zapach_skarpet 15.09.09, 19:06 Chodzą ludzie po jezdni jak po łące, chodnik cały zastawiony, parkowanie gdzie popadnie - pytam gdzie jest Straż Miejska? Miał być robiony porządek z tym miejscem, i co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyzapach Re: Targ nad rzeczką IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.09, 20:01 Jesteś zupełnym cymbałem i głupkiem że tak piszesz .Idż i machnij jeszcze coś w ten głupi dziób kretynie i nie ośmieszaj się bo cię czyta cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Targ nad rzeczką 15.09.09, 20:07 Ale problem!!!?????Czysta dziecinada ,pytam to po co tam jedziesz a później zadajesz głupie pytania na ogólnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Targ nad rzeczką IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.09, 20:32 Targowiska miejskie w Radomiu to skandal. Totalny bród. "Nad rzeczką" śmierdzi z daleka. Na pozostałych też nie lepiej. Wszędzie śmieci, walające się opakowania, resztki żywności. Są miejsca gdzie nie ma chodników. Co się dzieje z opłatami targowymi? Ileż to się mówi: jak to Radom się zmienił, skok cywilizacyjny a tu kupa gnoju w każdej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dędunamlufiu Re: Targ nad rzeczką IP: 188.33.67.* 15.09.09, 20:57 No kiedy podrzędne kupczyki skończą okupację miasta, jak to wygląda, mamy być jak skaryszew czy inne zapyziane miasteczko. Za bramy miasta takie "inwencje handlowców", tu się nic nie zmieni jak większość będzie za buraczeniem i zapyzialstwem. Ludzie chcemy zmienić to miasto, a forum mamy buraczne, więc co wybierasz prafdo czy fałuszu, czołowy buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Targ nad rzeczką IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.09.09, 15:50 To jest jakieś rozwiązanie. Zrobić porządek albo skasować targowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
double.dog Re: Targ nad rzeczką 16.09.09, 08:38 Straż miejska boi się interweniować. Może co najwyżej pogonić jakąś babuleńkę z pietruszką bo taka nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzapach Re: Targ nad rzeczką IP: *.radom.vectranet.pl 16.09.09, 14:42 Gość portalu: sip sip napisał(a): > Jako żer dla takich idiotów jak ty, abyś mógł obsrańcu odpowiedzieć > na taki post i żeby coś cie mendo wypełniło wreszcie > > Co wybierasz? Ha hah Do ciebie odnoszą się pogrubione wyrazy i dodam jeszcze że jesteś typowym kretynem i trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Targ nad rzeczką IP: *.radom.vectranet.pl 17.09.09, 15:31 Co z tego że straż miejska przejdzie się obok targu i przegoni babcie handlujące na chodniku, jak gdy tylko panowie odejda troszke dalej one wracaja i nadal handluja - taka walka z wiatrakami. Jedyne wyjcie to nalozenie na sprzedajace kobiety wysokich mandatow tak by im sie odechcialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: Targ nad rzeczką IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.09, 20:26 Zostawić babcie w spokoju a wziąć się za parkujących na trawnikach i chodnikach. Pieszych tez obowiazuja przepisy i powinni przechodzic na pasach. A najwięcej kontroli przydałoby się po 15tej żeby złapac tych co wrzucają odpady do rzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog Re: Targ nad rzeczką IP: 188.33.62.* 17.09.09, 20:35 Hmmmmmmm, odpady do rzeczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inż. Re: Targ nad rzeczką IP: *.algo.radman.pl 04.12.09, 21:56 Na początku było fajnie, ale teraz jest nudno. Gadamy tylko o jej ciuchach, całe dnie spędzamy w galeriach, a w domu na okrągło leci mtv i rmf. Ja już dłużej tego nie wytrzymam. No i jakie koszty przy tym ponoszę! Ona średnio kosztuje mnie 10 tys. miesięcznie! Chciałbym z nią zerwać ale nie wiem jak. Dla niej zostawiłem żonę i dzieci a teraz czuje że to był chyba wielki błąd! Odpowiedz Link Zgłoś