Gość: ojciec IP: *.udn.pl 21.01.04, 21:28 Młodzież popija dyskretnie, a grono, zaproszeni politycy i rodzice bez skrępowania i opamiętania. Czy tak powinno być? Pijane nauczycielki to szokujacy widok dla uczniów. Czy w szkołach wolno pić alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ech. Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 21.01.04, 21:36 Teraz wszystko wolno.Takie czasy. A co z tego wyniknie zobaczymy za parę lat.Ja widzę to czarno.Dodam, że kiedyś byłem na przyjęciu w jednej z firm.Przyjęcie organizował szef firmy,niemiec. Z początku było OK. Piwko,winko,drinki. Po 2 godzinach polacy udźgali się jak ś..... Obserwowałem niemców. Śmiali się z politowaniem nad naszym głupowatym narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopaki Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 10:30 My schowaliśmy gorzałę w dekoracjach, które robiliśmy na sali. Nikt sie nie zorientował i mieliśmy co popijać do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 11:51 Wszystko zależy od dyrektorów. Jak widać nie ma takiego, który miałby odwagę i zabronił podawania alkoholu. Ale dziwi mnie o jakich polityków chodzi, skąd politycy na studniówkach? Czyżby jakieś w d...właztwo dyrektorów? Co do młodzieży, to pili i będą pić na studniówkach, co nie oznacza, że nie należy z tym kategorycznie walczyć. Jednak nie jest to tylko sprawa szkoły ale również rodziców, którzy bardzo często sami organizują alkohol dla swoich dzieciaków na studniówkę. To są niestety fakty i to mające miejsce także w tych szkołach, które uważane są za jedne z tych lepszych w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanow Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 12:01 O Matko! Toż ty nie wiesz jaki spęd polityków był w kOCHANOWSKIM? A Pani Skałbania na ilu już studniówkach była i udaje że nie widzi tych wódospadów gorzały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 22.01.04, 18:26 Ale oni są najlepsi, to im wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Wóda na studniówkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 23:12 akurat prawda jest taka, ze pani skalbania nie mogla widziec jak pilismy, bo wszyscy nauczyciele czekali az "wladze" wyjda... ;) ale pozniej dalismy ostro. i jest dobrze. a niektorzy radni tez sa spoko i wcale nie trzeba czekac jak wyjda. niech zyje woda na studniowkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Wóda na studniówkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.01.04, 19:26 Wczoraj na spotkaniu z Komitetem studniówkowym Przepióreczka brodata-dyrek odzieżówki kategorycznie zakazał wszelkich alkoholi oprócz oficjalnego szampana. Wiecie jak po cichu rodzice chcichotali w rekawy? Stawiam 1:10 że go wykiwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajoma Re: Wóda na studniówkach IP: *.internet.radom.pl 24.01.04, 17:24 Przepiórka to stary gazer. Wódy nie wylewa za kołnierz na pewno!Dyrektorem jest tu 1 rok więc chce się pokazać z jak najlepszej strony. Ale chyba takiej strony nie posiada, bo grono pedagogiczne szkoły, gdzie pracował w ubiegłych latach wyrzuciło go na zbity pysk.Taki był kochany!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Wóda na studniówkach IP: *.udn.pl 25.01.04, 20:58 A w jakiej to szkole te pijane nauczycielki??? Na wielu już byłam studniówkach i jakoś ich nie widziałam, w przeciwieństwie do uczniów i rodziców, których czasem dyskretnie trzeba wyprowadzać i odwozić do domów... Odpowiedz Link Zgłoś