrodu w Kociewiu...
      Ktoś mu to sponsorował... Zjednoczenie Chrześcijańsko-Narodowe z Piłką,
      Orzechowskim i Niesiołowskim to ukochane czasy Cejrowskiego. Mógł wtedy w
      poczuciu wyższości pouczać za swoją idolką posłanką Nowiną-Konopka
      „Społeczeństwo składa się z przypadkowych jednostek, dlatego nie można mu
      ufać”. Lub też popierać ideologie swojego mistrza Henryka Goryszewskiego z
      rządu parafianki Suchockiej który mawiał często - Nie jest ważne, czy w Polsce
      będzie kapitalizm, wolność słowa, czy w Polsce będzie dobrobyt –
      najważniejsze, żeby Polska była katolicka.
      Jakoś Cejrowski żadnego księdza pedofila nigdy nie potępił publicznie.
      Oto świat homo nie wiadomo Wojciech Cejrowskiego...
      • Gość: lilia Re: Brzydzę się cwaniaczka Cejrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 11:26
        Nie ma potrzeby tak się skupiać na osobie Cejrowskiego. Przecież nie o niego
        chodzi ale o to co powiedział. A powiedział rzecz najzwyklejszą na świecie, że
        każdy normalny człowiek się brzydzi homo-dewiacją. To jest tak naturalne, że nie
        ma o czym dyskutować.
        Dziś już normą stało się, że jak ktoś powie coś normalnego, to staje się to
        sensacją.
      • wuk4 Re: Brzydzę się cwaniaczka Cejrowskiego 18.08.09, 17:42

w.a.nawrocki napisał:

> Jakoś Cejrowski żadnego księdza pedofila nigdy nie potępił
        publicznie.
        > Oto świat homo nie wiadomo Wojciech Cejrowskiego...

To więc i świadczy o tym, że Cejroś NIE JEST ukrytym pedofilem i
        nie obchodzi go ten temat. Natomiast jest ukrytym homoseksualistą i
        chce manifestacyjnie udowodnic całemu światu, że nim nie jest,
        obrażając innych gejów, którzy nie mają kompleksów z powodu swojej
        orientacji.
    • wojtekz1 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 11:23
      Brawo Cejrowski!!!. Grzech trzeba nazywać po imieniu i nie można dać
      się zastraszyć wspólczesnej ideologii. Wyznawcy Chrystusa też mieli
      odwagę przeciwstawić się 2 tys. lat temu Imperium Rzymskiemu i
      zwycięzyli pogaństwo. Wspólczesne cesarstwa też legną w gruzach, a
      prorocy zepsucia moralnego i zboczeń zostaną zapomniani, jak
      pogańskie bożki. Bo tylko jedno jest Królestwo, którego końca nigdy
      nie będzie.
      • Gość: Jas Re: Cejrowski do gejów: Brzydzę się was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:29
        Ojej krzyżyk na drogę człowieku :-)
    • polipoler2 Cejrowski do gejów: Brzydzę się was 18.08.09, 11:23
      Brawo Wojtek!
    • Gość: kuku Brzydze sie Cejrowskim IP: *.bredband.comhem.se 18.08.09, 11:27
      Ale czy Cejrowski brzydzi sie Paetzem? Chcialbym tez wiedziec czy
      Cejrowski jako konserwatywny katolik brzydzi sie zalozycielem
      Legionu Chrystusa. Otoz ten slynny Maciel Marcial Degollado a moze
      degrengolado mial przynajmniej jedno dziecko z kobieta utrzymywana
      do zaspakajania naglacych potrzeb seksualnych, wyludzal majatki od
      samotnych wdow, interesowal sie nieletnimi tylkami seminarzystow
      (pedofil), wydawal miliony euro na luksusuowe apartamentydla swoich
      kochanek i swoich dzici (trzech mlodych mezczyzn twierdzi, ze byl
      ich biologicznym ojcem - ale to jeszcze nie zostalo potwierdzone). A
      ponoc jako zakonnik mial zyc w ubostwie hahaha
      • sam_gaz Brzydze sie Cejrowskim, ten jego odbyt w miejscu.. 18.08.09, 11:29
        gdzie powinna być gęba... obrzydliwy facet, tfu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka