Dodaj do ulubionych

kierowcy autobusow w radomiu

09.02.10, 22:28
chcialbym sie dowiedziec czy macie podobne odczucia? jak widze autobus w zatoczce ruszajacy to kierujacy nim zawsze wyjezdza z zatoczki pod katem 90* i zjamuje 2 pasy ruchu, jak w nia wiezdza to trze oponami o kraweznik. kurde gdzie ci ludzie uczyli sie jezdzic? pierwszy raz cos takieogo widze
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: kierowcy autobusow w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.10, 23:12
      sprobuj dokladnie wjechac i wyjechac jak lezy tyle sniegu
    • iryda-1 Re: kierowcy autobusow w radomiu 10.02.10, 10:17
      Wielka szkoda że autobusy nie mają skrzydeł wówczas nie byłoby tego problemu i tego wątku.
      • Gość: gr Re: kierowcy autobusow w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 10.02.10, 10:49
        hmm latem nie ma sniegu, a rowniez zajmuja dwa pasy. zawsze wydawalo mi sie ze na kierowcow autobusow ida najlepsi kierowcy. takich jezdzacych po kraweznikach sie raczej nie przyjmuje na to stanowisko
        • Gość: v dwd IP: *.radom.vectranet.pl 10.02.10, 10:52
          Czasem jeżdżę jedynką. Kierowcy na tej linii są fatalni, jeżdżą jak by wieżli
          worki z ziemniakami a nie ludzi.
    • Gość: kasik Re: kierowcy autobusow w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 10.02.10, 20:19
      Tak ja jechałam kiedyś 13-tką...wsiadłam z wózkiem:
      1) Przyciął by mnie w drzwiach
      2) Jechał jak opętany

Palantowi zwróciłam uwagę to się uspokoił i jechał normalnie.
      • Gość: ciekawy Re: kierowcy autobusow w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 10.02.10, 20:26
        Dziwne że jesteś raz on a raz ona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka