Dodaj do ulubionych

Kto to jest Beatka?

15.03.10, 08:29
Od pewnego czasu w różnych postach na forum przewija się tajemnicza
postać o imieniu Beatka.Nie było mnie długo w Radomiu więc nie wiem
o co chodzi.Może ktoś mi wyjaśnia cóż to za osoba i o co z nią
chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: muriel Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 15.03.10, 09:44
      Sama jestem ciekawa!Może ktoś wyjaśni o co kaman z tą Beatką?
    • platformer Re: Kto to jest Beatka? 15.03.10, 09:51
      Ta Beatka ta malusia,ta malusia,wkrótce bedzie mieć dzidziusia,mieć
      dzidziusia lalalalaj.
      • miki190 Re: Kto to jest Beatka? 15.03.10, 11:46
        Gratulacje. A zapewne kluczem do rozwiązania zagadki Beatki jest
        imię tatusia? Lalalalaj. Czy to oznacza, że i w Radomiu mamy
        sexaferkę na poziomie DNA?
        • Gość: yyy Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 15.03.10, 12:54
          Krasnal Halabala dawno temu opowiadal mi takie piekne basnie ze snia misie do
          dzis.To byl piekny kraj ,ludzie sie kochali,dzieci byly szczesliwe,rodzice
          usmiechnieci,matki uczyly moralnosci,ludzie sie sobie klaniali a nie ogladali za
          siebie ,nie bylo filozofow ktorzy pouczali jak trzeba zyc,dziewczynki plotly
          wianki na glowe ze stokrotek--och.Znasz li ten Kraj?
          • Gość: chłopiec Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 15.03.10, 18:53
            Dziewczynki najczęściej plotą, Beatka też.
    • Gość: jajo Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 16.03.10, 21:47
      Znacie taka piosenke Zakopane,Zakopane z dedykacja .........
    • Gość: mata Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.10, 22:03
      a o co sie rozchodzdzi
      • Gość: a...le Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.10, 23:22
        szczegóły pls
        • Gość: ania Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 08:07
          czy to ta beatka ktora jest z ..... ;) ??
          a jak tatus cieszy sie pewnie ;)
          • Gość: muriel Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 18.03.10, 12:39
            No to dowiem się o co biega z tą Beatką?
            • Gość: Xyzia Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 12:43
              Ludzie nie wiecie kto to jest Beatka???? To sekretarka Kosztowniaka,
              swoją droga niezła laseczka!!! Wcale się nie dziwię, że prezydent
              poświęca jej wyjątkowo dużo uwagi!
              • Gość: Zyzio Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 12:55
                Mówią, że ona jemu poświęca wcale nie mniej czasu więc wszystko jest na
                dobrej drodze ku...........
              • Gość: Ja Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 13:04
                O ile mnie pamięć nie myli była taka sytuacja, że aby zatrudnić p. Beatkę Niezłą Laskę zwolniono poprzednią sekretarkę p. Prezydenta a dla zamknięcia jej buzi została zatrudniona jako dyrektor czegośtamczegoś. Swego czasu ten temat był poruszany na Forum i stosownie do okoliczności komentowany. Link: forum.gazeta.pl/forum/w,68,105937628,105955264,Re_skandal_sekretarka_dyrektorem.html
                No to tak jakby się pewne sprawy zaczęły klarować. Brawo p. Prezydencie !!! Ja też bym chciał młodą niezłą laskę jako sekretarkę, a dotychczasowej bym się pozbył, wysyłając w dyrektory.
                • Gość: amelka Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 22:24
                  :)
                  • Gość: ;-) Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.10, 07:36
                    ;-)
                    • Gość: ;-) Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.10, 07:37
                      Ale co z tym Zakopanem?
              • Gość: ???? Re: Kto to jest Beatka? IP: *.147.3.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.03.10, 10:49
                To jakaś podpucha z tą Beatką.

Wpis na blogu z dzisijeszego numeru GW:

Mam nadzieję, że mój blog będzie miejscem, w którym dowiecie się
                czegoś więcej o Andrzeju Kosztowniaku, trzydziestotrzylatku z
                osiedla XV-lecia, szczęśliwym mężu i ojcu dwójki wspaniałych dzieci.
                • Gość: Jaro Re: Kto to jest Beatka? IP: *.anonymouse.org 19.03.10, 11:07
                  Kazia Marcinkiewicza też pokazywano w tivi w trakcie lepienia
                  świątecznych pierogów przy boku małżonki w gronie szczęśliwej,
                  katolickiej rodziny. Tymczasem ten nieborak w domu przed kamerami
                  lepił, poczym gnał do Londynu, gdzie zajmował się z p. Izabellą,
                  niekoniecznie lepieniem ciasta. Taka to była szczęśliwa rodzinka M.
                  na pokaz. Oczywiście głosy dotyczące p. Beatki o niczym nie świadczą
                  i rzeczywiście mogą być podpuchą, jednakże okoliczności zatrudnienia
                  tej pani w sekretariacie Prezydenta budzą kontrowersje i określone
                  skojarzenia. Plotki na temat p. Prezydenta i p. Beatki krążą także po
                  mieście. A przysłowie mówi, że w każdej legendzie jest coś z prawdy.
                  Nota bene pan viceprezydent podobno zmienił kobietę na nowy model a
                  nawet spodziewa się potomka. Czyżby jakaś epidemia ?
                  • Gość: Haha Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.10, 17:59
                    Ale chyba nie F.
                  • Gość: mystery Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.10, 20:52
                    Władza + młodość + pieniądze = taki właśnie stan.
                  • Gość: luna Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.10, 23:38
                    i mieszkanie????????????a wyremontowal sobie mickiewicza
              • Gość: rysiek Re: Kto to jest Beatka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 11:28
                ooooooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • sympatyk.pisu Re: Kto to jest Beatka? 19.03.10, 23:14
      Tego to ja bym się po panu wice nie spodziewał!W naszej partii takie
      zachowania są niemożliwe!PO czy SLD to co innego!
      • Gość: ? Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 20.03.10, 00:13
        A może to o tą Beatę chodzi?

Stowarzyszenie Podwórkowe Anioły

ul. Warzywna 23

26-600 RADOM

Prezes, Beata Domaszewicz

tel. 509 155 430

e-mail: beata@anioly.radom.pl
        • Gość: baryton Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 20.03.10, 15:04
          Chodzi o tę szparkę sekretarkę chyba
    • Gość: Lolek Re: Kto to jest Beatka? IP: *.static.privatedns.com 20.03.10, 22:32
      Nie da ci ojciec, nie da ci matka tego co może dać ci Beatka.
      • Gość: poster Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 20.03.10, 23:13
        Dajcie już spokój tej miłej pani!
    • Gość: autor Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.10, 12:33
      Beatka to autobus do Skaryszewa, typowa nazwa nadana autobusom przez ludzi ze
      wsi, 3/4 Radomia to Gomułkowska wieś, są jeszcze Detki, Franki, Celinki itd.
      • Gość: Jaro Re: Kto to jest Beatka? IP: *.anonymouse.org 21.03.10, 12:53
        Dzięki za ciekawą informację nt. autobusu zwanego Beatką. Widzę autor,
        że jesteś świetnie zorientowany w lokalnych klimatach. Rodzice ci o tym
        fakcie opowiedzieli, czy z autopsji go znasz ? Ale dyskusja w tym wątku
        dotyczy nowej sekretarki p. Prezydenta, nie komunikacji, więc wyluzuj.
        • Gość: ds Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 22.03.10, 08:10
          a ty tys ze śkarysewa?
          • Gość: Jaro Re: Kto to jest Beatka? IP: *.anonymouse.org 22.03.10, 08:22
            Nie, nie jestem ze Skaryszewa. Ja z Jedlińska. Ależ ty ds używasz
            pięknego dialektu. Napisałeś swój post "po skaryszewsku", czy może po
            prostu u was w domu tak się mówi ? Jedlińsk patrzy zazdrośnie na
            Skaryszew. Nie mamy u nas Wstępów.
            • Gość: Agatka Re: Kto to jest Beatka? IP: 91.194.199.* 26.03.10, 23:10
              Gość portalu: Jaro napisał(a):

> Nie, nie jestem ze Skaryszewa. Ja z Jedlińska.<

No to powinna Cie interesować nie Beatka, ale Agatka:)
          • Gość: informator Re: Kto to jest Beatka? IP: 195.216.250.* 23.03.10, 12:34
            w orginale pisze sie Śkarysiew.
    • Gość: jańcio Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 21:15
      czemu to Batka taka smutna w ostatnich dniach? :((((((((((((
      • Gość: kola Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.10, 22:59
        Jestes magistracki cham
      • Gość: butka suflera Re: Kto to jest Beatka? IP: *.cdma.centertel.pl 25.03.10, 23:43
        Prezio ma udane pożycie.Tak napisał w sieci.Może stąd?
    • Gość: um Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 22:33
      bełatko, rozmchmurz się! wróci!
    • Gość: bełatka Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 21:54
      jędrek nie miał dla mnie dziś czasu :(((((((((((((( buuuuuuuuu
      • Gość: music Re: Kto to jest Beatka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.10, 09:25
        co tam u kurtyzany słychac?
    • zbyt.kosztowna.wladza Re: Kto to jest Beatka? 16.05.10, 17:30
      ?
    • jestem.jaki.jestem Re: Kto to jest Beatka? 17.05.10, 23:21
      Co nowego w temacie?
    • zaginiony_w_akcji Re: Kto to jest Beatka? 30.05.10, 15:40
      I jak tam się ma nasza gwiazda?A jak tam Azja?
      • Gość: trendy Re: Kto to jest Beatka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 16:10
        Ale chamstwo się tu pleni.Co za rynsztok.Wiedzą że Kosztowniak
        wygrywa wybory bez najmniejszego problemu ,próbują go niszczyć w ten
        mało wyrafinowany sposób.Jakieś kochanki,jakieś pomówienia i Fałka i
        Marszałkiewucza.Co się tu dzeje???
        • Gość: ciekawy Re: Kto to jest Beatka? IP: *.152.129.142.dsl.dynamic.eranet.pl 08.06.10, 22:26
          a co tam u Beatki????
          • zaginiony_w_akcji Re: Kto to jest Beatka? 08.06.10, 23:26
            Las Palmas,Las Vegas,Las Kapturski......
        • Gość: aga Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 14.10.13, 22:13
          Chamstwo!!!! ale to pisza ludzie PIS tylko z innego,,obozu,,,kto ma taka wiedze ??? z obywateli Radomia tylko ONI
    • nie.lubie.dziadostwa Re: Kto to jest Beatka? 02.09.10, 11:05
      Podobno komendant zna temat?
      • Gość: marianopiłka Re: Kto to jest Beatka? IP: 178.56.32.* 02.09.10, 12:22
        Czy jutro się coś wyjaśni?
    • Gość: ciekafski Re: Kto to jest Beatka? IP: *.centertel.pl 02.09.10, 16:11
      Czy to ta z Albatrosu?
    • pisuardesa Re: Kto to jest Beatka? 16.09.10, 11:30
      21 listopada Radom zostanie wyzwolony z rąk PIS!Kosztowniak do Urzędu Pracy!
    • Gość: kirk Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 10.10.13, 16:59
      ej wie ktoś coś?
      • Gość: Anna_PIS Re: Kto to jest Beatka? IP: *.itypo.nl 10.10.13, 18:54
        Ro kolejny, brutalny atak na radomski PIS i jego władze, władze dane przez WIELKIEGO JAROSŁAWA.

...........................................
        PIS BÓG HONOR OJCZYZNA
        ...........................................
        • Gość: becia Re: Kto to jest Beatka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.13, 20:01
          :)
      • Gość: mietek Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.13, 17:53
        nie wiem NIC
        • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 11.10.13, 20:29
          Ja też :-)

Z tego wszystkiego tylko wnioskuję, że Kosztowniak ze swoją kliką i Beatką będą latać do egipskich kurortów business-jetami z lotniska-widma? Aaaa no i oczywiście z @Anna_PiS. Ustaliliśmy kim dla Kosztowniaka jest Beatka, no ale do tego ta Anna_PiS. To tak wszystko trochę nie po katolicku, nie? ;-)
          • Gość: Ja Re: Kto to jest Beatka? IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.13, 21:34
            Jak najbardziej po pisokatolicku. Wiceprezydent Marszałkiewicz jest jak najbardziej po rozwodzie.
            • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 12.10.13, 13:26
              No jak to! To tak można, po rozwodzie, modlić się do Kaczorów na Żeromskiego? To takie nie pisowsko-religijno-narodowo-patriotyczne. Ja się jedynie pomodlę, wg. radomskiego zwyczaju, żeby Kosztowniak i jego klika stracili stołki za kilka miesięcy, bo to się dzieje w tym mieście, to jeden wielki skandal.
              • Gość: Sowaprzemądrzała Re: Kto to jest Beatka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 19:01
                Litości, nie módl się, czy nie lepiej ....libiamo ??? Może tak szybciej spełnią się nasze marzenia co do tych nieudaczników miejskozaroztrwaniających
                • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 12.10.13, 20:13
                  No dobrze, niech będzie "libiamo". Mnie długo prosić nie trzeba, by mnie zwieść na manowce. Ale tu wytłumaczeniem jest dobro miasta i jego mieszkańców, więc się poświęcę. Na pochybel więc!!! :-)))))

P.S. Swoją drogą możnaby było zorganizować spotkanie ludzi niezadowolonych z tego, co się dzieje w Radomiu i wystąpić do władz miasta o wytłumaczenie się. Hankę chcą odwołać, Kraków też zbiera podpisy, w Kielcach istniało ryzyko, to i w Radomiu można się pozbyć pisożytów, wysysających ostatnią kroplę pieniędzy z kasy miejskiej. Tym bardziej, że co inwestycja, to trafiona jak kulą w płot.
                  • Gość: Anna_PIS Re: Kto to jest Beatka? IP: *.itypo.nl 12.10.13, 22:06
                    oooooooooooo
                    • Gość: Sowaprzemądrzała Re: Kto to jest Beatka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 08:26
                      Wybacz Anno, niezadowoleni libiamo i na manowce, zadowoleni razem z tobą na plantację.
                  • Gość: Sowaprzemądrzała Re: Kto to jest Beatka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 08:24
                    :):) ale na jakie manowce ...na " cudne manowce" , więc najpierw na pohybel potem wezwijmy nieudaczników "niech podejdą do płota" w jednym cię zmartwię...obawiam się że wezwanie utknie na biurku prezydęckiego cerbera w sekretariacie :(:(
                    • Gość: Ola Re: Kto to jest Beatka? IP: *.algo.radman.pl 13.10.13, 11:20
                      Ja nic z tego nie rozumiem, nic a nic, kto mi to wyjaśni o co tu chodzi.
                      • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 13.10.13, 18:08
                        Chodzi o bagno, którym się stał Radom za rządów Kosztowniaka i jego wiernej kliki, dług miasta, chybione inwestycje idące w dziesiątki milionów ( Twoje podatki ), nieumiejętne zarządzanie funduszami i miastem, stawianie na pierwszym miejscu pierdół ( Kaczory, fontanny, lotnisko-widmo), a nie rozwiązywanie podstawowych problemów (np. fatalnego stanu dróg, restauracji walących się zabytków, próby ściągnięcia firm do konającego z bezrobocia miasta ). No ale do tego trzeba głowy na karku, obycia w świecie, znajomości języków i umiejętnego negocjowania, czego jak widać uświadczyć nie można w RM.
                        • Gość: Sowaprzemądrzała Re: Kto to jest Beatka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 19:11
                          Ooooooooo.....niezupełnie...przewodniczący Wójcik jest światowy ...sushi kupuje ( czy jada to inna sprawa) i osłuchany jest ...na koncercie AM Jopek był, reszty nie zauważyłam :D:D ( mówię o składzie RM)
                          • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 13.10.13, 19:48
                            Ha ha... Teraz, czy to prawda, czy to propaganda RM? :-) Ooooh i na koncercie był... Bardzo to wszystko światowo-"kurtularne"... No, ale dziury na ulicach jak były, tak są... i ta inwazja Biedronek. Jednym słowem takie to wszystko, jak wiejsko-miejska RM: idziemy do galerii, a potem do restauracji ( czyt. do centrum handlowego i do McDonalda ), wakacje spędzimy nad wodą ( czyt. Borki ), a potem się odchamimy ( czyt. pójdziemy na Bayer Full w skansenie ).
                            Kto w końcu oprzytomnieje i pozbędzie się tych nieudaczników?
                            • Gość: BoruC Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.e-c.com 13.10.13, 20:14
                              Myślisz Qrwo że pisząc przez proxy to cię ocali? Masz ojca z żółtymi papierami to myślisz że ci nic nie grozi? Zgubne myślenie. Nie będę szukał sprawiedliwości w niepolskich sądach. Sam śmieciu ją wymierzę. Na tobie mendo i zdziwisz sie bardzo kiedy zapukają do ciebie o nieznanej godzinie. Będziesz skamlał jak już jeden taki z tego forum. Łkał jak ostatni kundel i zaklinał się że już nigdy tak nie zrobi. Z tobą mendo nie będzie przeproś.
                              • Gość: loeilduspectateur Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.ntlworld.ie 13.10.13, 20:21
                                Art. 190. Groźba karalna
                                § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
                                podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
                                § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
                                • Gość: BoruC Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.e-c.com 13.10.13, 21:32
                                  hahaha straszyć to może dziadek ch.jem babke niedorozwoju jeden. Po pierwsze SBecki POmocie to nie jesteś podpisany z imienia i nazwiska i zawsze mogę powiedzieć że to chodziło o Majkela którego stary ma żółte papiery. Po drugie kundlu PaliGłupa nigdzie nie jest napisane co się z tobą stanie. Jest napisane że będziesz skamlał i tak też się stanie. Oduczysz się ścierwo jedno pomawiać i opluwać innych i to anonimowo śmieciu jeden.
                                  • Gość: O Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.algo.radman.pl 13.10.13, 21:52
                                    20 biedronek- stonek w Radomiu
                                  • Gość: loeilduspectateur Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.ntlworld.ie 13.10.13, 22:11
                                    Zwykle nie zniżam się do podobnego poziomu troglodytyzmu, ale gwoli uświadomienia:
                                    Nie wiem nic na temat SB, ani PO, ani Palikota nie popieram, bo nie jestem partyjny w żadnej mierze, tzw. "żółtych papierów" w rodzinie u mnie nie ma. Również nie opluwam i nie pomawiam. Piszę o szczerej prawdzie i faktach. No, ale skoro najlepszą metodą na obronę jest atak, bo się trzęsie portkami ze strachu, to proszę bardzo zastraszać dalej. Mnie to nie rusza, a epitety, ponieważ są całkowicie bezwartościowe spływają po mnie jak woda po kaczce. Jedynie proszę o więcej takich wystąpień, by pokazać szerszemu spektrum kto rządzi/wspiera nieudolną RM i wszystkich najwyższych.
                                    • Gość: O Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.algo.radman.pl 13.10.13, 22:35
                                      Wszystkich nie da sie zastraszyc...
                                    • Gość: Homo homini.. Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 23:07
                                      Masz rację ..kilka lat temu takiego jednego "odważnego" (razem z jego rodzinką i kolesiami piszącymi z jednego komputerka) policja przesłuchiwała a tacy byli odważni i wyszczekani i tak pluć umieli na innych, do czasu. Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka.
                                      • Gość: loeilduspectateur Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.ntlworld.ie 13.10.13, 23:25
                                        Ale zaraz. O czym tu mowa? Ten wpis też jest między wierszami zastraszaniem. Tu nie chodzi o "plucie"! Tu jest mowa o faktach. Należy się przywyczaić, że pięścią się nic nie zdziała, bo to nie stalinizm. Należy również otrząsnąć się i zacząć żyć w obywatelskim społeczeństwie. Obrażanie i zastraszanie jest karane. Dyskusja o prawdzie i jej wyciąganie na światło dzienne, jak również posiadanie o tym opinii - nie! Więc jeśli się popełnia błędy, to się do nich przyznaje i podaje się do dymisji. Jeśli społeczeństwo nie chce władzy, to ją zmienia. Nazwa tego zjawiska - demokracja ( władza ludzi ). Przecież tu nikt nie oczernia (tym bardziej ja)! Jedynie mówi o faktach i co z nimi trzeba zrobić, bo to się dzieje, to groteska. A jeśli w czymkoliwek co napisałem jest odrobina kłamstwa, podaj mnie do sądu.
                                        • Gość: Ola Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.algo.radman.pl 14.10.13, 17:17
                                          Jeny, nadal nie nie kumam, o co tu chodzi?
                                          • Gość: Anna_PIS Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.itypo.nl 15.10.13, 16:21
                                            To ataki na PIS, kumasz ?
                                            • Gość: Fiona Bocian Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 19:33
                                              Kumaki zapraszamy do innego stawu, w Zasiedmiogórogrodzie....prawda Anno?
                                              • Gość: Anna_PIS Glinski Zdrajca IP: *.itypo.nl 17.10.13, 19:55
                                                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14799298,Glinski_napisal_list_do_Kaczynskiego__Krytykuje_kampanie.html?lokale=radom#BoxWiadTxt
                                                • Gość: What Re: Glinski Zdrajca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 22:17
                                                  ....już nie premier?????
                                            • Gość: ola Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.radom.vectranet.pl 17.10.13, 23:49
                                              kumam ?????
                                          • Gość: !!!! Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.radom.vectranet.pl 17.10.13, 23:21
                                            ??????
                                            • Gość: Anna_PIS Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.itypo.nl 19.10.13, 18:04
                                              Takiego Nam Posła Potrzeba, TAK DZIAŁAJĄ NASI POSŁOWIE Z KIELC

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14806472,Agent_Tomek_nadaje__Zasypal_prokuratury_donosami_.html?lokale=radom#BoxWiadTxt
                                              • Gość: prezio Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 20:20
                                                lody uwielbia
                                                • Gość: Anna_PIS Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.itypo.nl 19.10.13, 21:25
                                                  Tylko Pan Poseł Agent Tomek może uzdrowić nasz kraj.
                                                  • Gość: Ola Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.algo.radman.pl 19.10.13, 21:46
                                                    Ja nic z tego nie rozumiem, jaka Beatka, jaki agent..... nic a nic nie kumam , kto mi to wyjaśni o co tu chodzi ?
                                                  • Gość: Mambo Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 21:59
                                                    Czy czuję pani czaczę czy czaczę pani zna??
                                                  • Gość: Baba Jaga Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 19:00
                                                    Niby że dr House? czy Harry Potter on z zawodu jest ? poza tym że MASZ....
                                                  • Gość: Ola Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.algo.radman.pl 21.10.13, 21:41
                                                    Jaki Haus, jaka Beata, nic nie kumam, pomocy !!!!!
                                                  • Gość: Bociek Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 23:18
                                                    Spoko żaba, do wiosny zakumasz
                                                  • Gość: Ola Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.algo.radman.pl 22.10.13, 17:00
                                                    A mój mąż chrapie w nocy. Upss - nie na temat?
                                                  • Gość: loeilduspectateur Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.ntlworld.ie 25.10.13, 09:12
                                                    Chrapiącego wyrzuciłbym z łóżka! ;-) ... jak również rozmodlonego troglodytę budującego lotnisko :-D
                                                  • Gość: Bociek Re: Agent Tomek MASZ POSEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 21:38
                                                    Mężowie Żab , czyli Żabowie nie chrapią, co najwyżej bańki puszczają....ale Ola żaba zakuma dopiero wiosną o tym pewnie też.
                              • Gość: kirk Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.radom.vectranet.pl 25.10.13, 09:29
                                ej a o co się tak zedenerwowałeś? co takiego w tym poście jest, że tak cie to wyprowadziło w z równowagi? co takiego jest oprócz prawdy?
                                • Gość: Prawdziwy Polak Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.itypo.nl 28.10.13, 19:01
                                  Witam, byłem wczoraj na rybach i przydażyło mnie się coś niezwykłego, nigdy tego nie doświadczyłem, ale po kolei. Wstałem sobie tak mniej wiecej o 6 nad ranem, poszedłem nad jeziorko bo blisko mieszkam takiego fajnego łowiska, wziąłem ze soba moja nową wedke ale jakiej marki to nie wiem bo nie jestem w tym obeznany, komplet haczyków i chlebek na który łowie,doswiadczeni wędkarze pewnie zapytajo dlaczego nie robaki, otóż nie chciało mnnie sie ich kopać a zreszta mniejsza o to. no i ja ide nad to jeziorko, takie małe żadne tam wielkie i spotykam dwóch chłopaczków tak na oko jakieś ja wiem 16- 18 lat goło wąsy jak sie to mówi, mieli na plecach dwa duże worki takie jak po kartoflach, troche mnie to zdziwiło bo wory naprawde wygladały na ciężkie a jak juz wcześniej wspomniałem ci dwaj to nie były jakieś pudziany tak na oko po 50 -60 kilo każdy, no i maja te wory w jedej ręce wypchane bo grube jakby tam był ze 50 kila kartofli, w drugiej rece kazdy miał po browarku, jakiej marki to nie wiem bo zabardzo nie zwróciłem uwagi. mowią do siebie dość głośno co mnie zdziwiło bo idą obok siebie a rozmawiali tak jakby siebie nie słyszeli. ja ide prosto na nich a oni prosto na mnie, ciągle do siebie nawijają dość głośno, ja se myśle naćpani, uciekli z psychiatryka czy co? zbliżaja sie do mnie ja do nich, patrzą sie na mnie a ja na nich, atmosfera robi sie dość napieta przynajmniej dla mnie bo nie jestem żadnym rambo nie mam uzika pod pacha co najwyżej to tą wędke, ale se też tak mysle że szkoda byłoby rozbijać ją na ich łbach oczywiście jakby co bo ja nie mam w zwyczaju zaczepiac kogokolwiek, i se tak mysle że żal byłoby mnie tej wędki, ale z drugiej strony chyba ratowanie zycia jest ważniejsze prawda? bo i po co mnie wedka jak pojade do parku sztywnych, z bogiem bede te ryby łowił czy jak? dobra nie ważne, są coraz bliżej i bliżej, ja coraz bardziej zdenerwowany, dobra jesteśmy juz na wyciagniecie dłoni, mijamy sie, ja zaciskam tą wędke w dłoni dość mocno, sytuacja robi sie napieta jak baranie jaja. patrze cały czas przed siebie nie w podłoge bo gdzieś czytałem że to podobno oznaka słabości czy jakos tak choc w internecie różne bzdury mozna natrafić, dobra sory bo znów zaczynam gadać o wątkach pobocznych ale sory tak juz mam że moge nawijać i nawijać bez końca, na czym to ja? aha to ja patrze w przód ,broń boże na nich, bo wiadomo że mógłbym zaraz usłyszeć " co sie tak gapisz" i zarobić po papie za złe spojrzenie, no i tak ide mijamy sie, oni są za mną, przyznam że wtym momencie trochi odetchnąłem i już myslałem że to była tylko panika z mojej strony bo nic mnie nie zrobili, byli troche dziwni ale to szczegoł. nagle słysze za sobą "ej ziomuś", no to już wiedziałem że ta wedka na cos się przyda, obejrzałem sie, a on do mnie "ziomuś, czekaj no" przystanąłem na chwile sam nie wiem dlaczego to zrobiłem, zawsze ucza żeby sie nie zatrzymywać w poradnikach dotyczacych starć na ulicy. dobra oni idą do mnie ja sie na nich patrze , wedka w pogotowiu, mysle se uciekać czy grać kozaka, sparalizowało mnie troche, nagle ten mniejszy do mnie podchodzi kładzie butelke na ziemi, z pleców powoli sciaga tego wora i mówi do mnie tak " ziomus słuchaj czy nie chciałbys kupic kila kartofli", myśle sobie jaja se ze mnie robi czy jak, no to rozwija ten wór i ja patrze no faktycznie kartofle. myśle sobie dobra wezme od niego bo mnie jeszcze zglanuje, dałem mu piątaka a on na to że nie ma wydać a ja mówie reszty nie trzeba. potem każdy poszedł w swojom strone, ja złowiłem dwa szczupaki i zjadłem se obiad z tymi ziemniaczkami no nie powiem było smaczne. to był dość dobry dzień.
                                  • Gość: :-) Re: Majkelcw...u jak tam żółte paiery starego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 20:35
                                    :-)
    • Gość: prawda Re: Kto to jest Beatka? IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.13, 21:50
      Angielski żyd (Jacek Rostowski - Jan Vincent Rothfeld) wraz z całą antypolską [P]artią [O]szustów ciągną Polskę na dno !!! ... potajemne spotkania "księgowego" z Grupą Bilderberg odnoszą (zamierzony?) destrukcyjny dla państwa polskiego skutek.

Kogo reprezentuje minister Rostowski?
      Z oficjalnego życiorysu ministra Rostowskiego wynika, że urodził się 30 kwietnia 1951r. w Londynie jako syn Romana Rostowskiego. (…) W czasie wojny na emigracji znalazł się również dziadek obecnego ministra finansów, profesor uniwersytetu lwowskiego Jakub Rotfeld, który po przybyciu w 1940r. do Wielkiej Brytanii zmienił nazwisko na Rostowski. Profesor Rotfeld pochodził z rodziny żydowskiej, zamieszkałej na Ukrainie.
      – Czy jest normalne, by w suwerennym kraju ministrem finansów został Brytyjczyk, nie posiadający nawet dowodu tożsamości kraju, którego finansami ma zarządzać? Czy możliwe byłoby to w Niemczech, Francji, Wielkiej Brytanii? W Polsce, jak widać na przykładzie Jana Vincenta Rostowskiego, było to możliwe. Biorąc pod uwagę, że Rostowski już kilkakrotnie brał udział w posiedzeniu Grupy Bilderberg, trzeba zadać pytanie – kogo tak naprawdę on reprezentuje?
      Donald Tusk mianował Rostowskiego skarbnikiem naszej kasy 16 listopada 2007 r. Opinia publiczna w Polsce została wówczas całkowicie zaskoczona osobą nowego ministra. Po pierwsze prawie nic o nim nie wiedziano, a po drugie szybko okazało się, że minister jednego z najbardziej newralgicznych resortów na stałe mieszka w Wielkiej Brytanii i nie ma polskiego dowodu osobistego. Mianowanie na tak ważny urząd obcego obywatela, który będzie miał decydujący wpływ na bilans polskich długów, wewnętrzną stabilność finansową państwa i strategię gospodarczą, wydaje się nie do pomyślenia. Warto zadać pytanie – czym kierował się premier Tusk przy tej nominacji, bo fachowców w kraju nie brak
      • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 28.10.13, 22:10
        Daj mi namiar na swojego dilera. Niezłe dragi zarzucasz. Tez chcialbym miec taki odlot.
        • Gość: Prawdziwy Polak Re: Kto to jest Beatka? IP: *.itypo.nl 29.10.13, 20:50
          Adres u nas w Golland?
          • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 29.10.13, 21:39
            To ty już nie Anna_PiS???

Taki transseksualizm PiSdzielca? Ciekawym, co szef Kaczor na to powie. Pewnie stwierdzi, że to taki jeden od MACIORAwicza, co na plantację uciekł do Holandii. Jak tam tulipany i papryka?

Zioło też ciągle palisz?
            • Gość: Prawdziwy Polak Re: Kto to jest Beatka? IP: *.itypo.nl 29.10.13, 23:09
              Ile wam w PO płacą za Brutale Ataki na Prawdziwych Polaków.
              • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 29.10.13, 23:50
                Nie twój interes, zaczadzony holenderski wyrobku trollowy. Na pewno znacznie więcej niż twoje PiSdzielce. :-) buahahahhahaa
            • vater1958 Re: Kto to jest Beatka? 30.10.13, 09:20
              Gość portalu: loeilduspectateur napisał(a):

Jak tam tulipany i papryka?

ja tylko w kwestii formalnej
              adres może czasami zwodzić - na przykład możemy przypuszczać, że itypo.nl jest bliżej, niż ntlworld.ie :-D
              ok - wracam do kawy i bawię się dalej - pozdrowienia!
              • Gość: loeilduspectateur Re: Kto to jest Beatka? IP: *.ntlworld.ie 30.10.13, 14:50
                Dwa nicki trollują spod tego damego adresu. Jeden raz coś rzucił w stylu "u nas w Holandii", dlatego zapytałem :-)

Również wracam do kawy i pozdrawiam.
                • Gość: Prawdziwy Polak Re: Kto to jest Beatka? IP: *.itypo.nl 30.10.13, 16:33
                  A tu macie kolejny przykład bezpardonowego ataku PO na Naszego Posła - Posła wybranego przez Prawdziwych Polaków.
                  ATAK NA PIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO ATAK NA WOLNĄ POLSKĘ PRZEZ KOMUNISTÓW

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14869164,Swiadek_awantury_Wiplera__Byl_tak_pijany__ze_atakujac.html#MT
                  ................................................................
                  BÓG - HONOR - DOTACJE Z UNII
                  ................................................................
                  • Gość: Prawdziwy Polak Re: Kto to jest Beatka? IP: *.itypo.nl 30.10.13, 17:17
                    wiadomosci.onet.pl/kraj/wipler-zostalem-pobity-kopano-mnie-w-glowe-kleczano-na-mnie/d30dx
                    Prawdopodobnie podmieniono zatem próbki z krwią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bogdan.gusicki Re: Kto to jest Beatka? 27.06.17, 00:25
      Ale jak ma na nazwisko Beatka? i czy Beatka to jej prawdziwe imię? Czy Beatka ciągle pracuje w Urzędzie Miasta? A może teraz w Sejmie z POSŁEM Kosztowniakiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka