12krynia 26.01.10, 11:54 chcę kupić na rynku pierwotnym mieszkanie u developera na michałowie/ bądź gołębiowie. czy ktoś może ma jakieś doświadczenia niemiłe lub wręcz przeciwnie i może się nimi podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszk Re: rzetelny/nierzetelny developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 09:43 Polecam Łucznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: rzetelny/nierzetelny developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 09:52 A ja np. nie. Pytanie typu jaki samochód używany do 45 000zł kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag.obr.nier. Re: rzetelny/nierzetelny developer IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.10, 15:11 Jeśli na Gołębowie to w Rosa Invest lub Administratorze. Wystrzegaj się Łucznika, chyba że chcesz mieć doczynienia z gromadą niedouczonych ludzików. A cen nie mają znowu takich małych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: rzetelny/nierzetelny developer 27.01.10, 16:55 Na Rapackiego Administrator ostatnio wybudowal dwa bloczki pomarańczowe,podobno jakościowo juz jest lepiej w porównaniu do ich ostatniej inwestycji tez na Rapackiego,tylko troszke dalej. Przynajmniej są zdecydowanie ladniejsze.Co do postu powyżej to rozumiem ze w Administratorze są douczeni:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: rzetelny/nierzetelny developer IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.10, 20:12 Powiem, tak, gdzie byś nie kupił to są mili do momentu podpisania umowy. Jak będziesz miał jakiś problem, próba zgłoszenia reklamacji to developer bedzie miał Cie w głębokim poważaniu. Na osiedlu którym ja mieszkam, wszelkie próby usunięcia usterek, już po zamieszkaniu prawdopodobnie skończą się w sądzie - wiem to na przykładzie sąsiadów. Przede mną także zgłoszenie usterki, więc już się przygotowuje na wymianę pism itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: rzetelny/nierzetelny developer 28.01.10, 10:16 Dokladnie tak jest,zgadzam sie z przedmówcą.Mozna wiedziec na jakim osiedlu mieszkasz?:) Czyzby Administrator zarzadzal? zoom-zoom....:) pl.youtube.com/watch?v=sFb1FcuD6e0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: rzetelny/nierzetelny developer IP: 82.197.32.* 28.01.10, 13:15 Mieszkam na Gołębiowie II. Nie nie jest to Administrator, a z pewnych względów nie chiciałbym wymieniać nazwy dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomir Re: rzetelny/nierzetelny developer IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.01.10, 22:13 Czyżby to był Łucznik ? Jeśli tak to napewno spotkacie się w Sądzie bo Pan Prezes - Radny Bezradny - Spółdzielni nigdy do winy się nie przyzna. Powodzenia w walce o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
12krynia Re: rzetelny/nierzetelny developer 03.02.10, 15:06 a może ktoś kupił mieszkanie na 'osiedlu nad stawem' na michałowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxmich Re: rzetelny/nierzetelny developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 00:23 to nie jest osiedle nad stawem tylko nad ściekiem. Mieszkam na michałowie 25 lat i pamiętam jak ono powstawało. poza tym co jakiś czas przybywa tam "wody" i czuć dokładnie co się kryje po taflą tego stawu. Współczuję mieszkańcom tych bloków! Odpowiedz Link Zgłoś