Dodaj do ulubionych

Zmarł Paweł Stus

IP: *.udn.pl 16.02.04, 20:42
KIedy pogrzeb?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzys Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.internet.radom.pl 16.02.04, 20:48
      Był Złotym Człowiekiem ...........jest mi naprawde przykro...to sie nie powinno
      stać....nie on nie on
      • Gość: Bożena Ch. Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.beck.pl 17.02.04, 11:31
        Jestem w ogromnym szoku!!! Był wspaniałym facetem, dzennikarzem, sportowcem, a
        przede wszystkim przyjacielem i Wielkim Człowiekiem. Miałam nadzieję, że po
        wyjściu ze szpitala pójdziemy na dawno odkładane piwo......
        Chciałabym jeszcze coś więcej powiedzieć, ale czy są jakieś słowa, które mogą
        wyrazić głęboki ból, żal i rozpacz...............

Łączę się w ogromnym bólu z Rodziną.....
      • Gość: mallutka Re: Zmarł Paweł Stus IP: 80.249.4.* 18.02.04, 12:41
        [`]
    • Gość: modaR Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 20:56
      Serdeczne szczere słowa kondolencji dla RODZINY. Pawła znałem osobiście i do
      tego co zostało o Nim powiedziane i napisane mogę się jedynie przyłączyć.
      Dodałbym jedynie, że mając wielkie możliwości korzystania z łam IV władzy
      nigdy - w sposób niegodziwy - nie skorzystał z tego. Nigdy nie obrzucał błotem,
      zawsze starał się być rzetelnym i drobiazgowym. Jeżeli kogoś lub coś krytykował
      to tylko dla wyższych celów jakim dla niego był SPORT i wszystko z nim
      związane. Jestem z Tobą Paweł.
      • Gość: Jusia Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.02.04, 21:50
        Jestem wstrząsnięta, to bardzo przykra wiadomość.W mojej pamięci pozostanie
        jako wspaniały przyjaciel młodzieży,bardzo taktowny i kulturalny,a przede
        wszystkim rzetelny dziennikarz.Panie Pawle długo, długo,długo nikt po Panu.
    • Gość: wieluniak Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.wsm.wielun.pl 17.02.04, 00:18
      Paweł był moim największym Przyjacielem. Dzisiaj dzwoniłem do Niego, żeby się
      umówić na wizytę w warszawskim szpitalu i Dzidka poraziła mnie tą straszną
      wiadomością. Przyjaźniliśmy się od czasów studiów i wielce sobie cenię, że
      właśnie mnie wybrał na ojca chrzestnego młodszego syna - Marcina. Jeszcze w
      czerwcu dopinaliśmy transfer piłkarza ręcznego z MKS Wieluń do AZS Radom,
      jeszcze tydzień temu mówił mi, że się nie podda i będzie walczył do końca.
      Niesttey, przegrał... Cześć Jego pamięci!
      Pogrzeb w czwartek, ale nie wiem o której.
      • Gość: Misiek Prawdziwy Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.02.04, 08:19
        Jestesmy z Toba Panie Pawle druzyna RTBS ADMINISTRAOTR zawsze o Tobie bedzie
        pamietac
        • Gość: SESE-guru Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.udn.pl 17.02.04, 13:25
          Taraz Paweł patrzy na nas z góry tam odpoczywa bo walczył jak prawdziwy
          sportowiec dla mnie nie przegrał jest w drużynie z
          Ambroziakiem,Wagnerem,Kuligiem,Pantanim stanowią wspaniały team.Panie świeć nad
          ich duszami.
        • Gość: Robert Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.udn.pl 17.02.04, 19:03
          Szok ! Straciliśmy najlepszego dziennikarza sportowego ,kompendium wiedzy
          sportowej,a przede wszystkim przyjaciela! Co ja mówię to nieprawda Paweł jest
          zawsze z nami
    • Gość: uchol Re: Zmarł Paweł Stus IP: 213.17.233.* 17.02.04, 16:14
      Siedzę, patrzę w monitor i nie wiem co napisać, chociaż wspomnień związanych z
      Pawłem kłębi się w głowie bez liku. Takich ludzi jak On jest tak mało. I
      jeszcze ich tracimy...
      • Gość: uchol Re: Zmarł Paweł Stus IP: 213.17.233.* 17.02.04, 16:16
        P.S. Czemu ten wątek trafił tylko na forum sportowe?
        • Gość: NITKA Re: Zmarł Paweł Stus IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.02.04, 17:56
          Miałam przyjemność współpracować z tym godnym pamieci człowiekiem. Przyłaczam
          sie do najszczerszych wyrazów sympatii.
    • redakcja_radom Pogrzeb w czwartek 17.02.04, 19:46
      Uroczystości pogrzebowe zmarłego w poniedziałek dziennikarza sportowego Pawła
      Stusa odbędą się w najbliższy czwartek. Nabożeństwo żałobne rozpocznie się o
      godz. 13 w kościele św. Piotra przy ul. Terenowej (Gołębiów II), po czym
      nastąpi wyprowadzenie na cmentarz komunalny na Firleju.
      • Gość: SESE-guru Re: Pogrzeb w czwartek IP: *.udn.pl 17.02.04, 19:55
        DZIĘKUJEMY ZA SZYBKĄ ODPOWIEDŹ REDAKCJO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka