coitusik 09.06.05, 22:37 czemu nawet juz tutaj, lekcewazysz potencjalnych klientow??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola773 Re: ola773 10.06.05, 08:49 Co masz na myśli - nie rozumiem? Nie otrzymałam od Ciebie żadnej wiadomości, więc na jakiej podstawie mówisz lekceważeniu? A może pomyliło Ci się z kimś innym .... - nie szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: ola773 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:55 Gorąco polecam Panią Ole!!!!!!!! Wlanie wróciłem z Turcji. Korzystałem z pośrednictwa właśnie Pani Oli i jestem jej bardzo wdzięczny za profesjonalizm. Bardzo doby 4* hotel w centrum Alanyi w opcji All za 1050 zł. Cały koszt. Miły kontakt telefoniczny i mailowy. Całość załatwił przez telefon w kilka chwil. Pozdrawiam i gorąco polecam Jasiu Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik napisalem do Pani 11.06.05, 19:02 prosbe o oferty dla singelka, a Pani mnie olala:( Odpowiedz Link Zgłoś
ola773 Re: napisalem do Pani 12.06.05, 09:10 Wybacz - ale przejżałam jeszcze raz całą swoją pocztę - nie mam zupełnie NIC od Ciebie (jeżeli pisałeś z :coitusik@gazeta.pl). Uwierz że odpisuję w ciągu tego samego dnia (jeśli nie mam oferty która odpowiada wymaganiom - piszę że nie mam, ale piszę). Może coś nie przeszło. Napisz proszę jeszcze raz, a postaram się pomóc. Kopię wyślij do: sunflowertours@vp.pl - będziemy pewni że na 100 procent doszło. Odpowiedz Link Zgłoś