Dodaj do ulubionych

Wóda na studniówkach

IP: *.udn.pl 21.01.04, 21:28
Młodzież popija dyskretnie, a grono, zaproszeni politycy i rodzice bez
skrępowania i opamiętania. Czy tak powinno być? Pijane nauczycielki to
szokujacy widok dla uczniów. Czy w szkołach wolno pić alkohol?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ech. Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 21.01.04, 21:36
      Teraz wszystko wolno.Takie czasy. A co z tego wyniknie zobaczymy za parę lat.Ja
      widzę to czarno.Dodam, że kiedyś byłem na przyjęciu w jednej z firm.Przyjęcie
      organizował szef firmy,niemiec. Z początku było OK. Piwko,winko,drinki. Po 2
      godzinach polacy udźgali się jak ś..... Obserwowałem niemców. Śmiali się z
      politowaniem nad naszym głupowatym narodem.
      • Gość: chłopaki Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 10:30
        My schowaliśmy gorzałę w dekoracjach, które robiliśmy na sali. Nikt sie nie
        zorientował i mieliśmy co popijać do rana.
    • Gość: Matka Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 11:51
      Wszystko zależy od dyrektorów. Jak widać nie ma takiego, który miałby odwagę i
      zabronił podawania alkoholu. Ale dziwi mnie o jakich polityków chodzi, skąd
      politycy na studniówkach? Czyżby jakieś w d...właztwo dyrektorów?
      Co do młodzieży, to pili i będą pić na studniówkach, co nie oznacza, że nie
      należy z tym kategorycznie walczyć. Jednak nie jest to tylko sprawa szkoły ale
      również rodziców, którzy bardzo często sami organizują alkohol dla swoich
      dzieciaków na studniówkę. To są niestety fakty i to mające miejsce także w
      tych szkołach, które uważane są za jedne z tych lepszych w mieście.
      • Gość: kochanow Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 12:01
        O Matko! Toż ty nie wiesz jaki spęd polityków był w kOCHANOWSKIM? A Pani
        Skałbania na ilu już studniówkach była i udaje że nie widzi tych wódospadów
        gorzały?
        • Gość: Wujek Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 18:26
          Ale oni są najlepsi, to im wolno.
        • Gość: maturzysta Re: Wóda na studniówkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 23:12
          akurat prawda jest taka, ze pani skalbania nie mogla widziec jak pilismy, bo
          wszyscy nauczyciele czekali az "wladze" wyjda... ;) ale pozniej dalismy ostro.
          i jest dobrze. a niektorzy radni tez sa spoko i wcale nie trzeba czekac jak
          wyjda. niech zyje woda na studniowkach!
    • Gość: uczennica Re: Wóda na studniówkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.01.04, 19:26
      Wczoraj na spotkaniu z Komitetem studniówkowym Przepióreczka brodata-dyrek
      odzieżówki kategorycznie zakazał wszelkich alkoholi oprócz oficjalnego
      szampana. Wiecie jak po cichu rodzice chcichotali w rekawy? Stawiam 1:10 że go
      wykiwają.
    • Gość: Znajoma Re: Wóda na studniówkach IP: *.internet.radom.pl 24.01.04, 17:24
      Przepiórka to stary gazer. Wódy nie wylewa za kołnierz na pewno!Dyrektorem jest
      tu 1 rok więc chce się pokazać z jak najlepszej strony. Ale chyba takiej strony
      nie posiada, bo grono pedagogiczne szkoły, gdzie pracował w ubiegłych latach
      wyrzuciło go na zbity pysk.Taki był kochany!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nauczycielka Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 25.01.04, 20:58
      A w jakiej to szkole te pijane nauczycielki??? Na wielu już byłam studniówkach
      i jakoś ich nie widziałam, w przeciwieństwie do uczniów i rodziców, których
      czasem dyskretnie trzeba wyprowadzać i odwozić do domów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka