Dodaj do ulubionych

Robert Śledź w Radomiaku

IP: 217.11.142.* 07.01.04, 23:24
Jestem ciekawy co bedzie dalej. Mam nadzieje,ze w Radomiaku idzie ku
lepszemu. Mam tez nadzieje,ze znajdzie sie "lowca bramek" czyli 2 Sztejn.I
mam nadzieje, ze zielona lokomotyw bialo zielona zaczela sie rozkrecac na
dobre. Jesli tak dalej bedzie to kto wie, moze juz za czasa jakis
zapsiewamy"..druga liga druga liga Radomiak..."
Obserwuj wątek
    • Gość: ddd Re: Robert Śledź w Radomiaku IP: 212.244.63.* 08.01.04, 08:27
      Myślę, że ten czas nastąpi już za 5 miesięcy !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Sylwek Re: Robert Śledź w Radomiaku IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 21:02
        Licealny kolega trenerem Radomiaka - pozdrawiam, Sylwek (Canterbury, Wlk Bryt)
    • Gość: mk ZIELONO-BIAŁA! IP: 157.158.160.* 08.01.04, 21:53
      BAILO-ZIELONA TO JEST CHYBA LECHIA GDANSK! ALE 2 LIGA TUZ TUZ ( RADOMIU
      OCZYWISCIE. POZDRO GNIADY!!!
    • Gość: Trendy Jednak coś się dzieje w Radomiaku ! IP: *.chello.pl 09.01.04, 21:07
      To kolejna dobra wiadomość. Jeśli szefowie klubu utrzymają to tempo, to my
      kibice możemy być spokojni o wiosnę, oczywiście o tę trzecioligową. Szkoda
      Sztejna, ale cóż takie jest życie, widać tak miało być. Może tylko trochę
      przykro nam kibicom, że wyjechał tak "po kryjomu". Życie biegnie do przodu i
      nie ma co wracać do przeszłości a myśleć o tak oczekiwanej przez nas kibiców
      Radomiaka inauguracji. 21 marca w Kozienicach zostaną zweryfikowane wszystkie
      działania Zarządu, trenerów i samych zawodników. Jeśli rzeczywiście chcą Oni
      awansować do II-giej ligi to nikt i nic im w tym nie przeszkodzi. Natomiast
      jeśli zawodnicy Radomiaka nie będą chcieli awansować do drugiej ligi, to
      Zarząd, trener i my kibice nic nie jesteśmy w stanie zrobić, bo to Oni grają na
      realnym boisku. Póki co pełni optymizmu czekamy na rewanże. Byle do wiosny.
    • Gość: MAC Re: Robert Śledź w Radomiaku IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 11:40
      Radomiak jest dobry ale z nami nie wygracie (MKS Mława).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka