hypo 15.02.02, 09:27 Co sądzicie o tym lokalu? Właśnie wczoraj byliśmy ze znajomymi na wieczorze Walentynkowym, i co się tam działo ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: driver Re: KATAKUMBY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 09:51 A gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: KATAKUMBY IP: 194.228.100.* 15.02.02, 11:32 No wlasnie, co sie tam dzialo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hypo Re: KATAKUMBY 15.02.02, 14:23 Jest to lokal na Piotrówce. Co się działo? Wszystko fajnie, pięknie, tylko że nie polecam tam nic zamawiać na gorąco, piwo jak wszędzie ale kuchnia do bani, na danie "gorące" ( lekko zimne) można było wczoraj czekać do u.ranej śmierci (a to by było idealne miejsce jak wskazuje nazwa lokalu) albo poprostu nic nie dostać. Tak trzymać!!! Ale macie za.ebisty lokal, tylko trzeba DUŻO popracować nad kuchnią i obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 10:52 I jak zwykle Radomianie pokazują swoją mentalność. Jest otworzona nowa, zajebista knajpa - trzeba ją objechać, skrytykować żarcie itp. Ludzie, cieszcie się, że w ogóle taka knajpa powstała - bez chamów, dresów, wejście tylko na kartę... szacunek dla tych, którzy odważyli się otworzyć taki lokal w takim miejscu (przyp. na Piotrówce), włożyć, bądź co bądź, troszke kaski, na odremontowanie, wystrój, nawet opłacenie pana pilnującego naszego dorobku przed knajpą. Myśle, że takiego lokalu mogą pozazdrościć nam inne miasta. Pozdrowienia dla pozytywnie nastawionych Radomian. Odpowiedz Link Zgłoś
hypo Re: KATAKUMBY 18.02.02, 08:38 Myślę, że źle odbierasz mentalność radomian. Po pierwsze wcale nie ma się z czego cieszyć, że ktoś otworzył nową knajpę i wydał na to kasę, po prostu będzie na tym zarabiał. Po drugie nie mogę skrytykować bardzo żarcia bo poprostu zamówienie nie zostało zrealizowane ( i takiej knajpy naprawdę NIE MA W CAŁEJ POLSCE, no może za wyjątkiem - patrz Shinks Radom). Po trzecie myślę że nie trzeba się bać krytyki jeżeli jest ona prawdą, macie naprawdę fajną knajpę, ciekawie urządząną, ale "niezadowolonym" klientem ma prawo być po takiej obsłudze. Może potrzeba więcej takich "snobistycznych" knajp gdzie klient nie ma NIC do powiedzenia, bo grupa "kolesi- znajomych królika" dobrze się bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 19:54 hypo napisał(a): > Myślę, że źle odbierasz mentalność radomian. Po pierwsze wcale nie ma się z > czego cieszyć, że ktoś otworzył nową knajpę i wydał na to kasę, po prostu > będzie na tym zarabiał. Ja nadal mam inne zdanie. Sądzę, że idąc twoim tokiem myślenia nie ma co np. jeździć taksówkami i nie ma się co cieszyć nimi, bo to taksówkarz na tym bije kasę... i takich przykładów można mnożyć. Poza tym to zabrzmiało, jakbyś kolesiowi zazdrościł, że to on będzie zarabiał, a nie ty :-) Po drugie nie mogę skrytykować bardzo żarcia bo > poprostu zamówienie nie zostało zrealizowane ( i takiej knajpy naprawdę NIE MA > W CAŁEJ POLSCE, no może za wyjątkiem - patrz Shinks Radom). Zgoda w 100%. Po trzecie myślę że > > nie trzeba się bać krytyki jeżeli jest ona prawdą, macie naprawdę fajną knajpę, > > ciekawie urządząną, ale "niezadowolonym" klientem ma prawo być po takiej > obsłudze. Może potrzeba więcej takich "snobistycznych" knajp gdzie klient nie > ma NIC do powiedzenia, bo grupa "kolesi- znajomych królika" dobrze się bawi. Znowu bym się nie zgodził. W takim razie gdzie mógłbyś znaleźć granicę między - jak ty to mówisz - snobami, a chamami z ulicy, wózkami, jakże często przesiadującymi niegdyś przed i w Teatralnej. Ja osobiście wolałbym przebywać w towarzystwie swoich znajomych nawet w knajpie, gdzie wokół mnie siedziałyby same snoby, potrafiący się jednak zachować w miare przyzwoicie niż w towarzystwie "ograniczonych kwadratów". A co do krytyki, to jej także nigdy za wiele. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hypo Re: KATAKUMBY 25.02.02, 09:59 Oj boję się że znowu obsmaruje to miejsce. Dochodzę do wniosku że naprawdę BRAK TAKIJ KNAJPY CHYBA NA CAŁYM ŚWIECIE!!!. Oto w piątkowy wieczór znajomek dostał się do środka "Katakumb" bez karty wstępu ( dziwne ale prawdziwe lub swiadome działanie) jakież było jego zdziwienie gdy po pewnym czasie został wyproszony z klubu bo nie miał karty. Gdzie tu logika i konsekwencja w działaniu? Myślę że jest to zajebista knajpa dla "znajomych inaczej", dobrze się bawcie w swoim towarzystwie(komunie) i tak będzie najlepiej, słusznie przypuszczałem że to knajpa dla "snobów", "ubranych inaczej, czytaj dresy w przebraniu" i dla wszystkich tych co lubią swoje towarzystwo, czytaj narcyzów. Sądząc po wypowiedziach na forum, albo wręcz ich brak można wnioskować że dziwny ten klub i dziwny wątek, już do niego nie powrócę, jeżeli ktoś poczuł się urażony to sorki ale takie mam zapatrywania na pewne okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo2 Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:00 Cóż za wrażliwy hipokryta! Znajomek pewnie ukrył paski od dresu, a gdy się ujawnił musiał wyjść. Widzieliście program artystyczny Katakumb na najbiższe tygodnie? Ja tak! Hiram Bullock, IRA, Chineese Connection - typowa pożywka dla dresów? Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KATAKUMBY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:01 O czym wy dykutujecie. Czym więcej postów tym większa popularność tego miejsca. Nie sposób jest zrobić coś z dotacji państwowych (czytaj Zakłady Pracy Chronionej). Katakumby są "podfirmą" Ceramic Studio pana Sara czyli Zakładu Pracy Chronionej. Cieszące jest to , że w końcu zostaje w Radomiu zapełniana czarna dziura w lokalach "na poziomie". Tego-oprócz hoteli-nam brakowało. Przydałoby się jeszcze coś takiego w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: KATAKUMBY IP: *.waw-smy.leased-e.ids.pl 25.02.02, 22:20 Czy mogę się dowiedzieć jak można dostać się do tego klubu?Jestem z Radomia ale studiuję w Warszawie, dlatego często bywam w Radomiu.Słyszałem, że trzeba miećjakąś kartę .Jak ją można zdobyć?Niech mi ktoś odpowie! DZIEKI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goka Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 09:05 Na swiecie jest wiele klubow z kartami wstepu az wstyd ze dziwi to tak wielu cywilizowanych Radomian.Odsylam do Warszawy Piekarnia, Muza, Klubokawiarnia. Sprawdzcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 19:47 Kartę można zdobyć poprzez kogoś innego, kto posiada już kartę i jest skłonny za daną osobę w pewnym sensie "poręczyć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowic Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 20:05 jesli czujesz tak jak my umiesz dobrze sie bawic,to znajdziesz bez trudu kogos kto za ciebie poreczy i dostaniesz karte. do zobaczenia w Katakumbach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Plant Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 20:08 Czy pamietacie Marcina Lenca? w czwartek w Katakumbach nasz kumpel daje koncert. warto go posluchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziq Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:15 Jolka co się usralas z jakims zakladem pracy chronionej ? Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj bo wprowadzasz ludzi w błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan Re: KATAKUMBY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 17:00 goka, klubowic, kubuś, z Plant, dzig. jak teraz się nazwiesz rzeczniku Katakumb? Jesteś tam kierownikiem i chcesz nakrecać spiralę? A wykup darmozjadzie reklamę w Wyborczej i czekaj na efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: KATAKUMBY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 19:03 Odczep się LUCJANIE. Nie pracowałem, nie pracuje i nie zamierzam pracować w tym barze, i nie mam z nim nic wspólnego poza tym że czasami wpadne na pifko!... Zresztą, co się takiemu prostakowi będę tłumaczył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Re: KATAKUMBY IP: 80.249.0.* 27.02.02, 21:57 Niech tam powstaja nowe knajpy. To przeciez dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: KATAKUMBY IP: *.radom.pl 02.03.02, 11:25 Katakumby to extra lokal ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baldi Re: KATAKUMBY IP: 212.244.146.* 04.03.02, 00:04 Dziwne te dywagacje wszystkie. Katakumby są w jedynym miejscem gdzie można wieczorem wyskoczyć ze znajomymi. NIGDY nie było naszym mieście takiego lokalu ... na tak wysokim poziomie. To znaczy się - nie można go porównywać do exclusive lokali ze stolicy, Krakowa czy Poznania ale jak na Radom - bajka. Toż to wizytówka Radomia może być ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apoli Re: KATAKUMBY IP: *.radom.pl 06.03.02, 22:05 Katakumby to niezły lokal,szkoda tylko,że otoczenie nieciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: KATAKUMBY IP: 217.17.41.* 13.03.02, 14:26 jak sie w tym lokalu ksztaltuja ceny? ile kosztuje piwo..?:) i kto z was zaswiadczy za mnie ze jestem normalny?:) bo tak sie zlozylo ze nikt z moich znajomych nie ma jeszcze kartu wstepu i nijak sie tam nie moge dostac...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser! Jak krytykować , to na faktach, fakt I i ostani! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:34 Jestem bywałym w świecie facetem , z racji wykonywanego zawodu , często BYWAM.Lokal radomski ->Super, ma atmosfere i popularność. Smutno pije sie piwo tam ,gdzie brak ludzi, rozmów,przechadzających sie lasek , tutaj jest koloryt i inteligentne otoczenie.Ale i tak decydujące znaczenie o lokalu , gdy opatrzy nam sie wystrój , będzie miała JAKOŚĆ OBSŁUGI.Tutaj niestety Plama , radomskie niudaczniki w uniformach.Widać zaniedbania w odpowiednim szkoleniu personelu i brak profesjonalizmu . Teraz fakty: - piątkowy wieczór - czterech facetów w akcji , wracamy z W-wy - zamawiamy 0,7 litra ,płacimy 100 zł reszta dla obsługi - popijamy niespiesznie , dyskutując i smiejąc sie - w pewnym momencie , gasnie światło i zostajemy poproszeni o opuszczenie lokalu ponieważ zamykają - na pytanie co z butelka ?, odpowiedz brzmi , możemy zabrać ze sobą i dokończyc na zewnątrz , sic! Wniosek , byłem tam dwa razy , pierwszy i ostatni , świat sie od tego nie zawali , ale nie muszę się już ślinić na samą nazwę Katakumby, ani one na mój widok . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Jak krytykować , to na faktach, fakt I i ostani! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 13:53 Jak na konesera bywajacego w swiecie to opowiesc sie kupy nie trzyma Dobrze ze tam cie juz nie spotkam Odpowiedz Link Zgłoś
malaki Re: Jak krytykować , to na faktach, fakt I i ostani! 22.03.02, 16:57 Gość portalu: Koneser! napisał(a): > Jestem bywałym w świecie facetem , z racji wykonywanego zawodu , często > BYWAM.Lokal radomski ->Super, ma atmosfere i popularność. Smutno pije sie pi > wo > tam ,gdzie brak ludzi, rozmów,przechadzających sie lasek , tutaj jest koloryt i > > inteligentne otoczenie.Ale i tak decydujące znaczenie o lokalu , gdy opatrzy > nam sie wystrój , będzie miała JAKOŚĆ OBSŁUGI.Tutaj niestety Plama , radomskie > niudaczniki w uniformach.Widać zaniedbania w odpowiednim szkoleniu personelu i > brak profesjonalizmu . > Teraz fakty: > - piątkowy wieczór > - czterech facetów w akcji , wracamy z W-wy > - zamawiamy 0,7 litra ,płacimy 100 zł reszta dla obsługi > - popijamy niespiesznie , dyskutując i smiejąc sie > - w pewnym momencie , gasnie światło i zostajemy poproszeni o opuszczenie > lokalu ponieważ zamykają > - na pytanie co z butelka ?, odpowiedz brzmi , możemy zabrać ze sobą i > dokończyc na zewnątrz , sic! > Wniosek , byłem tam dwa razy , pierwszy i ostatni , świat sie od tego nie > zawali , ale nie muszę się już ślinić na samą nazwę Katakumby, ani one na mój > widok . Ja mam wrażenie, że to miejsce dla snobów i nowobogackich. Takich co to parę lat temu łóżka polowe rozkładali, dorobli się i są biznesmenami. Udają kogoś kim nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkey Re: Jak krytykować , to na faktach, fakt I i ostani! IP: 217.17.41.* 23.03.02, 01:39 A ja wam powiem tyle: lokal super, przygotowany bez oszczędzania środków, obsługa do dupy, klimat mimo wszystko jakiś taki "kulejący". Panująca wokół atmosfera RADOMSKIEGO snobizmu... (snobizm sam w sobie nie jest złą rzeczą) Ale rzeczywiście, niby dobrze jest tam się pokazywać... Do zobaczenia jutro. W Bohemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cermit Re: KATAKUMBY IP: *.radom.pl 31.03.02, 13:44 TAAAAAAA! NIby wszystko ladnie pieknie!!!!!!!!ALE!! Dlaczego bedac studentem pobliskiego NAUCZYCIELKSIEGO KOLEGiUM JEZYKOW OBCYCH nie mam prawa wstepu?ha? Moze mi to ktos wytlumaczyc??? PAnstwo ktorzy przywitali mnie przy wejsciu poinformowali mnie ze bez "karty" wstepu nie mam co "tam" szukac.J ai moim wspol studiujacy koledzy i koleznaki jestesmy w KROPCE!POmiojajac ze nasza placowka i tak nie posiada "klimatu" studneckiego no bo jednym slowem nie ma gdzie si epodziac w czasie wolnych godzin....... to jeszcze najblizszy lokal jest "tylko dla wybranych".Moze mnie ktos poinformowac jak mozna sie tam dostac?Gdyz najblizszym "lokalem" do ktorego mozna sie wybrac na przyslowiowe piwo jest.... MINIMAL! Kto byl..... lub jest studnetem zapewne WIE jak bardzo to dokucza heheheeh :))POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasa Re: KATAKUMBY IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 20.05.02, 10:21 Co słychać w katakumbach?Czyżby nic sięnie działo, pani Kunc? Odpowiedz Link Zgłoś