10.12.15, 11:52
Czy mogę sobie wziąć jedną z Twych żab,samca?Bo ja jestem księżniczka Fijołona i chcę go pocałować ażeby się w księcia zamienił Mafijoła.
Wezmę co popadnie jak będę gdzieś i zobaczę,w sklepie nie mogę kupić bo matka się wkurwia że kasę na trumny wydaję i na nagrobki z marmuru co gromadzone są skrzętnie jakby nie można w ziemi się pochować albo w gangesie utopić albo spalić jak Król Artur albo no nie wiem,Profesor UW mówił że chce być w kartonie zakopany do ziemi.Ale nie wiem czy on ma tam jakieś Katakumby czy nie bo nie rozkowywałam ziemi ale może wezmę łopatę i pokopię.
Pójdę do żabki po jakieś zakupy bo żabka jest w świeta otwarta chyba ale dokładnie nie wiem.Tak jak stacje benzynowe,chodzi i benzynę przeważnie i browca albo batonika z czekoladą.Bądź fajkismile
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Rangarvie 10.12.15, 12:01
      Ty Rangarv wolisz się z byle kim zadawać niż z nami?Z jakimś bydłem?Tam mówią bydło na ludzi a sami są kim?
      Jedna baba tak mówi że "bydło"Co to znaczy bydło?
      Bydło,mydło i powidło.
      Chyba ona jest bydło i w chlewie mieszka jak świnia.
      Pisze na nas paszkwile,donosy a ja piszę na forum o niej,raz napisałam na zakrytym należącego do monte_we_mgle ale mnie wywalił bo to mąciciel najgorszy z najgorszych i bardzo nieszczęśliwy człowiek.
      Taki bordeline jak ta olga_w_ogrodzie,taki sam.Na mnie donosili do wszystkich a ja sama o sobie napisałam i wszystko wiadomo że ja heterosexualna a nie homo,że mam 160 i + - 50waga a obecnie 40+- bo mi tak pasuje i że........no ne wiem czego jeszcze nie napisałąm to dopiszę jak ktoś ciekawy jest.
      Napisałam nazwisko,adres na redakcyjnej ale usunęli bo.....?Niecenzuralne było to i się wściekł jakiś Adam,pamiętam,nie wiem kto to ale nick miała adam.
      • ditta12 Re: Rangarvie 10.12.15, 12:06
        Froteruję podłogę
        www.youtube.com/watch?v=ltrMfT4Qz5Y
        • ditta12 Re: Rangarvie 10.12.15, 12:10
          Skaczący Rangarv big_grin
          • ditta12 Re: Rangarvie 10.12.15, 12:30
            Ty Rangarv jedz suche bułki a nie świeże,będziesz dłużej jadł i Ci się odechce,chyba że nie masz zębów ale nie rozmaczaj we wodzie tylko chrup.Szybko się napełnisz nimi.
            Popijsesz wodą i będziesz syty.I mniej tego browca bo od niego faceci są brzuchaci a baby nie.Baby od czekolady i ciastek mają otyłość.No i froteruj tę podłogę,nawet jak masz z kamienia,posmaruj pastą i potrenuj na szpacie surfing albo deskorolkę lub łyżwiarstwo figurowe.
            Zrób gwiazdę a potem stójkę na głowie z rękami w trójkąt jak Joga a potem siad skrzyżny i satń na dłoniach w tym siadzie skrzyżnym a potem tak zrób świecę.
            • ditta12 Re: Rangarvie 10.12.15, 12:34
              I zrób tak jeszcze na koniec
              www.youtube.com/watch?v=El1kgCqD7Xk

I odpocznij sobie,napij się kawki z nami do chleba chrupkiego waza,ja kupiłam jakiś inny ale waza mi najbardziej smakuje.Pumpernikel i Vaza.Już nie wiem jak się pisze,waza,czy vaza.Ja nie mam vazy a miałam fajansową białą z paskiem to sobie na pokrywie czarną różę namalowałam.Ale wywaliłam ją bo nie potrzebowałam na razie,wystarczy sagan albo wok albo coś z pokrywą, i podstawka,ja mam zieloną,gumową z Ikei,za 1zł.Myślałam głupia że to na palnik gazowybig_grin
              • ditta12 Re: Rangarvie 10.12.15, 18:43
                Rangarv.Ty już jesteś duchem?Bo Cię nie widzę.
                Chyba tak.
                • ditta12 Re: Rangarvie 11.12.15, 22:46
                  www.youtube.com/watch?v=8NjbGr2nk2c

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka