awolski2 06.03.04, 23:28 Widzę, że Gazeta Wybiórcza sponsoruje kościół Babtystów! Do czego to doszło !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: you Re: Rekolekcje baptystów IP: *.udn.pl 06.03.04, 23:39 Babtyści niestety wykreślili pewne fragmenty w biblii. Poza tym wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorociontko Re: Rekolekcje baptystów IP: *.udn.pl 07.03.04, 21:16 heh gdybym byla baPtystka to bym sie obrazila za niepoprawne pisanie nazwy mojego wyznania. To jakby napisac zamiast katolik to katulik na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duet Re: Rekolekcje baptystów IP: *.udn.pl 07.03.04, 21:55 Albo zamiast dorociątko, idiociątko. Baba tystka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt taki Re: Rekolekcje baptystów IP: *.udn.pl 07.03.04, 22:42 albo zamiast duet, to f*** na jedno wychodzi prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allachowicz Re: Rekolekcje baptystów IP: *.udn.pl 08.03.04, 12:18 Czy będą też muzułmańskie rekolekcje? A żydowskie? A pan Wiatr też pomoże księżom katolickim nawracać w Towarzystwie Krzewienia Kultury Świeckiej? Może niech Baptyści zajmą się Baptystami, a nie wchodzą na cudze podwórko, bo psem poszczuję. Tylko tyle, bo jestem tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elizabeth Re: Rekolekcje baptystów IP: *.106.udn.pl 08.03.04, 11:19 A ja widzę, że Gazeta Wyborcza jest przeciw dyskryminacji ze względu na wyznanie. WIELKIE BRAWA DLA GAZETY WOBORCZEJ w Radomiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś