Dodaj do ulubionych

POPiS zagryzie się sam.

16.05.10, 19:30

Polsce potrzebna zmiana, dość wojujących starców.
Kaczyński i Komorowski na emeryturę.
Obserwuj wątek
    • Gość: glowny trol Mazows Re: POPiS zagryzie się sam. IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 19:50
      Zdejmij nowe wdzianko bo i tak widac pzprowski ogon
    • iryda-1 Re: POPiS zagryzie się sam. 16.05.10, 20:17
      Zagryzie ,nie zagryzie ale do władzy dojdzie na pewno.Nadmieniam ze nie jestem zwolennikiem PO ani PiSU ale czuję że tak będzie.Poczekamy to zobaczymy.
      • Gość: Okta Re: POPiS zagryzie się sam. IP: 110.20.15.* 17.05.10, 03:05
        Caly czas wskazuje na to ze sie jednak zagryza. Dobrze by bylo. Nie mniej
        jednak SLD wygra. Gora nasi.
    • Gość: RAC Re: POPiS zagryzie się sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:49
      Komitetem honorowym PO "strzeliło sobie w stopę".
      Emeryci stetryczali straszą wojną domową, a świat idzie do przodu i
      ich nie chce zabrać z sobą.
      Napieralski jedynym godnym przyszłości.
      • Gość: z rzepy Kampania oszczerstw i nienawiści PO IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 23:00
        Władysław Bartoszewski pojechał po rywalu Komorowskiego jako „człowieku, który
        ma doświadczenie w hodowli zwierząt futerkowych, a nie ma doświadczeń
        ojcowskich” i z góry zapowiedział ewentualnym krytykom, że nie zważając na żadne
        grymasy będzie go nazywał i tak, i jeszcze gorzej, bo jako „bezpartyjny
        staruszek” może ubliżać komu chce. Po nim zaprezentował się Andrzej Wajda,
        ogłaszając że „to jest wojna domowa, to wojna o wszystko”, wzywając do
        zdyscyplinowania TVP, by więcej pokazywała Komorowskiego, a przede wszystkim
        skarżąc się zgromadzeniu na własne, doznawane ze strony „pisowców” krzywdy. Żeby
        uniknąć oskarżeń, że cytuję stronniczo, przytaczam słowo w słowo relację z
        portalu „Gazety Wyborczej”: [Andrzej Wajda] „wspominał lekarza, który nie chciał
        do niego przyjechać, bo ma inne niż Wajda poglądy oraz biskupa kieleckiego
        Kazimierza Ryczana, który ubolewał, że samolot nie spadł 7 kwietnia gdy leciał
        nim Tusk. – Ja też leciałem tym samolotem – dodał Wajda”.

Nie mam możliwości ustalić, jak było z lekarzem − odmowa pomocy choremu jest
        poważnym wykroczeniem przeciwko lekarskiej etyce, można sprawdzić, czy Wajda
        zgłosił na tak oburzające zachowanie doktora oficjalną skargę, czy raczej sobie
        zdarzenie zmyślił. Na pewno natomiast zmyślił słowa, które przypisuje biskupowi
        ordynariuszowi diecezji kieleckiej. Kazanie biskupa z dnia 3 maja, w którym
        biskup skrytykował media i siły nie potrafiące uszanować żałoby i które wywołało
        wściekłość salonu, relacjonowane było w mediach establishmentu szeroko i w tonie
        jednoznacznego oburzenia. W żadnej z tych relacji nie ma śladu rzekomego
        ubolewania biskupa, że to nie Tusk zginął w Smoleńsku. Nic związanego z biskupem
        Ryczanem nie wyskakuje też po wpisaniu różnych wariantów tych słów w
        wyszukiwarkę. A można być pewnym, że gdyby hierarcha rzeczywiście powiedział coś
        tak oburzającego, „Wyborcza” i media spokrewnione na pewno by tego nie przemilczały.
      • Gość: Marcin Re: POPiS zagryzie się sam. IP: *.class144.petrotel.pl 17.05.10, 09:51
        Wielką krzywdę robisz Napieralskiemu tym wpisem. Jeśli tak myślą jego kumple to
        ja nie chcę z nim mieć nic wspólnego.
    • Gość: jc Nie wieder Hauskrieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 23:08
      Głos na Komorowskiego to głos stracony, w walce starców PiS PO,
      platforma przegrywa z moherem.
      Jeśli rzeczywiście, PO nie chcesz zwycięstwa Jarka, to musi poprzeć
      Napieralskiego i to już w pierwszej turze.
    • Gość: socjalista PO się zakiwało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 23:32
      Chciałbym być przy tym jak w drugiej turze Nałęcz będzie wybierał
      między Napieralskim a Kaczyńskim.
      • jestem.jaki.jestem Re: PO się zakiwało 17.05.10, 09:56
        Tylko Grzegorz Napieralski!Precz z kłamliwymi sondażami!
        • Gość: realja Re: PO się zakiwało IP: *.radom.vectranet.pl 22.05.10, 16:55
          Napierdalarski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka