z_lewej_strony 16.05.10, 19:30 Polsce potrzebna zmiana, dość wojujących starców. Kaczyński i Komorowski na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glowny trol Mazows Re: POPiS zagryzie się sam. IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 19:50 Zdejmij nowe wdzianko bo i tak widac pzprowski ogon Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: POPiS zagryzie się sam. 16.05.10, 20:17 Zagryzie ,nie zagryzie ale do władzy dojdzie na pewno.Nadmieniam ze nie jestem zwolennikiem PO ani PiSU ale czuję że tak będzie.Poczekamy to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okta Re: POPiS zagryzie się sam. IP: 110.20.15.* 17.05.10, 03:05 Caly czas wskazuje na to ze sie jednak zagryza. Dobrze by bylo. Nie mniej jednak SLD wygra. Gora nasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAC Re: POPiS zagryzie się sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:49 Komitetem honorowym PO "strzeliło sobie w stopę". Emeryci stetryczali straszą wojną domową, a świat idzie do przodu i ich nie chce zabrać z sobą. Napieralski jedynym godnym przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z rzepy Kampania oszczerstw i nienawiści PO IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 23:00 Władysław Bartoszewski pojechał po rywalu Komorowskiego jako „człowieku, który ma doświadczenie w hodowli zwierząt futerkowych, a nie ma doświadczeń ojcowskich” i z góry zapowiedział ewentualnym krytykom, że nie zważając na żadne grymasy będzie go nazywał i tak, i jeszcze gorzej, bo jako „bezpartyjny staruszek” może ubliżać komu chce. Po nim zaprezentował się Andrzej Wajda, ogłaszając że „to jest wojna domowa, to wojna o wszystko”, wzywając do zdyscyplinowania TVP, by więcej pokazywała Komorowskiego, a przede wszystkim skarżąc się zgromadzeniu na własne, doznawane ze strony „pisowców” krzywdy. Żeby uniknąć oskarżeń, że cytuję stronniczo, przytaczam słowo w słowo relację z portalu „Gazety Wyborczej”: [Andrzej Wajda] „wspominał lekarza, który nie chciał do niego przyjechać, bo ma inne niż Wajda poglądy oraz biskupa kieleckiego Kazimierza Ryczana, który ubolewał, że samolot nie spadł 7 kwietnia gdy leciał nim Tusk. – Ja też leciałem tym samolotem – dodał Wajda”. Nie mam możliwości ustalić, jak było z lekarzem − odmowa pomocy choremu jest poważnym wykroczeniem przeciwko lekarskiej etyce, można sprawdzić, czy Wajda zgłosił na tak oburzające zachowanie doktora oficjalną skargę, czy raczej sobie zdarzenie zmyślił. Na pewno natomiast zmyślił słowa, które przypisuje biskupowi ordynariuszowi diecezji kieleckiej. Kazanie biskupa z dnia 3 maja, w którym biskup skrytykował media i siły nie potrafiące uszanować żałoby i które wywołało wściekłość salonu, relacjonowane było w mediach establishmentu szeroko i w tonie jednoznacznego oburzenia. W żadnej z tych relacji nie ma śladu rzekomego ubolewania biskupa, że to nie Tusk zginął w Smoleńsku. Nic związanego z biskupem Ryczanem nie wyskakuje też po wpisaniu różnych wariantów tych słów w wyszukiwarkę. A można być pewnym, że gdyby hierarcha rzeczywiście powiedział coś tak oburzającego, „Wyborcza” i media spokrewnione na pewno by tego nie przemilczały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: POPiS zagryzie się sam. IP: *.class144.petrotel.pl 17.05.10, 09:51 Wielką krzywdę robisz Napieralskiemu tym wpisem. Jeśli tak myślą jego kumple to ja nie chcę z nim mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jc Nie wieder Hauskrieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 23:08 Głos na Komorowskiego to głos stracony, w walce starców PiS PO, platforma przegrywa z moherem. Jeśli rzeczywiście, PO nie chcesz zwycięstwa Jarka, to musi poprzeć Napieralskiego i to już w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalista PO się zakiwało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 23:32 Chciałbym być przy tym jak w drugiej turze Nałęcz będzie wybierał między Napieralskim a Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.jaki.jestem Re: PO się zakiwało 17.05.10, 09:56 Tylko Grzegorz Napieralski!Precz z kłamliwymi sondażami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realja Re: PO się zakiwało IP: *.radom.vectranet.pl 22.05.10, 16:55 Napierdalarski? Odpowiedz Link Zgłoś