sympatyk_piw 04.05.10, 12:42 Kiedy reszta ????? W takim samym trybie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igi Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 12:55 dopiero po tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona "Czacha" i dla Czachora! :) 04.05.10, 13:06 Za nadużycie kompetencji urzędniczych i autorytetu sprawowanej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 13:19 To b. ciekawa informacja. Sądząc po determinacji i szybkości p. Kosztowniaka sprawa musi być b. śmierdząca. Mam nadzieję, że p. Stępień w ramach czynnej obrony ujawni co nieco na temat tak kulis całej sprawy, jak też rzuci nieco światła na mechanizmy działania spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankoś Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 13:39 Nareszcie zaczyna gówno wypływać. Ile jeszcze takich kupek w mieście jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avator Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.31.radom.pilicka.pl 04.05.10, 13:57 O, a tu jareal niezalogowany.Typowe ścierwo Partii Oszustów.Panie dyrektorze biura poselskiego Partii Oszustów znowu zmiana nicka?Do roboty weź się darmozjadzie a nie pobierasz państwowe pieniądze za szkalowanie na necie innych.Tu masz instrukcje jakie wydał wam Schetyna: www.pardon.pl/artykul/5678/schetyna_do_mlodziezowki_po_macie_kadzic_nam_w_sieci/wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtbs Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 14:09 Podobno wiceprezes RTBS Administrator Pan Paweł Stępień, został skazany na 8 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na dwa lata za prowadzenia auta pod wpływem alkoholu. O sprawie i wyroku nie powiadomił władz miasta i spółki. Z nieoficjalnych informacji wynika, iż mimo utraty uprawnienia do prowadzenia pojazdów, P. Stępień bezprawnie pobierał ryczałt na paliwo przez co naraził spółkę na straty finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.146.242.69.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 20:47 no ładnie kurwa ładnie, I tak wsiok zniszczył tylu wspalniałych ludzi od lat pracujacych w Administratorze np. p. Zielińskaa, p. Nowicka = świetni fachowcy. A taki cham przyszedł i zniszczyl te kibiety i wielu innych dobrych fachowców. I tak się karta odswróciła panieStepień. A DOBRZE CI TAK, idź teraz na bezrobocie, albo módl sie, żeby PO wygrała wybory, bo za iSu to na pewno roboty nie dostaniesz. A za PO możę gdzieś cieciem będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zaginiony_w_akcji Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 14:12 Transparentnie mówisz?Konieczność go zmusiła!Pomyśl co by było gdyby Stępień zaatakował pierwszy?Kto hakiem wojuje od haka ginie i tak będzie i wtym przypadku.Jakby Kosztowniak był transparentny to by odwołał Czachora i paru innych.Wszyscy poprzednicy potrafili zwalniać swoich jeśli zawodzili ten nie umie.BRak doświadczenia.Wyjątkowo kiepskiego mamy prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 14:20 Brawo Panie Kosztowniak. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 14:23 Takiego postępowania oczekuję od prezydenta Radomia. Jeśli złamał prawo to należało mu jak najszybciej podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
zaginiony_w_akcji Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 14:30 Podziękować?A kto go zatrudnił?Ja?A kto go wychwalał pod niebiosa?A czy nie jest on przypadkiem członkiem PIS?Nie zamulajcie!Teraz się odcinacie?A z Czachorem co?Nie oczekujecie takiego zachowania od swego prezydencika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.146.242.69.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 20:34 o/k/trzy,ać trtzymac ale za co, przecież Andrzej to najgprszy prezydent Radomia!!!!!!!!!! I JUŻ NIEDŁUGO na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
b-ania Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 14:24 Masz rację, następny znienawidzony przez kierowców dyr. M. Czyż i ... Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 14:26 Po czym to poznałeś gościu, że napisałem post niezalogowany i jestem dyrektorem jakiegoś biura ? Po IP ? Bardzo jesteś przenikliwy oraz mądry. Widocznie po tych samych uczelniach od strugania ołówków, co koledzy. Jeżeli sprawa nie śmierdzi, to z jakiego powodu zwolniono Stępnia ? Niewinny, znaczy się. Pewnie członek albo sympatyk PiS ? Ciekawe jak wszedł do władz Administratora, Schetyna go polecił, czy może Suski ? Jeżeli to prawda, że Stępień wprowadzał w błąd zarząd nie informując, że nie posiada prawa jazdy i brał kasę, to jest to kradzież. W tej sytuacji p. Prezydent informując, że Stępień nadużył zaufania władz spółki, gdyż zataił informację istotne dla sprawowanej funkcji robi nie tylko z siebie idiotę, ale usiłuje też zrobić idiotów z ludzi. Wciskajcie kit dalej ciemnemu ludowi. Macie ludzi za debili ? Nie wszyscy są na takim poziomie intelektualnym, jak ty, potrafią myśleć i wyciągać prawidłowe wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAA Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: 178.56.31.* 04.05.10, 14:35 Decyzja Kosztowniaka jest prawidłowa, gość złamał prawo to natychmiast out ze spółki. A od tego żeby informować jakie kto popełnił wykroczenie czy przestępstwo to jest prokuratura! Odpowiedz Link Zgłoś
zaginiony_w_akcji Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 14:36 Bardzo dobry wpis!Brawo Jareal! Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 14:44 I jeszcze jedno. Z oświadczenia Prezydenta : Biorę także pod uwagę podjęcie wobec p. Pawła Stępnia innych kroków prawnych w związku z próbą wywarcia na mnie presji w sprawie wycofania decyzji o odwołaniu" Czyżby p. Paweł próbował p. Prezydenta szantażować ? Jak mnie zwolnisz, wtedy powiem komu trzeba co tu się działo ? He, he, he, czyżby puszka Pandory się miała wkrótce otworzyć ? Chłopaki nie będą mieli wówczas czasu na odszczekiwanie się na Forum, tropienie dyrektorów biur, pomiotów różnokolorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avator Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.31.radom.pilicka.pl 04.05.10, 15:19 zaginiony_w_akcji, jareal, platformers i sono_andrzej to jedna i ta sama ścierka.Niedługo podam ich kolejne nicki. Brawo Kosztowniak za zdecydowaną reakcję.Na zbity pysk z tymi, którzy próbują postępować tak jak poprzednicy.PiS w Radomiu ma rekordowe poparcie dzięki uczciwości władz.Nie tak jak było w przeszłości.To nowa jakość życia w mieście a partia Mira Zbycha i Grzecha chciałaby tylko zbijać szmal dla wybranych.By żyło się im lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 15:41 Tak, tak, zapomniałeś jeszcze dodać, że wszystkie posty krytykujące władzę pisze jeden jedyny dyrektor biura. A z tą zdecydowaną reakcją Kosztowniaka to się jeszcze okaże. Sprawy zaszły za daleko, więc wywalił kolegę, bo nie wszystko się uda zamieść pod dywan. Poczekamy co będzie dalej, kiedy p. Paweł opowie w jaki sposób chciał skłonić p. Prezydenta, aby utrzymał go na posadce. Dzięki takim jak on poparcie PiS będzie jeszcze ogromniejsze, niż piszesz i osiągnie wkrótce w Radomiu 130 procent. Zamiast się odszczekiwać proponowałbym zrobienie rachunku sumienia, la, la, la. To śpiewałem ja - Jareal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steila Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 16:31 Gdyby Kosztowniak miał coś do ukrycia to z pewnością sprawa byłaby zatuszowana.A tak to już kolejny raz udowodnił że jest prezydentem czystym i uczciwym.Nie uległ jakiejś presji gościa który ewidentnie złamał prawo i zareagował tak jak każdy prawy obywatel powinien postąpić.Głosowałam kiedyś na PO.Po wpisach ich członków (myślę że to tylko oni mogli takie głupoty powymyślać) już nigdy na nich nie zagłosuję.Gdyby w każdym mieście prezydenci postępowali podobnie to inaczej by dzisiaj wyglądała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 22:31 To nie Prezydent ,takie sa przepisy w policji w strazy miejskiej ,pozarnej w samorzadach ,wyrok,zwolnony,tylkonie w sejmie i o dziwo leperz wyrokami moze startowac nz prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
2-ben Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwołany 04.05.10, 16:51 Steila!!! ale z ciebie dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMO_RADOM Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.algo.radman.pl 04.05.10, 17:51 My ZOMO-wcy z Radomia murem stajemy za naszą władzą z PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikus Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 18:06 Jak widze dla PO merytoryczna dyskusja polega na tym ze kto ma odmienne zdanie jest dupkiem.Przypomne tylko jezyk milosci Niesiolowskiego: wiadomosci.onet.pl/1975708,11,niesiolowski_to_pisowski_belkot,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: smierdząca sprawa IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 18:18 "profesjonaliści z pis-u na start"A podobno pan prezydent wybiera najuczciwszych i najbardziej kompetentnych ludzi takich jak on sam.Pytanie mam tylko jedno dlaczego tego pana odwołano z prezesa i czy przypadkiem nie wiedziano wcześniej o tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
platformer Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 18:14 Ja chcę wiedzieć: a)czy pan Stępień jest członkiem PIS? b)czy potencjalne skierowanie przez prezydenta sprawy do prokuratury mogłoby spowodować że jakieś ewentualne dokumenty które mógł mieć pan Stępień zostaną zabezpieczone jako dowody w sprawie a pan Stępień będzie miał ze względu na dobro śledztwa zakaz jakiegokolwiek wypowiadania się w sprawie? c) jeśli tak to ile może potrwać śledztwo (nie znam się na tym) czy np. nie skończy się po wyborach? d) sprawa wyszła ponoć w czwartek.Dlaczego komunikat do mediów wyszedł dopiero dziś czyli we wtorek? e) czy sprawa dotarła do centrali PIS w Wawie?I co ona na to? f) kto stał za panem Stępniem bo chodzą słuchy że mocno popierała go trójka radnych? g) kto mianował pana Stępnia na prezesa Administratora?Czy nie przypadkiem pan prezydent Kosztowniak za wiedzą posła Suskiego? h) jeśli pan Stępień nienależnie pobierał pieniądze za paliwo jak napisał jeden z internautów to jakie kontrole zarządzi pan prezydent w podległej spółce? i) czy radny Kluziński i inni radni którzy o to pytali otrzymają może wreszcie odpowiedzi na pytania o koszty paliwa,telefonów i delegacji itd. w spółkach miejskich? j) jakie kontrole zewnętrzne zarządzą niezbędne organy (nie mówię o NIK wiadomo dlaczego)? k) czy badaniem spółki nie powinna zająć się specjalne komisja rady miejskiej złożona w dużej mierze z opozycji?skoro prezydent jest taki transparentny? l) jeśli pan prezydent tak znakomicie zareagował na zachowanie pana Stępnia to czemu śmieje mu się w twarz wiadomy pan komendant? Kolejne pytania niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 18:19 Oto jest Prawo i Sprawiedliwość! Zatajanie prawdy, ciche układy, a do mediów i tak trafia tylko cząstka. Mam nadzieję, że sprawa ta nabierze dalszego biegu, że wszyscy dowiemy się o tym, co od dawna wielu podejrzewa. Prezydencie Kosztowniak! Więcej transparentności, My wyborcy chcemy wiedzieć o szwindlach i układach ludzi władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMO_RADOM Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.algo.radman.pl 04.05.10, 19:19 Potwierdzam, zgadzam się w 250 %, to wina Gazety WYBORCZEJ I JEJ FORUM, PIS górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.cdma.centertel.pl 04.05.10, 18:19 A moim zdaniem pan S. albo był agentem nasłanym przez PO lub SLD albo to spisek TVN i Wyborczej.No może jeszcze tajnych służb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 18:23 O jednego nieroba i oszusta mniej ,mylę że za nimi pójdą inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.algo.radman.pl 04.05.10, 18:32 Na 110 % to robota niePOlaków z PO, to oni niszczą nasz najpiękniejszy RADOM, PIS do boju !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikael Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.cdma.centertel.pl 04.05.10, 18:36 A twoja sprawa sdplowcu już się zakonczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 18:52 Rewelacyjnie ktos rozszyfrowal.Najpierw jareal, pozniej inne nicki (sono platformer) tego samego oszoloma z PO. Wiec ja "wam" (ci) odpowiem pytaniami: 1.Czy pan Karnowski nadal jest prezydentem sopotu? 2.Jakie na nim ciaza zarzuty? 3.Czy radni PO zgodzili sie na jego odwolanie? 4.Czy nadal jest czlonkiem PO? A moze z innej beczki. Czy radny PO ktory na podstawie falszywych dylomow wyzszej uczelni, ktore kupil na bazarze pobral wynagrodzenie z kilku zrodel w wysokosci ok. 300.000 zl 1.Oddal pieniadze? 2.Nadal jest czlonkiem PO? 3.Nadal pracuje na kilku stanowiskach? A na koniec jedno pytanie: Czy Tusk, kiedy dowiedzial sie o zmowie przy ustawie medialnej, zawiadomil prokurature? Jakie standardy na gorze, takie na dole. Dla platfusow ciezko zrozumiec, ze mozna byc bardzo dobrym prezydentem, pozostajac przy uczciwym i prawym obywatelem. Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 19:14 Pan Karnowski pozostaje prezydentem Sopotu, a na jego odwołanie nie zgodzili się mieszkańcy w referendum, a nie radni. Dwa zarzuty Karnowskiemu prokuratura umorzyła. Ma jeszcze 6 innych, ale jeżeli opierają się na nagraniach p. Julke, to i te zostaną umorzone. Karnowski już nie jest członkiem PO. Poza tym g... mnie obchodzi Karnowski. Mieszkam w Radomiu a nie w Sopocie. Co ma ustawa medialna do Administratora nie wiem. Wiem natomiast, że w TV rządzą teraz postkomuniści i PiS. A w ogóle twoja argumentacja jest taka : skoro inni kradną, to się od nas odwalcie, bo nam też wolno kraść. Jesteś żałosnym hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.71c.kozienice.pilicka.pl 04.05.10, 19:29 Brawo Jarael! Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 20:06 Dziękuje za poparcie jan. Przemyślałem to, co napisał cz. pati, a szczególnie ten fragment, który wydawał mi się bez sensu, czyli wzmiankę o Tusku, co to nie zawiadomił ( a to bydle !!! ) prokuratury w związku z ustawą medialną. Wydaje mi się, że wiem, co pati w tym fragmencie przemycił, a o czym nie ma mowy w komunikacie Prezydenta. Otóż wynikać z tego może, że Kosztowniak, aby chronić sobie tyłek, już zawiadomił organa o działaniach Stępnia. Jeżeli tak, to nie sądzę, aby Stępień czuł się nadal związany ze swoimi b. kolegami i nie przekazał jakiś rewelacji organom. Przy okazji rodzi się pytanie dot. innych spółek miejskich i procedur kontrolnych, którym podlegały(?). W kontekście tej sprawy może warto przypomnieć transparentność Kosztowniaka, który olał Kluzińskiego, jak ten pytał o bodajże Rewitalizacje oraz ostatnie ataki na Woźniaka, kiedy ten zapytał o samochód dla spółki Port Lotniczy. By, by pisiuary, już niedługo koryto wam umknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.71c.kozienice.pilicka.pl 04.05.10, 20:19 Mam nadzieję że wszystkie brudy w wykonaniu jedynej słusznej pispartii już niedługo wyjdą na jaw i że będziemy ich mogli rozliczyć przy urnach Nie raz się zastanawiałem dlaczego w sumie niestarzy ludzie przepełnieni są takim jadem,złośliwością,agresją i nienawiścią wszystkiego co nie pisowskie.A podobno to gorliwi katolicy.Boże co za obłuda! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 22:28 Ależ syf!I to w takiej prawej i sprawiedliwej partyji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.146.242.69.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 20:40 ale ci odwala, myśliszże jak ciągle będziesz pier... o jednym głupku, który kupił dyplom, to przykryjesz [przekręty PiSisków, a ci bija PO na głowę w swoich cudach. Tylko0 do wyborów, a wszystko ujrzy światło dzienne i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 22:54 prezydent z punktu widzenia psychologi moze spac spokojnie ,chyba ze vice prezes administratora jest chorym czlowiekiem,i upubliczni nagrane rozmowy co zyska ,nic!!!! a straci wszystko ,kto taka SZUJE wezmie do roboty PO, SLD, a nie ma roboty dla SINGLI tak ze spokojnie!!!! jezeli nagrywal to sie nie przyzna i tak juz jest zniszczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talc Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.10, 23:02 jareal plują ci w twarz a ty ciągle powtarzasz że deszcz pada. Ty już tak masz na zawsze? Współczuję. Co za partyjny oszołom z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oba Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 23:07 Masz racje jutro zdementuje ,prawdziwe informace o nagrywaniu,bo to jest swinstwo wykreowane przez PIS Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 04.05.10, 23:14 A jeżeli jest chorym i upowszechni, to prezydent "z punktu widzenia psychologii" nie będzie mógł spać spokojnie, prawda ? Przy okazji dowiedzieliśmy się nowego szczegółu, tego mianowicie, że Stępień ma jakieś nagranie z udziałem prezydenta. Jakże to pisowskie, nagrywanie rozmówców, jakże męskie i jakże szlachetne. Czyżby gwóźdź do trumny nr 2, po gwoździu niespełnionego prokuratora Ziobry ? Zapowiada się coraz ciekawiej. Dobranoc pisiorki. Macie o czym myśleć. Spróbujcie zasnąć. Ty też p. Prezydencie wielu kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISiurek sprawa sie wyjasnila. IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.10, 11:16 Chlali razem na dzialce(za pieniadze z wydzialu promocji) Ten z administratora pojechal po alko i go pokrecily psy. Teraz szantazuje naszego kochanego gospodarza ze ten go wyslal po metyl i niech go nie zwalnia i niech wezmie czesc z 200000000 ktore wzial z banku europejskiego i da psom. Ot cala sprawa. Sie narobilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam w Kurowie Pozdrawiam faceta z SLD wpadł u nas!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 12:02 I po co to było .Flaszka do flaszki,lufka poselska do lufki i jest klops w powidłach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re: sprawa sie wyjasnila. 05.05.10, 12:04 Panie Prezydencie Wiem, że nie czyta Pan i w ogóle nie śledzi czegoś takiego jak to forum, ale robią to inni. Dlatego apeluję do Pana, aby powziął Pan niezbędne kroki celem pociągnięcia do odpowiedzialności każdego kto nie tylko pomawia wprost, ale i insynuuje. Mam poprzednie posty niejakiego jareal, który - wiedząc że przecholował w krytyce (pomówieniach) - zaczął się wycofywać okrakiem. Uważam, że tamte posty, w zestawieniu z obecnymi, kwalifikują się jak najbardziej do prokuratury. Kiedy mnie szantażowano, ustalono adres IP puszczany przez proxy, więc jest to możliwe wbrew temu co twierdził przesłuchiwany informatyk z Agory. Krytyka TAK, opluwanie, oczernianie i pomawianie NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa.pati Re: sprawa sie wyjasnila. 05.05.10, 12:58 Póki co czarna to ustalane jst twoje IP za opluwanie PO i innych.Podobno nie jest jedno.Dałeś świetny przykład innym. Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: sprawa sie wyjasnila. 05.05.10, 13:00 Facet, wyluzuj. Chciałem poinformować cię, że insynuowanie organom, że ktoś popełnił przestępstwo, mimo że przestępstwa nie popełnił jest występkiem ściganym z oskarżenia publicznego. Zdecyduj się więc, insynuowałem, czy się wycofałem ? Przy okazji bez problemu można będzie sprawdzić z jakich IP były pisane posty obrażające Kluzińskiego i Woźniaka oraz nawołujące do nienawiści rasowej wobec żydów ( patrz Geremek i Kuroń ). I proszę podanie tych insynuacji, chętnie się ustosunkuje oraz co nieco jeszcze zainsynuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedrownikopotohomo Re: sprawa sie wyjasnila. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:26 A gdzie jest "wolność słowa" ? Tylko w Gazecie Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cholinex Re: sprawa sie wyjasnila. IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.10, 20:33 pati jak masz jakis wplyw to zadzialaj.Masz calkowita racje.A straszyc jareal to moze dziadek ch. babke.Znajdz choc jeden wpis obrazajacy wprost tych co wyliczyles.A jesli masz to na co czekasz.Zrob to samo o co apeluje pati.Wio Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: sprawa sie wyjasnila. 05.05.10, 21:23 Proszę, ten wątek : forum.gazeta.pl/forum/w,68,100297999,,O_jakiej_KUPIE_mowil_Kluzinski_Wstyd_na_cala_Polsk.html?v=2 W tym i winnych mnóstwo "wypowiedzi" niektórych sympatyków obecnych władz zostało usuniętych przez Admina ( oczywiście stronniczego ), gdyż naruszały regulamin, więc nie mogę ich przywołać. Na pewno nie będzie jednak problemów z odszukaniem ich w archiwum GW, jakby przyszło co do czego. Co do pati, niech robi swoje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na marginesie pragnę zwrócić panu uwagę, że w języku polskim ( i nie tylko ) zdanie rozpoczynamy dużą literą. Proponuje sięgnąć do gramatyki polskiej, bo wygląda to tak, jakby półanalfabeta tekst napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: sprawa sie wyjasnila. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 21:49 Facet wbił sobie widelec w oko a wy o polityce. Przecież został kaleką. A gdzie współczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: sprawa sie wyjasnila. IP: 94.254.241.* 05.05.10, 22:55 Jareal,Czerwona,Czarna,Platformer.....-zioniecie nienawiscia.Poszukajcie dobrego psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: sprawa sie wyjasnila. IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.10, 23:46 kolejnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: sprawa sie wyjasnila. IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 07:31 Normalny nic dodać nic ująć.Ten z PO czy tamten z PiS są siebie warci.Ale gdybym miała dokładnie analizować ich posty to jest zasadnicza różnica.jareal pisze wprost o kogo chodzi a tamta pisze tak że można do tego dopasować każdego.Ale jak już powiedziałam wart pac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułan karani pracownicy jednostek samorządowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 10:31 kto to sprawdza?nikt a jest zapewne wielu w mieście i w powiecie ale po co przeciez to koledzy po co im robić krzywde!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
platformer Re: karani pracownicy jednostek samorządowych 06.05.10, 20:28 A radny Rejczak dziabie kasę z umów zleceń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Każdy volksvaticanus to oszust IP: 78.88.133.* 07.05.10, 00:19 Rejczak jedzie na czarnym koniu już ze 30 lat. Nachapał się kościół dóbr za jego przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muciamcia Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.cdma.centertel.pl 06.05.10, 21:35 Łoj bedzie sie działo bedzie!Paweł do boju!Nie daj się!Zdradzili Cię choć byłeś ich wiernym oficerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 07.05.10, 08:34 Wspomniany Pan powinien zmienić imie i nazwisko na: Po-dsłu-chuj Przestępień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 08:54 O co ten szum ? Przecież nie kto inny, jak gwiazda PiS, nieodżałowanej pamięci Najlepszy Minister Sprawiedliwości nagrywał swoich kumpli z akademika, a później nawet samego wicepremiera Leppera. Jaki pan, taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avator Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.31.radom.pilicka.pl 07.05.10, 12:30 Żeby zamknąć już wszelkie dywagacje gwoli sprawiedliwości dziejowej, o której banda złodziei z Partii Oszustów próbuje zapomnieć kto rozpoczął inwigilację, podsłuchiwanie i nagrywanie, przypominam: 1.Pierwszy był Michnik, który nagrał swojego kolegę kiedy pertraktowali nad wysokością łapówki w zamian za korzystną ustawę medialną. Przypomnijmy że ów "pan" to pierwsza tuba propagandowa PO, który podobno brzydzi się tymi metodami (dopiero teraz?). 2.Kolejnym był człowiek związany z SLD niejaki pan Gudzowaty, który nagrał czołową postać SLD, byłego premiera i marszałka Józefa Oleksego kiedy ten, w przypływie szczerości, opowiadał o swoich kolegach z SLD. 3.PiS, a raczej służby mu podległe i owszem, nagrywali ale bandytów łamiących prawo. Należeli do nich m.in. posłowie należący do Partii Oszustów, którzy chcieli kręcić lody. Należał również do tej grupy, na szczęście już były wicepremier, Lepper, który próbował kręcić lody na swój sposób. 4.Kolejnymi, którzy się nagrali byli członkowie PO; obecny prezydent Sopotu Karnowski i jego kolega biznesmen (taki biznesmen jak większość związanych z PO). Kłótnia w rodzinie spowodowała że "biznesmen" nagrał swojego kolegę prezydenta Karnowskiego z PO, a nagranie zaniósł do prokuratury, która pod rządami PO dwoi się i troi, żeby... nic nie wykryć. To jest prawdziwa geneza powstania PO-dsłuchów i nagrywań w Polsce. jareal, platformer, sono_andrzej, zaginiony_w_akcji i parę jeszcze innych nicków należących do tego samego gostka czyli dyrektora biura poselskiego Partii Oszustów, więcej rzetelności o ile nie jest ci obce to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie nawalaj wal .. Wiceprezes Administratora Paweł Stępień do boju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 12:44 Pokazać należy tych cwaniaczków studencików speców politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) O co chodzi z tym odwołaniem ??? IP: 188.33.225.* 22.05.10, 00:02 Czy poseł Sońta popiera zarząd Spółki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarela Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 12:44 Może być i partia oszustów, mnie tam wszystko jedno. Wydaje mi się jednak, że p. Ziobro nagrywał już podczas studiów, a więc jeszcze przed Michnikiem, tak więc niewątpliwie jest prekursorem tej metody hakowej i mam nadzieję, że zostanie z tego powodu uczczony w Wikipedii. W sumie nie ma powodu kruszyć kopii o palmę pierwszeństwa w tej dziedzinie. Skoro taka praktyka jest powszechna od lewa do prawa oraz w porządku, to proszę odpitolić się od Stępnia. Chyba, że chodzi o to, że nagrał niewłaściwą osobę, czyli Prezydenta. Czyli my was nagrywać dobrze, wy nas nagrywać, niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avator Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.31.radom.pilicka.pl 07.05.10, 12:57 Określ się.Wydaje ci się czy jesteś pewny bo zamierzam ten post wysłać wymienionemu z zapytaniem.Nie bój się.Przecież wy PO-traficie tylko PO-mawiać.Skoro "sąd" skazał go za nazywanie rzeczy po imieniu to pewnie nie odmówi mu ten sam sędzia, którego dyscyplinował jako minister sprawiedliwości, obrony własnego wizerunku.Więc czekam jareal na konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 14:34 Wysyłaj ( kapuś, hi, hi... ). Chodzi o nagrywanie na studiach, czy jak był Emesiem ? Prosisz - masz :W kręgu podejrzenia znaleźli się jego dwaj niedawni przyjaciele, Jarek i Marek, z którymi postanowił nadal się spotykać, tym razem w celach śledczych. Na wszystkie spotkania przychodził z ukrytym magnetofonem i rejestrował ich przebieg. Wracał do domu i porównywał głosy biesiadników z głosami z telefonu. Nadal podejrzewał, że anonimowym dzwoniącym jest Marek, ale nie był pewien i dlatego postanowił zrobić prowokację. W jednym z pubów pokazał Markowi wyciąg ze swojego konta w biurze maklerskim, z którego wynikało, że zarobił 100 mln, oczywiście w starych złotych. Tak rzeczywiście było, gdyż szczęście mu wtedy na giełdzie dopisywało. Prowokację uznał za udaną, bo wkrótce w anonimach znalazło się żądanie okupu, najpierw 5 mln, potem 30 mln starych złotych. Nadawca znał dokładnie jego adres wraz z kodem pocztowym, wiedział, że nie należy do biednych, ale co do charakteru pisma Zbigniew Ziobro ciągle nie był pewien. Następną prowokacją była próba kupienia od obydwu kolegów narkotyków. Też zjawił się na spotkaniu z włączonym magnetofonem, ale Jarek i Marek stwierdzili, że nie mają nic z tych rzeczy do sprzedania. Potem Ziobro zauważył, że anonimy przychodzą zawsze tydzień przed wizytą Jarka u niego w domu, a następnie tydzień później. Całość tu : www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kraj&name=2957 A tak w ogóle daj spokój. Takie "cuś" jak nagrywanie bez wiedzy rozmówcy podlega jedynie ocenie moralnej, nie prawnokarnej. Zresztą zrobisz jak chcesz. Miło mi się będzie spotkać z Ziobrą po tylu latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola11 Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 17:18 Chyba ktoś zapomniał o podsłuchiwanych strajkujących pielęgniarkach.Och ta pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichok49 Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwołany 07.05.10, 20:07 A przecież jak obejmował stanowisko Prezesa Administratora tak bardzo był wychwalany, również przez prasę i przede wszystkim przez swoich kolegów partyjnych z PiS. Krótką pamięć macie PANOWIE !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plagiat Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.10, 22:30 Żeby zamknąć już wszelkie dywagacje gwoli sprawiedliwości dziejowej, o której banda złodziei z Partii Oszustów próbuje zapomnieć kto rozpoczął inwigilację, podsłuchiwanie i nagrywanie, przypominam: 1.Pierwszy był Michnik, który nagrał swojego kolegę kiedy pertraktowali nad wysokością łapówki w zamian za korzystną ustawę medialną. Przypomnijmy że ów "pan" to pierwsza tuba propagandowa PO, który podobno brzydzi się tymi metodami (dopiero teraz?). 2.Kolejnym był człowiek związany z SLD niejaki pan Gudzowaty, który nagrał czołową postać SLD, byłego premiera i marszałka Józefa Oleksego kiedy ten, w przypływie szczerości, opowiadał o swoich kolegach z SLD. 3.PiS, a raczej służby mu podległe i owszem, nagrywali ale bandytów łamiących prawo. Należeli do nich m.in. posłowie należący do Partii Oszustów, którzy chcieli kręcić lody. Należał również do tej grupy, na szczęście już były wicepremier, Lepper, który próbował kręcić lody na swój sposób. 4.Kolejnymi, którzy się nagrali byli członkowie PO; obecny prezydent Sopotu Karnowski i jego kolega biznesmen (taki biznesmen jak większość związanych z PO). Kłótnia w rodzinie spowodowała że "biznesmen" nagrał swojego kolegę prezydenta Karnowskiego z PO, a nagranie zaniósł do prokuratury, która pod rządami PO dwoi się i troi, żeby... nic nie wykryć. To jest prawdziwa geneza powstania PO-dsłuchów i nagrywań w Polsce. jareal, platformer, sono_andrzej, zaginiony_w_akcji i parę jeszcze innych nicków należących do tego samego gostka czyli dyrektora biura poselskiego Partii Oszustów, więcej rzetelności o ile nie jest ci obce to słowo. Bardzo merytoryczny wywód dlatego postanowiłam to skopiować.Gdyby tak wszyscy dyskutowali na argumenty i fakty.... ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyba Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: 178.56.133.* 07.05.10, 22:48 Stępień dalej jest wicepreziem!www.rtbs.eu/index.php?id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOWO Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: 94.254.159.* 07.05.10, 23:06 Gówno z tego rozumiem. Na czym polega utrata zaufania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 08:35 UTRATA ZAUFANIA- był może kiedyś dobrym działaczem, ale dla kasy i sławy zapomniał o honorze. Odchodząc nawet z firmy odgrażał się do byłych już pracowników, opowiadał im o latach wspaniałej współpracy (ale zapomniał o tym, jak ich chciał zwalniać) jakim to był biznesmenem (a ciągnął Spółkę w przepaść finansową). Jednym słowem "NIE SPRAWDZIŁ SIĘ" i został wylany. Ale zamiast odejść z podniesioną głową knuje: jak tu w tym szambie posiedzieć z kimś komu bym jeszcze podokuczał. IDŹ TY KOZIOŁECZKU SZUKAĆ SWEGO PACANOWA, A DAJ LUDZIOM ŻYĆ W SPOKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 08:28 Masz gościu jakieś stare wiadomości, jeśli nawet gdzieś pisze takie głupstwo to traktuj to jak nekrolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAL Z GRUBEJ RURY Wiceprezes Admi. Paweł Stępień głosi prawdę o PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 10:31 NALEŻY TĘ WATACHĘ WYRŻNĄC JAK WSKAZAŁ SIKORSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 09:41 Proszę popatrzeć, jak umiejętnie temat afery ( nie waham się użyć tego słowa ) związanej z p. Stępniem jest spychany do dołu na Forum. Żadna pati ani ścierwo nie rusza tego tematu, radomianie też jakby nie byli zainteresowani o co właściwie chodzi Prezydentowi, który zwolnił swojego kumpla w trybie pilnym. Radomska elita PiS najwyraźniej uważaj, że jak tematu nie widać, to nie istnieje. A nie, nie, nie drodzy panowie. Nie liczcie, że sprawa przycichnie poczym rozejdzie się po kościach. Sprawa zostanie wyjaśniona a odpowiedzialni za kręcenie lodów zostaną rozliczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
zaginiony_w_akcji Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 12.05.10, 21:24 Słuszna uwaga Jar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (: Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:17 (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola 11 Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 10:01 Mam nadzieję, że tym razem rzeczywiście wyjaśni się ta jak i inne niejasne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoń kogo trzeba Pwałe jestesmy z TOBĄ !Czas Radomiaków obudzić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 10:16 Pamiętaj, że każdy może być żle traktowany,ale Ty mozesz też ZLE potraktować twojego byłego kolegę pokazując jak się gra w karty personalne . Każda moneta ma dwie strony i tak jest też z naszym nie- udolnym księciem. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyt.kosztowna.wladza Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 16.05.10, 17:22 No i co Stepień ponagrywał???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianka Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.10, 10:37 podobno zapomniał wyłączyć dyktafonu jak poszedł do kibla. no i się nagrało... wielkie g..no i nic po za tym. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.jaki.jestem Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł 17.05.10, 23:23 A cio tam nagrał wiceprezio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avator Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.31.radom.pilicka.pl 18.05.10, 12:10 Nagrał jak prezydent puścił bąka, a że to człek kulturalny, więc myślał, że będzie to ujmą na jego honorze.Tak już w życiu bywa, że wącha się czyjeś bąki, zapominając o własnych gó...ach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.10, 19:06 a te listy co po miescie kraza?? prawda li to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Wiceprezes Administratora Paweł Stępień odwoł IP: *.cdma.centertel.pl 18.05.10, 20:14 prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIGO FAGO O co chodzi z tym Stępniem ??????????????? IP: 109.243.222.* 23.05.10, 23:28 Mam pytanie o co chodzi z tym odwołaniem ? Jędrek zwany Kosztownym dawno stracił moje zaufanie a mimo to nadal jest i w dodatku ma się dobrze. Z zeznania podatkowego niejakiego Skiby z roku 2008 wynika, że pracował w spółce Radom lotnisko SA i jednocześnie tą spółkę nadzorował. Kiedy w tym mieście będzie normalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania co nowego?? IP: *.radom.vectranet.pl 02.06.10, 15:58 co nowego w temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gebek odwołać Kosztowniaka IP: 94.254.225.* 10.06.10, 23:46 Pan Stępień to prawdziwy i szczery Polak w odróżnieniu od kozaków kreujących się w mediach rodem z PiS Odpowiedz Link Zgłoś