Gość: over IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 09:12 Podoba mi się nowe hasło wyborcze SLD zaproponowane w Polsacie przez red.Skowrońskiego. Tow.Kaczmarski powinien przemyśleć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Hasło wyborcze SLD- "Całuski Ola" IP: *.internet.radom.pl 08.03.04, 09:57 przemyślałem "całuski Waldek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twin peaks Re: Hasło wyborcze SLD- "Całuski Ola" IP: *.udn.pl 08.03.04, 11:56 Mam dwa pytania: 1. Czy chodzi o Ola Kwaśniewskiego? 2. W co oni nam te całuski mogą zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Hasło wyborcze SLD- "Całuski Ola" IP: *.udn.pl 09.03.04, 00:07 Na żartach się nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcaq Re: Hasło wyborcze SLD- "Całuski Ola" IP: *.udn.pl 09.03.04, 13:14 Haslo piekne i na czasie,nikt lepszego nie wymyslilby.Wszyscy hoksztaplerzy winni sie pod niego podpiac co jeszcze w SLD zostali.Haslo winno tez zawisnac na bramie wjazdowej do Strefy Ekonomicznej tow.Adama Wlodarczyka,pomimo,ze juz szykuje sie na nowe stanowisko w ZUSie.Jakie haslo Oli takie ich postepowanie nic dodac nic ujac.W Radomiu takich Rywinow u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś